Tudok neked kölcsibe egy pár könnyû és erõs FSA kereket, de az csak tárcsafékhez jó...
Hoppá, ez érdekel! Írnál errõl pár sort?
Tudok neked kölcsibe egy pár könnyû és erõs FSA kereket, de az csak tárcsafékhez jó...
Tudok neked kölcsibe egy pár könnyû és erõs FSA kereket, de az csak tárcsafékhez jó...Az bizony egy gyönyörû bringa. Még emelkedõn is lehet vigéckedni a 9,5 kilójával...
Ma megvolt az elsõ tesztkör a Fujin SL-el.
...Talán hátra befér egy 571-es kerék...
Kb. fél kilót tudnál faragni a gépeden, Reku Papa/ Talán hátra befér egy 571-es kerék, 20 mm-es gumikkal, kevesebb küllõ,latex belsõ,és a láncvezetésen is lehetne nyerészkedni./ És ez már sokat számít.Klassz lett a videó, és a képek is. A segítséget pedig mégegyszer kösz!
Imádom ezeket a sztorikat! Még! Még! Még!Ma megvolt az elsõ tesztkör a Fujin SL-el. 1:09 Kalász-Pilismarót:D
A maxsebesség a bogdányi egyenesben 60,1 km/h. Kellett volna fejkamera az országútisok arcáról, mikor csengettem a csengõvel, hogy balról:)
A tükörben láttam, hogy az elsõ kiáll a nyeregbõl, aztán visszaül. Itt volt meg a 60. Aztán visszaraktam a tüdõmet, és utánna már csak 37-el csorogtam:D De megérte!
Kb. fél kilót tudnál faragni a gépeden, Reku Papa/ Talán hátra befér egy 571-es kerék, 20 mm-es gumikkal, kevesebb küllõ,latex belsõ,és a láncvezetésen is lehetne nyerészkedni./ És ez már sokat számít.Klassz lett a videó, és a képek is. A segítséget pedig mégegyszer kösz!
Egyelõre kimásoltam egy képkockát a videókból:
http://picasaweb.goo...256912104852610
A többit majd késõbb, valakinek dolgozni is kell
gratula mindenkinek:cool2:Öten voltunk rekusok: Frigyes, Tom2, Sanyi, Kocsi meg én. Nyomtuk becsülettel, Frici 34 perc valamennyit ment, én 37.03-at. A dobogó harmadik fokára Kocsi került. Verseny után tettünk egy laza tiszeletkört.
Jó buli volt, Frigyes is meg a bringája is gyors. Újított a fickó, karbon telikereke volt hátul, ment mint a villám. Francba
Ez a központira vonatkozik. A "hagyományos" elsõkerekes rekuknál egyszerûbb és könyebb a tanulási folyamat (gondolom... mert sokat nem volt alkalmam kipróbálni, konkrétan kettõt) Ráülsz és mész, hogy mennyi idõ után tudsz elengedett kézzel menni nem tudom. A központinál ráülsz és esel, ráülsz és esel, ráülsz és esel sokszor, aztán egyszer csak mész... Majd megfogod a kormányt, és esel... Vicces
át kell állítani az agyad!
Egyébként elsõkerék hajtású "normál" rekut (TW Bents Cobra) kipróbálhatsz az AM-ben, ha ki szeretnéd próbálni a Pythont akkor jelentkezz nálam!
Öten voltunk rekusok: Frigyes, Tom2, Sanyi, Kocsi meg én. Nyomtuk becsülettel, Frici 34 perc valamennyit ment, én 37.03-at. A dobogó harmadik fokára Kocsi került. Verseny után tettünk egy laza tiszeletkört.
Jó buli volt, Frigyes is meg a bringája is gyors. Újított a fickó, karbon telikereke volt hátul, ment mint a villám. Francba