Jó buli volt, Frigyes is meg a bringája is gyors. Újított a fickó, karbon telikereke volt hátul, ment mint a villám. Francba

Ez a központira vonatkozik. A "hagyományos" elsõkerekes rekuknál egyszerûbb és könyebb a tanulási folyamat (gondolom... mert sokat nem volt alkalmam kipróbálni, konkrétan kettõt) Ráülsz és mész, hogy mennyi idõ után tudsz elengedett kézzel menni nem tudom. A központinál ráülsz és esel, ráülsz és esel, ráülsz és esel sokszor, aztán egyszer csak mész... Majd megfogod a kormányt, és esel... Vicces;856281']Ezt most a központi kormányzásúakra mondod, vagy minkettõre?
Az elõzõhöz még annyit, hogy én a tehetségtelen türelmesek közé tartozom!
A kérdésre a választ az erõ vektori eredõje adja meg. Ha egyenesen elõre nyomod a pedált, akkor a kormány is abba az irányba mozog. A tanulási fázisban valóban van egy elenyészõ, pár fokos kilengés, de ez az áttétel és a sebesség növekedésével megszûnik. Gyakorlatilag az elsõ amit megtanul a rider az egyenesen haladás kormány nélkül. A második a fordulás kormány nélkül. És bár furcsán hangzik, de az utolsó a kormánnyal (ha van rajta) haladás.
http://www.omanetti....jukk/python.mpg
ez a film talán beszédesebb...
Pont ugyanígy megy a monociklizésnél is, viszont utána még meg lehet tanulni hátrafelé is menni
Akár elképzelhetõ, hogy elõny egy kis monociklis tapasztalat. Kéred kölcsön, Python?
Pont ugyanígy megy a monociklizésnél is, viszont utána még meg lehet tanulni hátrafelé is menniaz elsõ amit megtanul a rider az egyenesen haladás kormány nélkül. A második a fordulás kormány nélkül. És bár furcsán hangzik, de az utolsó a kormánnyal (ha van rajta) haladás.
Az elõzõhöz még annyit, hogy én a tehetségtelen türelmesek közé tartozom!;855458']Ezeknél a megoldásoknál nem kell karral ellentartani tekerés közben?
Gyakorlott rájderek elengedett kormánnyal is képesek elindulni, menni, szlalomozni ezeken. Én meg Python spori gépén képtelen voltam 5 métert megtenni. Nagyon eltérõ a viselkedésük.
;855458']Ezeknél a megoldásoknál nem kell karral ellentartani tekerés közben?
Ládde mit tesz, ha megborotválkozik az ember!
Akkor én eltévedtem! Abban a hiszemben voltam, hogy vasárnap (19) volt!?