Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Egy vízszintes üléstartó csövet kellene belehegeszteni a váz öblébe, aztán rá egy elsõkerékhajtást. Nagyon jó súlyeloszlású lenne, olcsó, nagykerekû, stb.

...ja stimm, szóval elsõ kerék hajtás, így már vili...

Python...

Téged nem Tom 1-el elõtti masinája ihletett meg ??? Az a masina mondjuk nekem nagyon bejött és ellentétben a toxy ZR-el Tom azt magasabbra építette meg, szerintem az egy jobb vonal a felhasználhatóság szempontjából...Akkor olyan lesz a Te igazid...??? ;)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

...ebbõl hogy lett volna reku...???,

Egy vízszintes üléstartó csövet kellene belehegeszteni a váz öblébe, aztán rá egy elsõkerékhajtást. Nagyon jó súlyeloszlású lenne, olcsó, nagykerekû, stb.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Tele van a számítógépem hasonló képekkel és ötletekkel. A legutóbbi egy Toxy ZRT clone lehetett volna ebbõl: http://www.pepedal.c...reptila_200.jpg
82'700-ról nyomták le 55'000-re. Agyváltó, agydinamó, aluváz, állítható kormány stucni, fékek kerekek hajtás, világítás... Alkatrész árban sem jönne ki!
Jóformán csak ülés és fûrész (meg egy kis fantázia) kell hozzá!

...akkor csapj le gyorsan arra a bringára, mert pár hete kinéztem én is az asszonynak, pontosan az ára miatt...

..PAPA

...ebbõl hogy lett volna reku...???, mert a reptila-ból még kinézem valahogy, de ebbõl a hauser-bõl nehezen...

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Tele van a számítógépem hasonló képekkel és ötletekkel. A legutóbbi egy Toxy ZRT clone lehetett volna ebbõl: http://www.pepedal.c...reptila_200.jpg
82'700-ról nyomták le 55'000-re. Agyváltó, agydinamó, aluváz, állítható kormány stucni, fékek kerekek hajtás, világítás... Alkatrész árban sem jönne ki!
Jóformán csak ülés és fûrész (meg egy kis fantázia) kell hozzá!

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Ja! és nincs 1000 euróm a vázra. (most)

Nem kiröhögni engem! A Bacchetta elõtt komolyan gondolkodtam azon, hogy egy ilyenbõl csinálok "Cruzbike"-ot:

http://www.hauser.hu....php?kep_id=283

Filléres túra reku lehetne.

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Felsõ kormány lesz azzal könnyebb sétálni. Dual drive váltó a könyebb indulás miatt, Egyféle, azonos kerékméret. Közepes, vagy alacsony üléspont. A többi meg majd alakul.

...aha...akkor nem is folytatom.:)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Felsõ kormány lesz azzal könnyebb sétálni. Dual drive váltó a könyebb indulás miatt, Egyféle, azonos kerékméret. Közepes, vagy alacsony üléspont. A többi meg majd alakul.

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

A lé határozza meg a tudatot! Sok mindenben gondolkodtam... Mistral, Stinger, Hurricane, 2-3000 euro vagy vázszetben ennek a 80%-a, ennyit nem tudok rászánni. A cél pedig nem a versenyzés, hanem a hosszú távú túra. Arra jó a meglévõ (kis gyakorlással) Õsszel, majd lehet, hogy belekezdek egy verseny gépbe is. 26"-os kerék egyszerû könnyû váz, amilyet Tom alatt láthattunk a hétvégén vagy nyerek a lottón.

...érdekes nekem is ez volt az elképzelésem és gyakorlatilag meg is valósult. De akkor nagyon jól jártál volna a radiusszal, mert az ezt az igényt tökéletesen tudja teljesíteni és relatíve nem volt drága. Egy erõs tuninggal nagyon ütõs kis gépet lehetett volna kihozni belõle...
...viszont...
...nem minizek...:), de miért nem nézed meg ezeket vázszettben, alsókormánnyal...???
http://www.azub.eu/C...bike-azub-ibex/
http://www.azub.eu/C...bike-azub-apus/
http://www.azub.eu/C...recumbent-bike/

..ezekkel megvan a gyors bringa is és a túra bringa is és a vázszett valahol 1000 euro környékén lenne...
...vagy nézzél használt gépet, esetleg használt gyári vázat...Pl. RekuPapa bachettája is ott van a szeren azzal ismét mindkét feltétel teljesül az õ gépe nagyon ilyen, semmi flikk-flakk...

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
A lé határozza meg a tudatot! Sok mindenben gondolkodtam... Mistral, Stinger, Hurricane, 2-3000 euro vagy vázszetben ennek a 80%-a, ennyit nem tudok rászánni. A cél pedig nem a versenyzés, hanem a hosszú távú túra. Arra jó a meglévõ (kis gyakorlással) Õsszel, majd lehet, hogy belekezdek egy verseny gépbe is. 26"-os kerék egyszerû könnyû váz, amilyet Tom alatt láthattunk a hétvégén vagy nyerek a lottón.

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Meg! Kellene! Éppen most dolgozom ki az alapítvány részleteit. Drága jószág az!

Vázszettben nem gondolkodtál...??? Összességében jobb bringát lehet kihozni, mint a gyári és a kezdõ részlet (mármint a váz és alkatrészei) lényegesen olcsóbb lesz. TEljes árban kb. 20-30 %-al drágább lesz a végére, de viszont abból lesz felépítve, amibõl te akarod és nem abból, amit kapsz. Én is így csináltam a masináimat és bár rengeteg szívás volt/van vele, de olyan alkatrészek vannak rajta, amit én szerettem volna és nem ami a gyárban éppen volt...és még a költségeket is jobban széjjel lehet teríteni. Valamint ha vannak már jó alkatrészeid azok a költségek nem lesznek...

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Pedig a stinger jól mutatott és jól szaladt alattad, meg kellene venni...:)

Meg! Kellene! Éppen most dolgozom ki az alapítvány részleteit. Drága jószág az!

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Csak engem kihagyott. Nyilván mert a BVKK listán se vagyok rajta. De ebben a történelmi dokumentumban követelem a helyem! 30.56 az idõm. Punktum.
:)

...jaaaa, hát aki mindent megtesz azért, hogy ne legyen hivatalos idõeredménye, ami ráadásul egészen jó is volt...:)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Murla viszont egy külön kategóriába tette egy külön excel-be...:)

http://ambringa.blog...edmenyeink.html

Csak engem kihagyott. Nyilván mert a BVKK listán se vagyok rajta. De ebben a történelmi dokumentumban követelem a helyem! 30.56 az idõm. Punktum.
:)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Megnéztem a naptáromat az idõmbe beleférne, de nincs olyan gépem amivel elindulhatnék. Amivel elindulnék, ahhoz meg nincs elég tudásom. Túratempóval meg nem szeretnék részt venni, legfeljebb nézõként. Sanyinak üzenem, hogy április 29. - május 4. közötti idõpontban leszek külföldön. Ha érdekli az ajánlatom, jelentkezzen!

Pedig a stinger jól mutatott és jól szaladt alattad, meg kellene venni...:)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Akkor tehát:
- Frigyes
- Sanyi
- Tom2
- Reku Papa
- ??

A tahi idõfutam eredményei fenn vannak www.akesz.hu , de a pupákok nem tették a rekukat külön kategóriába.

Murla viszont egy külön kategóriába tette egy külön excel-be...:)

http://ambringa.blog...edmenyeink.html

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Engem Õ hívott és bátran mondtam volt kis gondolkodás után, hogy ott leszek! Sanyi barátunk is jön, meg még talán ketten.

Akkor tehát:
- Frigyes
- Sanyi
- Tom2
- Reku Papa
- ??

A tahi idõfutam eredményei fenn vannak www.akesz.hu , de a pupákok nem tették a rekukat külön kategóriába.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Megnéztem a naptáromat az idõmbe beleférne, de nincs olyan gépem amivel elindulhatnék. Amivel elindulnék, ahhoz meg nincs elég tudásom. Túratempóval meg nem szeretnék részt venni, legfeljebb nézõként. Sanyinak üzenem, hogy április 29. - május 4. közötti idõpontban leszek külföldön. Ha érdekli az ajánlatom, jelentkezzen!

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Engem Õ hívott és bátran mondtam volt kis gondolkodás után, hogy ott leszek! Sanyi barátunk is jön, meg még talán ketten.

Most beszéltem Frigyes mesterrel, jön Pétfürdõre. (www.akesz.hu)

Április 26. 10.00. Pétfürdõ, Hõsök tere. 21 km.
Nevezés a helyszínen, 1800 ft.

Leszünk öten?
- Reku Papa
- Frigyes mester
- ??

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Nem sok fotót csináltam, konkrétan négyet. Kettõn Gergõ van az egyiken az autóm a negyediken a Balázs Péter próbálja bûvölni a óriáskígyót. No, ezt a képet hova küldhetem?

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Most beszéltem Frigyes mesterrel, jön Pétfürdõre. (www.akesz.hu)

Április 26. 10.00. Pétfürdõ, Hõsök tere. 21 km.
Nevezés a helyszínen, 1800 ft.

Leszünk öten?
- Reku Papa
- Frigyes mester
- ??