Hello Mindenkinek!
Amikor megláttam az újságban, hogy Retro-meg-minden, azt gondoltam, hogy nekem is régi bicajom van, de amióta olvastam, egyre többet foglalkozom vele, hogy minél többet megtudjak a gépemrõl. Sajnos ez eddig nem sikerült. A NETen keresgéltem, de semmi képet nem találtam, ami alapján pontosan beazonosíthatnám.
Szóval a bringa a következõ:
GIANT Escaper [ATB]. Cro-mo vázas és merevvillás. Sajnos nem tudom, hogy milyen évjárat, még a rajta lévõ DEORE LX-ét sem. A bringát 1994-ben vettem használtan, egy kicsit megviselt állapotban. A fékváltókart le kellett cserélni, mert törött volt, de szinte teljesen ugyan olyat vettem [talán egyel újabb modell, de kinézetre szinte ugyan az]. Aztán lefestettem, lecseréltem a nyerget és a kormányt, meg a külsõket, de a gumi kivételével mind megvannak az eredetik is. A hajtómû középsõ fogaskerekét kopás miatt tavaly le kellet cserélnem, de nem kaptam BIOPACE-est, úgyhogy ha valaki esetleg tud egy alu 38 fogas BIOPACE-es Deore LX fogaskereket, azért sok pénzt tudnék adni!
Szóval, ha tudna valaki segíteni, hogy hol tudok utánanézni a pontos évjártanak [akár a szett, akár a gép], akkor azt köszi!
Egyébként matricát LEHET csináltatni?