Nye(t)!
Számomra nem túl érdekes. A homlokcsõszög 45'-al biztosan jó egyenesfutást add, de kanyarodni nem véletlenül nem láttam az embert. A magam részérõl inkább a 70' felé tendálok (bár a mostani 56')
A hátsó traktus egy alulemezbõl hajlítva csak design elem, más hasznát nem látom.
Így vagyok a lehajtható félüléstámlával és az aláforduló elsõkerékkel. Értem én, hogy mit szeretett volna az ember, de nincs ez átgondolva. Annyival nem csökken általa a méret, hogy könnyedén beférjen a csomagtartóba. Talán egy Caddillac-be...
Ebbõl kifolyólag az ívelt idom merevítõ is okafogyott. Egy sima 20-as csõ könnyebb, egyszerûbb, letisztultabb. Úgy is csak húzásnak van kitéve.
Nekem az outi stílusban az etalon az amit te összeraktál, bár a csavarkötésekkel kapcsolatban vannak fentartásaim, de letisztult és sallang mentes. Aluból esetleg egy hasonlót a télen...
A túra mûfajban meg az enyém. Agyváltó, agydinamó, teló és csomagtartó, sárvédõk, tároló rekeszek, automata világítás és telefon töltõ, szóval komfort. Ennél annyira nem számít egy kiló ide vagy oda. Elvisz, ahova el kell vinnie. Sátrastul, hálózsákostul, konzervestül.
Miben tudd ez a gép a te vagy az én gépemnél többet?