Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 hozzászólás

Köszi, azt én is láttam, sajnos túl nagy.
Max 165-ös fér be a gépbe a jelenlegi óccsó rugó helyett. 30ezer alatti áron 165 - 150 mm szemtávolság jöhet szóba.

Egyébként meg ha a forradalmárok a sok koki osztás közben nem kúrták volna el az árfolyamot, voltak komoly leárazások, de vártam, hogy javul a váltási arány - aztán a portéka kifogyott, az árfolyam meg a bányabékával barátkozik. Luftdämpfer günstig kaufen im Online Bike Shop www.roseversand.de Az a Rock Shox 120euróért pumpával együtt szép lett volna, ha nem tátom sokáig a számat...

Bikemag-on is szétnézhetsz, 2-t találtam is hirtelen.

Orkan levegõs tag « rugózás « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása

165-ös rugóstag « rugózás « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása

Remélem tudtam segiteni ;)

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

Egyébként levegõs tagot keresek, ha lenne valakinek elfekvõben. A legutóbbit az Óbuda-bringa szerezte, de sajnos õk is bezárták a boltot
Típus, irányár, stb...
Köszi!

Van ismerõsöm aki nagykeráron tud szerezni levegõs tagot. Ha van konkrét elképzelésed add meg és utána kérdezek!

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Hello!
eBike-on van raktáron....igaz csak 190x50-es...

Köszi, azt én is láttam, sajnos túl nagy.
Max 165-ös fér be a gépbe a jelenlegi óccsó rugó helyett. 30ezer alatti áron 165 - 150 mm szemtávolság jöhet szóba.

Egyébként meg ha a forradalmárok a sok koki osztás közben nem kúrták volna el az árfolyamot, voltak komoly leárazások, de vártam, hogy javul a váltási arány - aztán a portéka kifogyott, az árfolyam meg a bányabékával barátkozik. Luftdämpfer günstig kaufen im Online Bike Shop www.roseversand.de Az a Rock Shox 120euróért pumpával együtt szép lett volna, ha nem tátom sokáig a számat...
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 hozzászólás

Én is keresek...
A nyár közepén a helyi bicajboltos srác ajánlotta az olcsóbb kategóriából: a SUNTOUR - RAIDON levegõs tagot, amit huszonezerért ide is adott volna. Vagy egy hónapon át hitegették a nagykerbõl, mire kiderült, h nincs egy db sem.
Neuzer kerkpr ::: Termkek / Suntour / Hts rugs tag a lap alján. Levegõs, állítható csillapítással semmi további árdrágító extra.

Amit 8pénzért találtatok, annál sajnos nincs szó csillapításról - csúnyán himbilimbizhet, ha az útegyenetlenség elkapja a saját frekvenciáját.

Ha találtok valahol jó cuccot, legyetek szívesek megírni, egyébként - mivel üresek a raktárak - megvárom a nyáreleji beszállításokat.:(

Hello!
eBike-on van raktáron....igaz csak 190x50-es, de legalábbis olcsóbban mint a neuzer-nél
Suntour Raidon rugóstag (Rugóstag | Levegõs tagok) | Kerékpár Webshop

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Egyébként levegõs tagot keresek...

Én is keresek...
A nyár közepén a helyi bicajboltos srác ajánlotta az olcsóbb kategóriából: a SUNTOUR - RAIDON levegõs tagot, amit huszonezerért ide is adott volna. Vagy egy hónapon át hitegették a nagykerbõl, mire kiderült, h nincs egy db sem.
Neuzer kerkpr ::: Termkek / Suntour / Hts rugs tag a lap alján. Levegõs, állítható csillapítással semmi további árdrágító extra.

Amit 8pénzért találtatok, annál sajnos nincs szó csillapításról - csúnyán himbilimbizhet, ha az útegyenetlenség elkapja a saját frekvenciáját.

Ha találtok valahol jó cuccot, legyetek szívesek megírni, egyébként - mivel üresek a raktárak - megvárom a nyáreleji beszállításokat.:(
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

eBike vagy bikemag apro ;) Ezen a két helyen szerintem minden megtalálható :)

Fekvõs apró: Ligfiets.net
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 hozzászólás

Azokat néztem már, de Lompi elküldte a befutót. Nyolc pénz egy vadi új DNM-ért. Némi átalakítást tervezek az AMP-n, ahhoz kell. Már régóta nézegetem a German-A telóit, oszt a tél is a nyakunkon. Kissé átalakítom az Elephantot. Még nehezebb lesz! :)

Jó kis pici szemtávú tag :)
De az az amp villa elég brutális 1300 jóféle euróért :o Mondjuk csak 1.2 kg, és 90mm-t mozog, meg ahogy látom full karbon az egész. Ja nem, ez mégcsak alu :D

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Azokat néztem már, de Lompi elküldte a befutót. Nyolc pénz egy vadi új DNM-ért. Némi átalakítást tervezek az AMP-n, ahhoz kell. Már régóta nézegetem a German-A telóit, oszt a tél is a nyakunkon. Kissé átalakítom az Elephantot. Még nehezebb lesz! :)

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 hozzászólás

A múlt héten én is eldobtam a vasat. A téli gumi hiányára fogtam, pedig csak balfék voltam... :) Isu meg Beni kissé lemaradva csodálták, ahogyan csúszom az aszfalton. Na ahhoz is jól jött volna egy térdvédõ.

Egyébként levegõs tagot keresek, ha lenne valakinek elfekvõben. A legutóbbit az Óbuda-bringa szerezte, de sajnos õk is bezárták a boltot
Típus, irányár, stb...
Köszi!

eBike vagy bikemag apro ;) Ezen a két helyen szerintem minden megtalálható :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Endura FS260 Pro trdmelegt - Trd

Gumit nem adnak :(

A múlt héten én is eldobtam a vasat. A téli gumi hiányára fogtam, pedig csak balfék voltam... :) Isu meg Beni kissé lemaradva csodálták, ahogyan csúszom az aszfalton. Na ahhoz is jól jött volna egy térdvédõ.

Típus, irányár, stb...
Köszi!

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
kétrétegüt azért anyira nem
habár minuszba nem egéséges tekerni
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

enyiért koplett gatyát vehetc a decatlonba

Csak abban a térdnek csengetnek, mert jó alaposan átjárja a hideg szellõ a térdet.
...

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás

enyiért koplett gatyát vehetc a decatlonba
képek

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

stoki temég élsz? :) :D

A jó Isten még nem szólított magához. :)
...

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
stoki temég élsz? :) :D
képek

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

A térd izületek védelmérõl

Rossz, öreg, reumás térdeim vannak, legnagyobb ellenségük a hideg, ezért ilyen 0fok körüli idõben az utóbbi években már nem bringáztam.
Most viszont nem hagyott nyugodni a szép napsütés, ha hideg volt is.

Négykézlábas házkörüli munkákhoz fel szoktam venni egy barkácsboltokban kapható térdvédõ héjat, amit elsõsorban burkolóknak árulnak. Viszonylag könnyû, két gumiszalag tartja a térden, nem akadályoz a mozgásban - valamint megfigyeltem, hogy MELEGEN IS TART!
Ilyesmi: TÉRDVÉDÕ - internetes barkácsáruház - Praktiker webshop

Próbaként felvettem farmerra, pár órán keresztül tekeregtem a trájkkal és bevált, nem fázott át a csülköm!

Más, jobb megoldása van-e valakinek?

Hogy jobb-e nem tudom, de hogy drágább az biztos (nekem jól mûködik) :

(mondjuk én lényegesen olcsóbban vettem...)
...

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

nem maradtál le semmirõl mert itt vannak a képek motyoo-nál fekvõbiciklis képek

Köszi!

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Ha átitatod lenolajkencével a görgõket, akkor idõjárásállók is lesznek.

Na jó, de "lemaradtam valahol egy brosúrával": hol vannak ezek a képek az új bringádról?

nem maradtál le semmirõl mert itt vannak a képek motyoo-nál fekvõbiciklis képek
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

...,szóval nemtom másnál hogy van megoldva, de ettõl egyszerübbet nemnagyon tudok elképzelni, ... :D

kicsit túl bonyolítottad a dolgot mert nem kell semmiféle görgõ, hanem a bowdent egyszerûen levezeted a villa mellett a hátsó váltóhoz, az elsõ váltóhoz pedig a kormánycsövön vezeted a hajtómûhöz (na ide kell egy kis kiegészítõ darab és pedig egy olyan amibe bevezeted a bowden véget, hogy megtámaszkodjon, oszt jónapot) ahová felforraszthatsz, mondjuk rézzel egy váltó bowden véglezáró hüvelyt, filléres alkatrész, a bowdenházat pedig mûanyag gyorskötözõvel rögzíted csak ne húzd meg nagyon mert szorulni fog váltásnál
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár