Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Tudok neked kölcsibe egy pár könnyû és erõs FSA kereket, de az csak tárcsafékhez jó...

Hoppá, ez érdekel! Írnál errõl pár sort?
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Az bizony egy gyönyörû bringa. Még emelkedõn is lehet vigéckedni a 9,5 kilójával...

Tudok neked kölcsibe egy pár könnyû és erõs FSA kereket, de az csak tárcsafékhez jó...

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Ma megvolt az elsõ tesztkör a Fujin SL-el.

Az bizony egy gyönyörû bringa. Még emelkedõn is lehet vigéckedni a 9,5 kilójával...

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

...Talán hátra befér egy 571-es kerék...

Elõre és hátra is belemegy a normál 622-es kerék, akár 25mm-es gumikkal is. Elöl és hátul is van felfogatás outi fékeknek, 622-es felnihez. Elõre bátran betehetnék egy könnyû, kevésküllõs aero kereket, de hátul sok a súly, oda combosabb kerék kell.

Ugyanez a váz van ebben a bringában:
http://www.bacchetta...ikes/strada.htm

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Kb. fél kilót tudnál faragni a gépeden, Reku Papa/ Talán hátra befér egy 571-es kerék, 20 mm-es gumikkal, kevesebb küllõ,latex belsõ,és a láncvezetésen is lehetne nyerészkedni./ És ez már sokat számít.Klassz lett a videó, és a képek is. A segítséget pedig mégegyszer kösz!

Helllló! Végre itt! Csatlakozom Stoki kollegához, örvendek aktív jelenlétednek! :)
Megemlítenéd pár szóban azt a maratoni versenytervet? Hátha vállalkoznának rá páran ;)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Ma megvolt az elsõ tesztkör a Fujin SL-el. 1:09 Kalász-Pilismarót:D
A maxsebesség a bogdányi egyenesben 60,1 km/h. Kellett volna fejkamera az országútisok arcáról, mikor csengettem a csengõvel, hogy balról:)
A tükörben láttam, hogy az elsõ kiáll a nyeregbõl, aztán visszaül. Itt volt meg a 60. Aztán visszaraktam a tüdõmet, és utánna már csak 37-el csorogtam:D De megérte!

Imádom ezeket a sztorikat! Még! Még! Még!

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Kb. fél kilót tudnál faragni a gépeden, Reku Papa/ Talán hátra befér egy 571-es kerék, 20 mm-es gumikkal, kevesebb küllõ,latex belsõ,és a láncvezetésen is lehetne nyerészkedni./ És ez már sokat számít.Klassz lett a videó, és a képek is. A segítséget pedig mégegyszer kösz!

No fejsze fejû kolléga, örülök, hogy itt vagy, már hiányoltunk mióta láttuk azt az éppenhogy összetákolt bringádat...;)

Silver LWB

Silver LWB

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ma megvolt az elsõ tesztkör a Fujin SL-el. 1:09 Kalász-Pilismarót:D
A maxsebesség a bogdányi egyenesben 60,1 km/h. Kellett volna fejkamera az országútisok arcáról, mikor csengettem a csengõvel, hogy balról:)
A tükörben láttam, hogy az elsõ kiáll a nyeregbõl, aztán visszaül. Itt volt meg a 60. Aztán visszaraktam a tüdõmet, és utánna már csak 37-el csorogtam:D De megérte!

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Összedobáltam a pétfürdõi videót:

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
sziasztok kérés ha lenne valakinek egy optima ülése kölcsön egy délelötre irjon már rám egy üzit köszike.
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Á, amit mi versenyzésnek hívunk, az csak móka. Összesítettben Frici pl. harmincadik körül volt, én meg 52. Korosztályomban is volt több outis aki jobbat ment nálam.

Mégse kaptak ezüstöt bibibí :D

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Hívhatunk ezentúl Reku Nemecsek Lance Armstrong Papának?
Csak így tovább!

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Bizony, döntöttem rajta. meg az 1.25-ös gumikat cseréltem 25mm-esekre. Gyors mint a halál. Sanos Fricié meg olyan mint a lóhalál :)
A verseny elõtti napon edzésen 37.1-es átlagot nyomtam, a versenyen lassabb lett. Piszkosul fújt a szél.

Most visszarakom a túrázgatós gumikat, oszt' visszaállok alapjáratba.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Reku Nemecsek Ernõ Papa!

Megnéztem a képeket! Frici a karbon kerékkel próbálta csökkenteni a légellenállást, te meg az üléssel?
(vagy mindig is ennyire döntött volt?)
Fricinek drukkoltam a rajtnál, sajnos veled nem találkoztam.

Levi!
A hüllõt most Sanyi szelídíti, vagy a Python, Sanyit...
Május 9 körül már jelentkezhetsz. A próbakörhöz elég harminc másodperc
1. beleülsz
2. naneeeizéljélezzelnemlehetmenni
3. kiszállsz

Hosszabb teszteléshez húzzál sorszámot, Reku Papa után jösz!

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Egyelõre kimásoltam egy képkockát a videókból:
http://picasaweb.goo...256912104852610
A többit majd késõbb, valakinek dolgozni is kell :)

...ez a Frici ez egy hatalmas arc ez a hanyag elegancia :) :

http://www.x-iont.hu...s/IX6I0177.html

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás

Öten voltunk rekusok: Frigyes, Tom2, Sanyi, Kocsi meg én. Nyomtuk becsülettel, Frici 34 perc valamennyit ment, én 37.03-at. A dobogó harmadik fokára Kocsi került. Verseny után tettünk egy laza tiszeletkört.

Jó buli volt, Frigyes is meg a bringája is gyors. Újított a fickó, karbon telikereke volt hátul, ment mint a villám. Francba :)

gratula mindenkinek:cool2:
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

Ez a központira vonatkozik. A "hagyományos" elsõkerekes rekuknál egyszerûbb és könyebb a tanulási folyamat (gondolom... mert sokat nem volt alkalmam kipróbálni, konkrétan kettõt) Ráülsz és mész, hogy mennyi idõ után tudsz elengedett kézzel menni nem tudom. A központinál ráülsz és esel, ráülsz és esel, ráülsz és esel sokszor, aztán egyszer csak mész... Majd megfogod a kormányt, és esel... Vicces :) át kell állítani az agyad!
Egyébként elsõkerék hajtású "normál" rekut (TW Bents Cobra) kipróbálhatsz az AM-ben, ha ki szeretnéd próbálni a Pythont akkor jelentkezz nálam!

Köszönöm a próba lehetõségét, ha lesz annyi idõm, akkor élnék vele :)!

Egyébként nem az elengedett kormánnyal való haladás érdekelne, hanem a karral végzett plusz munka (én azért rekuzok, hogy a lehetõ legkisebb energiabefektetéssel, a lehetõ legnagyobb kényelemben, a lehetõ leggyorsabban menjek). Elgondolkodtató, hogy a nagy gyártóktól nem nagyon láttam ilyen megoldást (itt a kormánnyal elforduló hajtómûvesre, és nem a központira gondolok), pedig kétségkívül ez lenne a legegyszerûbb. De ha belegondolok, hogy ha lehet vele menni elengedett kormánnyal, akkor lehet, hogy nem is kell olyan túl sokat dolgozni karral...?
Csak az lesz a vége, hogy építeni kéne egyet :D

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Egyelõre kimásoltam egy képkockát a videókból:
http://picasaweb.goo...256912104852610
A többit majd késõbb, valakinek dolgozni is kell :)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Öten voltunk rekusok: Frigyes, Tom2, Sanyi, Kocsi meg én. Nyomtuk becsülettel, Frici 34 perc valamennyit ment, én 37.03-at. A dobogó harmadik fokára Kocsi került. Verseny után tettünk egy laza tiszeletkört.

Jó buli volt, Frigyes is meg a bringája is gyors. Újított a fickó, karbon telikereke volt hátul, ment mint a villám. Francba :)

Kocsi a kerós topic-os Kocsi...???

...képek, meg az igért videokat feltöltöd valahová és megosztod...??? ;)

...szépeket futottatok, ha ez ugyanannyi táv volt, mint a tahi verseny, akkor jelentõsen javítottatok, mert ahogy olvastam elég szeles volt az idõ arrafelé is...