Kosszi a gyors es kimerito valaszt.Van egy elkepzelesem:-aszfalton valami jo keskeny schwalbe,es ha tudom,hogy turazni megyek a haverokal feldobnam az 1,9-es monti butykos gumit,valamint alore valami hasonlot a bmx-ektol.Azert kerdezem,hogy milyen a DD,mert mar vagy 5 eve tervezzuk a transz-fogaras"meghoditasat"!!!!
Szeben(ugy kb 400-meter a tengerszint feletti magassag)utan kezdodoik az emelkedo ami kb 35-40 km-ert tart,kovetkezik a BILEA to,ahol megszalnank,de ez mar kb2500meteren van.....!
Na,ide milyen rekut lehet feltekerni?????????????
Jonne az alagut,ami csak ket honapot van nyitva,max 3-at,es az alagut utan egy kb75-80 km-es ereszkedo a masik oldalra!!!!!!!!!!!!!!!!!Mar most libaboros lehett a z ember hata,csak a gondolatto,hogy milyen sebesseget lehetne elerni a lent altalam kiszemelt LowRacerel.Ilyenkor jo,ha nincsen szabin az ember orangyala,sott meg besegit egy par.Tulajdonkeppen atszeled a Karpatokat Erdely-bol atjutsz Olteniaba.
En egy Cannondale-val gondoltam,hogy megteszem,jo huseges darab fully(ha valaki ismeri a SUPER VSL800-as szeriat,tudja milyen)head-shock-al,avid arch rival supreme(palalelogramos v-fek)szettel,de ha bejon a reku ezt a lovat otthon"felejtem".Felni fek,lehet hogy durr-defekt lenne a hosszu ereszkedo vegen a bemelegedo felnik miatt.
Most azt hiszem mar vilagos miert kerdem a 3X9X3DD-t?
Ja,meg valami.Attol en nem felek,hogy velem jon majd egy reku-s,mert azt hisszem NAGY tavon egyedi leszek!Valahogy majd el kell latogassak a Ti rendezvenyeitekre,hogy "brancsbelivel"dumcsizzunk a tapasztalatokrol!
udv
Z.
Ingyen hatszelett mindenkinek!
Hát, ez elég keménynek hangzik... Azért az is kérdés, hogy mennyi csomagot viszel majd magaddal! Én mindenesetre megfontolnám a Challenge Trike-ot is. Alacsony, gyors, könnyû. Igaz, nincs telója, de egész jól tolerálja az úthibákat. Vagy mondjuk a Steintrikes Nomad vagy Mad Max Evo1, ha telóra is szükséged van. Utóbbi össztelós.
Egy kétkerekûn az a baj, hogy hiába a több fokozat, egy idõ után már csalinkázol kemény és hosszú emelkedõn. Egy 81 sebességes trike-kal viszont bárhova felmész!