Jó, köszi a felvilágosítást, még az idén szeretnék egy ilyesmit venni vagy csináltatni, mikor mehetnék be oda kipróbálni ezeket a járgányokat!
Üdv.
Nyitvatartási idõben bármikor! Akár most is, ha nem vagy fázós:D
Jó, köszi a felvilágosítást, még az idén szeretnék egy ilyesmit venni vagy csináltatni, mikor mehetnék be oda kipróbálni ezeket a járgányokat!
Üdv.
A BigBent gépek nagy hibája a sok tervezési hiba, amit a gyártóknak sikerült belevinnie a gépeikbe. Ez az egri csapat már próbálta nekünk fillérekért eladni a megmaradt gépeiket, de nem akarunk kitolni senkivel
Nem magyar, hanem taiwani gépek egyébként. Fujin SL II van nálunk is kipróbálhatóban. Nagyon kemény gép. Kicsit odalépsz és 40 fölött haladsz vele. A Fujin Tour meg kényelmesebb, de nehezebb. Persze a Fujin-tól az SL még könnyebb, és persze drágább. Városban nem ajánlanám a használatát a lowracereknek, amik nem egyeznek meg a lowriderekkel, melyek jellemzõen '65-'67 közötti Chevy Impalákból,és BelAirekbõl készítenek az autómániások:)
stoki a +2000mm hegesztést kihagytad:)
Nem építkeztem (legalábbis bicilkit) még lemezbõl, de úgy érzem, hogy sárvédõnek jó amit írsz, de hossz irányú merevítésnek? Vagy tényleg nagyon vastag lemez kell hozzá (2mm?), és akkor a módszereddel csináltunk egy hajlított U profilt. De nem lesz ez rohadt nehéz?
A távtartókat amúgy ki lehetne váltani egy felsõ lemezzel, ami az oldalsókhoz van szegecselve, az esztétikán talán javít, a tömegen viszont nem csökken, gondolom a merevségen sem változtat.
A BigBent gépek nagy hibája a sok tervezési hiba, amit a gyártóknak sikerült belevinnie a gépeikbe.
Nézzétek mit találtam.
http://bigbent.hu/
Mi a véleményetek ezekrõl a rekukról?
(Nekem csak az, hogy egy csóka csinálhatja vagy egy kis-nagy magyar cég csinálhatja ezeket és rendelésre hozzák! Olyan mint a Hervisben lévõk)
Áruk nagyon ott van, de minõségre is? Azt hogy lehet megtudni, mivel alkatrészbõl jó fajták voltak rajtuk!
Régebbi elképzeléseimen jobban elgondolkodtam, és arra jutottam, hogy lassú lenne, vagy legalább is nem lenne olyan gyors...
Ahogy nézegettem a rekukat az oldalakon, magyar-külföldieken és arra jutottam, hogy kétkerekû is jó lehet, persze némi kétellyel, ugyanis jó dolog, ha nem kell egyensúlyozni.
Amik meg fogtak, a lowracerek vagy lowriderek (ugyanaz a kategória?)
Optima Baron, M5 link.: http://www.m5-ligfie.../CrMo_Low_Racer és a Challenge Fujin.
Elsõ azért mert még áramvonalasabb, mint a Challenge Fujin, és persze merev.
A Challenge Fujin rugóstag-os és állítható üléspozícióval bír.
M5 reku meg egyszerûen bõvíthetõ, hogy áramvonalas legyen...
Ha a Challenge Fujin-on a rugózás közben nem vesz el energiát, akkor ez lenne a legjobb, mivel városban magasabbról lehet figyelni a forgalmat. És csak 1 cmrel magasabb, mint a Baron. De ha elvesz energiát, mivel túrásoknak készült, akkor nem kell. Inkább akkor már a Baron vagy a linkes...
(Amire használnám, túrákra, ill. országúton utazásra. Pesten csak annyit, hogy kiérek a városból.)
Vélemények?
Köszi, üdv.
kár hogy nincsen mivel megprobálni tudnáke hasonlot:)
Nézzétek mit találtam.
http://bigbent.hu/
Mi a véleményetek ezekrõl a rekukról?
(Nekem csak az, hogy egy csóka csinálhatja vagy egy kis-nagy magyar cég csinálhatja ezeket és rendelésre hozzák! Olyan mint a Hervisben lévõk)
Áruk nagyon ott van, de minõségre is? Azt hogy lehet megtudni, mivel alkatrészbõl jó fajták voltak rajtuk!
Én még egy kamionnal isEgyetértek! A Passattal megfordulok ekkora helyen!
lehet h csak erõsebb vagyAz enyém 20 kila, de könnyebben emelem, mint a pasi a képen.
megfelelõ keresztmetszetû csõ. Meghajlítva a kerék ívére. Hosszában végig vágni követve az ívet. A felsõ rész a merevítõ-sárvédõ kombó az aljából meg csinálhatsz egy jó nehéz felnitsárvédõnek jó amit írsz, de hossz irányú merevítésnek?
Egyetértek! A Passattal megfordulok ekkora helyen! Félre ne értsd, minden elismerésem a készítõé, csak nem értem miért favorizálod!?Láttál a videókon éles ívet?
hát nem gyönyörû hegesztések?
http://www.terratrik...portWeldsLG.jpg
igaz hogy alu, de akkor is