http://www.hamberg.d...om/nocom_03.jpg
Ezek a dolgok mindíg így kezdõdnek és a végén már egy új bicajon fekszel.

Ó, azzal én tisztában vagyok. A legtöbbet úgy tudok spórolni, ha nem veszek semmit
Egyébként 15 kiló fölött van a jószág. CrMo váz, montis komponensek... ez egy túrabringa. Nem is akarom átszabni. Igazándiból azt kell eldöntenem, mennyit költhetek én versenyezgetésre. Jó móka, az tény, de nem olcsó játék, ha komolyan akarom csinálni. Márpedig a két gumicserének ez az alternatívája.
tudsz spórolni okosan.
Bár még soha nem volt 20-as, szingós kerekem, de el tudom képzelni. 32-rõl 25mm-re váltva is nagy a különbség, pedig a nyomás maradt 7bar.
Gondolkodom hogy mennyit engedhetek én meg magamnak: Minimummegoldás a két aero, outi kerék, szingóval, pengeküllõkkel, patkófékekkel. Avagy legyen még egy reku, versenyezni?
Majd Bajnai megmondja
A 20 és a 25 mm-es gumik közt dimenziónyi a különbség!
Üdv a "fedélzeten", én is hadd üdvözöljelek, úgyis mint régi rekus ismerõst!Üdv mindenkinek!Szóval, lesz egy bizonyos Tour de Flugos, ami 500 km /24h, és ami inkább tûnik teljesítménytúrának, mint versenynek.Van még olyan beteg rajtam kívül, akit érdekel? Reku Papa! A 20 és a 25 mm-es gumik közt dimenziónyi a külömbség!
Üdv mindenkinek!Szóval, lesz egy bizonyos Tour de Flugos, ami 500 km /24h, és ami inkább tûnik teljesítménytúrának, mint versenynek.Van még olyan beteg rajtam kívül, akit érdekel? Reku Papa! A 20 és a 25 mm-es gumik közt dimenziónyi a külömbség!
Az az alkudozás már meg is kezdõdöttAlkudozzál a használtra. Ki tudja? Végül is válság van!
SWB vazszettet lehet venni kulon?
Amikor olvasom ezeket a sorokat mindig elkap az az erzes, csak bennem van a tudat is hogy "mikor lesz nekem ilyen" vaaaaaa
Attól függ mekkorát szeretnél esni! május 4-tõl kereshetsz!;858067']Azt láttam már az elõzõ hozzászólásokból, hogy nem lesz egyszerû a dolog, de a kíváncsiság nagy úr! Akkor majd valamikor május 9-e utánára jelentkeznék a próbakörre. Ugye nem kell hozzá könyökvédõ?
Van is egy Elegance szet az AM-ben. Váz, ülés villák, láncvezetõk, rugóstag meg a sallang...SWB vazszettet lehet venni kulon?
Amikor olvasom ezeket a sorokat mindig elkap az az erzes, csak bennem van a tudat is hogy "mikor lesz nekem ilyen" vaaaaaa
Levi!
A hüllõt most Sanyi szelídíti, vagy a Python, Sanyit...
Május 9 körül már jelentkezhetsz. A próbakörhöz elég harminc másodperc
1. beleülsz
2. naneeeizéljélezzelnemlehetmenni
3. kiszállsz
Hosszabb teszteléshez húzzál sorszámot, Reku Papa után jösz!
SWB vazszettet lehet venni kulon?
Hoppá, ez érdekel! Írnál errõl pár sort?