Ma bennt jártam Nálatok az üzletben és kellemes meglepetés ért. Lehet nálatok kapni B&M lámpákat!!! Szuper! (Rögtön le is csaptam egy kpl. szettre!)
Másik. Elvittem a rendelt utánfutómat! Köszi!

Természetesen csak sajna azt nem tudom ,hogy hogyan kell felrakni képeket ha valaki segítene annak tudnék örülni, csak az a problémám ,hogy a bõvített sz.sz.ben a kép feltöltés ikonnál nem tudok a saját gépre menni csak http jön elõ,és így nem tudok vele mit kezdeni. Üdv.PuGa
Hajjaj... Ha érettségiznem/államvizsgáznom/doktorálnom kellene, mellette biztos befizetnék egy fekvõre, mert gyakorlatilag végtelen hosszúságúra nyúlnak a napok, lehetne tanulni rendesen. Fel sem fogja az ember, hogy pártíz éve a Merkúr keretén belül mit élhettek át a leendõ autótulajok...Mindenkinek a lerendeles utan kezdodtek a hosszu kalendarium-szamlalos napok,hetek?
Udv Z
Hatszelet mindenkinek,INGYEN!!!!!!!
[QUOTE][/QUOTE]
De nagy itt a csend! Hiába itt a jó idõ, tekernek a rekusok!
A Fujin ugyanazt az elsõ telót kapja, mint a Hurricane SL, amit a boltban megtekinthetsz. A lényege, hogy 35 mm-es úthosszal rendelkezik, egy belsõ levegõs-olajos cartridge biztosítja a csillapítást. A tömegét nem tudom, de nem lehet sok, ha tudtak vele építeni egy 10,5 kg-os össztelós aluvázas rekut... (Challenge Hurricane SL)Kosszi Attila a jotanacsot,es most szeretnem megkerdezni vagy toled,vagy mas benfekvostol,hgoy mit tudtok fujin elso telojarol.Amint elnezegettem a site-jukon ez olyan head-shock szerusegu,belso konsztrukcios levegos,vagy ilyesmit ertettem.
Mivel az angolom n.gyatra nem ertettem,vagy nem tudom hol kene keressem a sulyadatait,illetve a telo ut hosszat.Eza a ket adat erdekelne,minnel elobb.Majd csak kitalalom,hogyan merevitsem be ha aszfalton eresztem,de nem hiszem,hogy az a par cm ruguza problema lenne a "mi"ertsd nem Magyarhoni utak......Vagy inkabb jobb lenne utolag rea venni egy elso telot?
Nem fernek el a trike-al,azert maradol ketkerekunel.
Tobb a siksag errre fele.
Hatszelett INGYEN
Udv
Z.