Udv mindenkinek.sikerult nett kozelbe kerulnom,es gyorsan beneztem ide.Ugye nem a Challenge Fujin"klonozasa"igenyel 2 honapot ;((!!Vasarnap lessz 5 hosszu hete,hogy leadtam a rendelest.Semmi baj,mindeneltelt nap,kozeleb hoz a vart telefon hivasig,hogy"MEGSZULETETT A FUJIN-ka!!!"Van belõle raktáron, bármikor tudunk adni. Ha nem zavar, hogy Ambringás logóval van megnyomva...
Én oda csak szórakozni, kedvtelésbõl járok...:-)
Az a különbség, hogy a Sala szavaival élve egy "melós" 18 órakor hazamegy, és nem foglalkozik többet a bolttal, míg én napi 12-14 órában evvel töltöm az idõmet. De a két pont jogos, én nem vagyok mindig a boltban.
A SON termékek beszerezhetõségének utánanézek. Õszintén szólva eddig nem nagyon kereste nálunk senki... Gépben is szerintem csak Te kérted. A sör nem lehetne inkább fagyi, vagy süti?
A kérdésekre a válaszok sorrendben:
1, Nagy elsõ lánctányérként jóval nagyobbat, 57-61 körülit tesznek fel a gép jellegétõl függõen. Dualdrive-ot használva persze nem kell ekkora. A fekvõn elvileg ugyanaz a pedálfordulat használatos, de mivel a háttámlához képest nagyon nagy erõt lehet kifejteni, így a térdizületet túl lehet terhelni, ezért kicsit nagyobb pedálfordulatot javasolunk. Mivel azonban a fekvõk amúgyis gyorsabbak, ezért ettõl még az áttételezésnek megfelelõnek kell lennie a kisebb kerékhez. Egyébként a Schlumpf féle elsõ (hajtómûbe épített) agyváltóval is lehet ügyeskedni...
2, Ha van különbség, akkor az csak amiatt lehet, mert nem update-eltük a honlapon az árakat, a gyártó pedig csökkentette idõközben. A lényeg, hogy nálunk sose drágább egyik reku sem, mint amennyiért a gyártótól beszerezhetõ. Ez alapelv! Sok esetben még olcsóbbak is vagyunk kicsivel.
A rendelés átfutási ideje a gyártó éppen aktuális kapacitásától függ, általában 3-6 hét között változik, de jött már gép 2 hétre és legutóbb 2 hónapra is... Igyekszünk informálódni azért a gyártóktól. Az árfolyam deviza, tehát kedvezõbb.
Megkérdezhetem, hogy miért pont az M5 20/20 Eco-t nézted ki?
A regeben mar emlitett Transz-Fogarast iden megszeretnem csinalni,ha valakit erdekel,szivesen adok reszletett,megbeszelhetjuk.Mindenkinek jo tekerest,es adomentes hatszelett!