De leginkább ilyen...
és mégsem...
...de akkor itt az ideje, hogy rendet rakjunk az oly szerteágazó rekumbens világ különlegességei között...
Volna itt egy három évvel ez elõtti blog
bejegyzés Bocsánat rosszat linkeltem. A szövegben van egy korábbi bejegyzés rész. Arra kattintsatok. Ott a lényeg!Nem tisztem vitába szállni veled (bár én hajlamos vagyok csak a vita kedvéért is vitázni), de jelen esetben alaposan melléfogtál!
Az általad belinkelt Airbike eleje valóban tök ugyan az mint Chevy777 gépének, de pozitív az utánfutása. A Pythonnak meg negatív, akárcsak Chevy háromkerekûjének. Amennyiben elolvasod azt a évekkel ez elõtti linket, látni fogod, hogy mind az Airbike, mind a Python fejlesztõje Jurgen Mages. No de nem ezért értelmetlen a vita. A rekuk szerencsére annyira sokrétûek, hogy ugyan azokra a megoldásokra jutunk külön-külön is, még ha felületes szemlélõ különbözõnek látja is õket. (a Te esetetben egyformának az eltérõket)
Pl.: Az általam annyira kedvelt és favorizált lengõorrú, ugyan abba a családba tartozik, mint a
Cruzebike vagy a Sofabike. Az Airbike a Flevobike vagy a
Chinkara és a Munzo is egy család. A negatív elékelésû gépekbõl is van pár -ezek nagyrésze egyébként
gyermekkerékpár- és hasonlóan a Chevy gépéhez, ezeknél is a hajtómû-elsõkerék-ülés egy fix egység. Egymáshoz képest nem mozdulnak el, együtt dõlnek. Az elékelés az ülés mögött van, mint ahogyan ilyen megoldása van
Dennis Renner hátsókerék kormányzású gépének is. A pythonok elékelése nagyrészt ülés alatti, de mindegyik negatív utánfutással rendelkezik. Tulajdonságaiban ezek pont ellentétesek a hagyományos pozitív utánfutáshoz képest.
Kis sebességnél is "stabilak". Nagy sebességnél instabillá válnak. Ezek háromkerekû változatához még nem volt szerencsém, ezért is szeretném kipróbálni Chevy gépét. Tavasszal le is tekerek Sárvárra...