Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

zilo_b33

zilo_b33

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás

Van belõle raktáron, bármikor tudunk adni. Ha nem zavar, hogy Ambringás logóval van megnyomva...

Én oda csak szórakozni, kedvtelésbõl járok...:-)
Az a különbség, hogy a Sala szavaival élve egy "melós" 18 órakor hazamegy, és nem foglalkozik többet a bolttal, míg én napi 12-14 órában evvel töltöm az idõmet. De a két pont jogos, én nem vagyok mindig a boltban.
A SON termékek beszerezhetõségének utánanézek. Õszintén szólva eddig nem nagyon kereste nálunk senki... Gépben is szerintem csak Te kérted. A sör nem lehetne inkább fagyi, vagy süti?

A kérdésekre a válaszok sorrendben:
1, Nagy elsõ lánctányérként jóval nagyobbat, 57-61 körülit tesznek fel a gép jellegétõl függõen. Dualdrive-ot használva persze nem kell ekkora. A fekvõn elvileg ugyanaz a pedálfordulat használatos, de mivel a háttámlához képest nagyon nagy erõt lehet kifejteni, így a térdizületet túl lehet terhelni, ezért kicsit nagyobb pedálfordulatot javasolunk. Mivel azonban a fekvõk amúgyis gyorsabbak, ezért ettõl még az áttételezésnek megfelelõnek kell lennie a kisebb kerékhez. Egyébként a Schlumpf féle elsõ (hajtómûbe épített) agyváltóval is lehet ügyeskedni...
2, Ha van különbség, akkor az csak amiatt lehet, mert nem update-eltük a honlapon az árakat, a gyártó pedig csökkentette idõközben. A lényeg, hogy nálunk sose drágább egyik reku sem, mint amennyiért a gyártótól beszerezhetõ. Ez alapelv! Sok esetben még olcsóbbak is vagyunk kicsivel.
A rendelés átfutási ideje a gyártó éppen aktuális kapacitásától függ, általában 3-6 hét között változik, de jött már gép 2 hétre és legutóbb 2 hónapra is... Igyekszünk informálódni azért a gyártóktól. Az árfolyam deviza, tehát kedvezõbb.
Megkérdezhetem, hogy miért pont az M5 20/20 Eco-t nézted ki?

Udv mindenkinek.sikerult nett kozelbe kerulnom,es gyorsan beneztem ide.Ugye nem a Challenge Fujin"klonozasa"igenyel 2 honapot ;((!!Vasarnap lessz 5 hosszu hete,hogy leadtam a rendelest.Semmi baj,mindeneltelt nap,kozeleb hoz a vart telefon hivasig,hogy"MEGSZULETETT A FUJIN-ka!!!"
A regeben mar emlitett Transz-Fogarast iden megszeretnem csinalni,ha valakit erdekel,szivesen adok reszletett,megbeszelhetjuk.Mindenkinek jo tekerest,es adomentes hatszelett!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Murla!
Bevegyük salát is?
Na jó, meghívlak lókötõ..! :D

sarf

sarf

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
[quote name='Murla']Látom alapos ember vagy! Ez jó! Amit meg kell fontolni szerintem, hogy esetleg helyette a 20/20 Fatty, mely Big Apple gumikkal, sárvédõvel növeli a használhatóságot és a kényelmet (a 20/20-asokon csak elasztomer van hátul) minimális árbeli plusz mellett. Bár nekünk nincs a boltban M5 20/20, de egy kedves vevõnknek már többéves tapasztalata van evvel a géppel, esetleg összehozlak vele, ha érdekel.

Üdv!

Hát ez az összehozás nekem valóban nagyon hasznos lenne, eldönthetné, hogy a kényelem (Fatty), vagy egyéb "tuningra" érdemesebb még áldozni.

Pontosan mit kell tennem?

Köszi:
SM

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
engem meg jól kihagynátok, mi???

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Murla

Murla

vendég

• fórumtag
  • 188 hozzászólás

Üdv Murla!

Köszi a gyors és kimerítõ választ!

Hogy miért pont Eco?

1. Mert Eco, és így még árával benne marad a kiscsaládom által elfogadható eco-ego sporteszköz kategóriában.
2. Talán mégse annyira ego, és a még nálam is (174) alacsonyabb családtagjaim is próbát tehetnének.
3. A boltotokban tett próba során az volt az érzésem, hogy minél közelebb ülök a kormány tengelyéhez, annál bizonytalanabb a gép. Talán a 20-as hátsó segít hátrébb szorulni.
4. "Jó minõségû, de egyszerûbb részegységekbõl épül fel. Mint minden M5 modell, a 20/20 is sportos, kategóriájának a leggyorsabbja." :) Én elsõsorban vidéki, többségben sík betonúton használnám, ahol legalább éd'sapám nyugdíjas(25) országútis tempóját kéne tudnom tartani tunyaságom ellenére.

Kérlek erõsíts meg, vagy ajánlj mást, nem vagyok kapkodós fajta.

Köszi még1szer.

Sarf Miklós

Látom alapos ember vagy! Ez jó! Amit meg kell fontolni szerintem, hogy esetleg helyette a 20/20 Fatty, mely Big Apple gumikkal, sárvédõvel növeli a használhatóságot és a kényelmet (a 20/20-asokon csak elasztomer van hátul) minimális árbeli plusz mellett. Bár nekünk nincs a boltban M5 20/20, de egy kedves vevõnknek már többéves tapasztalata van evvel a géppel, esetleg összehozlak vele, ha érdekel.

Murla!
Respect!
Fagyi ok!? ;)

OK! Legközelebb kikerekezünk együtt Szentendrére a Szamos cukiba, ott jó a fagyi (is).

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Murla!
Respect!
Fagyi ok!? ;)

sarf

sarf

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Üdv Murla!

Köszi a gyors és kimerítõ választ!

Hogy miért pont Eco?

1. Mert Eco, és így még árával benne marad a kiscsaládom által elfogadható eco-ego sporteszköz kategóriában.
2. Talán mégse annyira ego, és a még nálam is (174) alacsonyabb családtagjaim is próbát tehetnének.
3. A boltotokban tett próba során az volt az érzésem, hogy minél közelebb ülök a kormány tengelyéhez, annál bizonytalanabb a gép. Talán a 20-as hátsó segít hátrébb szorulni.
4. "Jó minõségû, de egyszerûbb részegységekbõl épül fel. Mint minden M5 modell, a 20/20 is sportos, kategóriájának a leggyorsabbja." :) Én elsõsorban vidéki, többségben sík betonúton használnám, ahol legalább éd'sapám nyugdíjas(25) országútis tempóját kéne tudnom tartani tunyaságom ellenére.

Kérlek erõsíts meg, vagy ajánlj mást, nem vagyok kapkodós fajta.

Köszi még1szer.

Sarf Miklós

Murla

Murla

vendég

• fórumtag
  • 188 hozzászólás

Sziasztok!

Attila, kapható nálatok biztonsági zászló? Vagy álljak neki barkácsolni egyet? :)

Van belõle raktáron, bármikor tudunk adni. Ha nem zavar, hogy Ambringás logóval van megnyomva...

Bár nem én lettem megszólítva, de nem bírom ki:

Tévedsz, Õ ott nem dolgozik, csak övé az üzlet...:D

Bocs Murla, ezért jövök egy sörrel!

Én oda csak szórakozni, kedvtelésbõl járok...:-)
Az a különbség, hogy a Sala szavaival élve egy "melós" 18 órakor hazamegy, és nem foglalkozik többet a bolttal, míg én napi 12-14 órában evvel töltöm az idõmet. De a két pont jogos, én nem vagyok mindig a boltban.
A SON termékek beszerezhetõségének utánanézek. Õszintén szólva eddig nem nagyon kereste nálunk senki... Gépben is szerintem csak Te kérted. A sör nem lehetne inkább fagyi, vagy süti?

Üdv Mindenkinek, Murlának Salának külön is!

Visszahúzva talán túl hosszúra nyúlt nyelvemet lenne egyelõre két kérdésem a zilletékesekhez (AMbringa) :
1. Egy 20/20-as swb áttételezése hogy lesz hasoló egy 26/20-ashoz, esetleg egy országútihoz? (Egyáltalán a fekvõn hasonló fordolat használatos mint egy normál biciklin?)
2. De lehet, hogy ez az elsõ: Egy M5 20/20 Ecoval szemezek. Mibõl adódik a Ti áraitok és a gyártó honlapján szereplõ árak közötti különbség? Ti. azok némileg alacsonyabbak még szállítással együtt is. Vagy elnéztem valamit. Persze megnyugtatóbb lenne itthon vásárolni. Mennyi a rendelés átfutási ideje?(M5) Az árfolyam valuta vagy deviza?

Köszönöm elõre is:

Sarf Miklós

A kérdésekre a válaszok sorrendben:
1, Nagy elsõ lánctányérként jóval nagyobbat, 57-61 körülit tesznek fel a gép jellegétõl függõen. Dualdrive-ot használva persze nem kell ekkora. A fekvõn elvileg ugyanaz a pedálfordulat használatos, de mivel a háttámlához képest nagyon nagy erõt lehet kifejteni, így a térdizületet túl lehet terhelni, ezért kicsit nagyobb pedálfordulatot javasolunk. Mivel azonban a fekvõk amúgyis gyorsabbak, ezért ettõl még az áttételezésnek megfelelõnek kell lennie a kisebb kerékhez. Egyébként a Schlumpf féle elsõ (hajtómûbe épített) agyváltóval is lehet ügyeskedni...
2, Ha van különbség, akkor az csak amiatt lehet, mert nem update-eltük a honlapon az árakat, a gyártó pedig csökkentette idõközben. A lényeg, hogy nálunk sose drágább egyik reku sem, mint amennyiért a gyártótól beszerezhetõ. Ez alapelv! Sok esetben még olcsóbbak is vagyunk kicsivel.
A rendelés átfutási ideje a gyártó éppen aktuális kapacitásától függ, általában 3-6 hét között változik, de jött már gép 2 hétre és legutóbb 2 hónapra is... Igyekszünk informálódni azért a gyártóktól. Az árfolyam deviza, tehát kedvezõbb.
Megkérdezhetem, hogy miért pont az M5 20/20 Eco-t nézted ki?

PuGa

PuGa

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás

Szia Zsizsi

Bocsi, igaz a választ nem neked szántam de így talán még jobb mert most már tudom ki az a Murla.
PU-GA

sarf

sarf

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Üdv Mindenkinek, Murlának Salának külön is!

Azért Nekik külön, mert Õk (Attila is! :)) voltak szívesek Kalászon a gondolom már min. 1900-szor feltett kérdésekre türelmesen válaszolgatni, bringát fel-le tologatni stb... Tudom ez (is) a dolguk de sajnos ennek ellenére (ezért?) nincs mindenütt így!
Visszahúzva talán túl hosszúra nyúlt nyelvemet lenne egyelõre két kérdésem a zilletékesekhez (AMbringa) :
1. Egy 20/20-as swb áttételezése hogy lesz hasoló egy 26/20-ashoz, esetleg egy országútihoz? (Egyáltalán a fekvõn hasonló fordolat használatos mint egy normál biciklin?)
2. De lehet, hogy ez az elsõ: Egy M5 20/20 Ecoval szemezek. Mibõl adódik a Ti áraitok és a gyártó honlapján szereplõ árak közötti különbség? Ti. azok némileg alacsonyabbak még szállítással együtt is. Vagy elnéztem valamit. Persze megnyugtatóbb lenne itthon vásárolni. Mennyi a rendelés átfutási ideje?(M5) Az árfolyam valuta vagy deviza?

Köszönöm elõre is:

Sarf Miklós

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
A boltban a melósok dolgoznak :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Eredeti szerzõ PU-GA:
De ha jól vagyok informálódva te talán éppen az A.M.bringában dolgozol,de ha tévedek bocsi.

PuGa

PuGa

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás

Son agydinamóra gondolsz? Még nem néztem meg a piacot, nem forgalmazza senki idehaza? Ha nem, akkor könnyen lehet, hogy gondolok...
Sajnálom, hogy nem találkoztunk.

PuGa, Te nekem gyanús vagy... :)
Ezen a gépen van pár reku specifikus alkatrész, ami gyári. Például az ülésszivacs tipikus tajvani megoldás... Az elsõ teló honnan van és milyen?
Az ülés hátsó megtámasztását nem nagyon tudtam kivenni a képen, az hogy van megoldva?

Szia Murla

Hát ami igaz az igaz én "sajnos "olyan ember vagyok ha valamibe belekezdek szeretem a témát körbejárni és ha kell akkor külfödröl is szerzek azt ami kell.
Az ülést azt egy Németországi kapcsolatomon keresztül szereztem be és a tartókat magam gyártottam le. Sajnos én a márka neveket nem tudom megjegyezni mert számomra nem a név hanem a használhatóság a fontos így tehát az elsõ teló nevét sem tudom ,de azt itthon egy k.p. kereskedésben vettem.Az ülésszivacsra visszatérve ezt a típust nem ajánlom senkinek mert sajna egyáltalán nem szellõzik. De ha jól vagyok informálódva te talán éppen az A.M.bringában dolgozol,de ha tévedek bocsi. Mert szeretnék onnan egy szivacsot venni.
Üdv .
PU-GA

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Jaja, SON agydinamóra gondolok!
Épp tegnap este akartam rendelni a "gótoktól" B&M lámpa szettet, erre ott vigyorog rám a vitrinbõl! Bakker, ez kell nekem! De agydinamót nem találtam, így azt rendeltem. Tudtommal senki nem hozza be kis hazánkba, viszont nekem a rekun nagyon bevált a gyári - SON+B&M - világítás szett.

Zéta

Zéta

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
Sziasztok!

Attila, kapható nálatok biztonsági zászló? Vagy álljak neki barkácsolni egyet? :)

Murla

Murla

vendég

• fórumtag
  • 188 hozzászólás

Murla!
Ma bennt jártam Nálatok az üzletben és kellemes meglepetés ért. Lehet nálatok kapni B&M lámpákat!!! Szuper! (Rögtön le is csaptam egy kpl. szettre!)
Másik. Elvittem a rendelt utánfutómat! Köszi! ;) Agydinamók forgalmazását nem tervezitek?

Son agydinamóra gondolsz? Még nem néztem meg a piacot, nem forgalmazza senki idehaza? Ha nem, akkor könnyen lehet, hogy gondolok...
Sajnálom, hogy nem találkoztunk.

Hello

Ennél a Rekunál mivel az elsõ volt és nem volt semmilyen kapcsolatom ezért ez két montivázból lett összehozva , a többinél már varratnélküli vékonyfalu csövet használtam, és így a váz egy anyagból készül.
Üdv .

PuGa, Te nekem gyanús vagy... :)
Ezen a gépen van pár reku specifikus alkatrész, ami gyári. Például az ülésszivacs tipikus tajvani megoldás... Az elsõ teló honnan van és milyen?
Az ülés hátsó megtámasztását nem nagyon tudtam kivenni a képen, az hogy van megoldva?

PuGa

PuGa

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Hello

Ennél a Rekunál mivel az elsõ volt és nem volt semmilyen kapcsolatom ezért ez két montivázból lett összehozva , a többinél már varratnélküli vékonyfalu csövet használtam, és így a váz egy anyagból készül.
Üdv .
PU-GA

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Nagyon szép masina!
Gratula hozzá!

Vázanyagnak mit használsz?
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602

PuGa

PuGa

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Sziasztok

A képeket az http://indafoto.hu/PuGa lehet megnézni
de csak az elsõ rekumról raktam fel képeket mert a másik kettõ még készítés alatt van de ha gondoljátok szívesen töltök fel azokról is egy pár fotót.
Üdv PuGa
PU-GA

PuGa

PuGa

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás

Tedd fel valamelyik ingyenes képfeltöltõ helyre, és az ottani címet már meg tudod itt adni a kép beillesztése ikonnál. De ide beírva a képeid linkjét, szintén meg tudjuk nézni.
Sok sikert!

Köszi a tippet és igyekszem .
PU-GA