;946797']http://xfree.hu/albu....tvn?aid=114201
Ezt láttátok már?
Hát sajnálom, de 6-ig vagyunk nyitva. Ha odaszóltál volna, hogy késõbb jössz, akkor megvárunk. Remélem megjavul a térded, és az idõ is.
;946797']http://xfree.hu/albu....tvn?aid=114201
Ezt láttátok már?
Lowracer voltam a boltotok elõtt 6:10kor, minden sötét, már be volt zárva.
Jó ideig nem fogok kimenni megint, mert menetközben, megfájdult a térdem, nyáron is volt kb két hétig tartott, akkor...Szal majd jobb napokon.
annyiszor legalább! bíztásképpen annyit tudok mondani, h már kezd tetszeni "papíron", ez jó jel!motyoo mire megkéne ezt 30 cor áttervezed még
ezt úgy értsem, hogy nem vagy hajlandó megcsinálni?meg nehezeb meg carul nézki de m1
Igen, hiszen csak ott fér elSzerintem nem rossz ötlet, csak ha nem tárcsaféket használsz nem szabad elfelejteni, hogy a V fék a villa hátuljára kerüljön a menetrirány ellentétes oldalára...
még a végén feltalájátok a spanyol viaszt
etöl eröseb nem lesz ugyse
Jól hangzik, de kicsit hibádzik amit írsz: a lemez tömege így megegyezik kiterítve ugyan a csõével, de lemezbõl ezt a merevséget csak jóval nagyobb tömeggel lehet elérni, a csõnél a forma adja a merevséget, ami elvész, amint kiterítjük, tehát szerintem nincs értelme egy csõ tömegébõl kiindulni.
Szerintem nem hibádzik mert én arra a kérdésedre szerettem volna válaszolni, hogy nem lesz ez túl nehéz ??? De nehezebb lesz és a csõnél nemigen van merevebb építési mód, ha a hagyományos szerkezeteket nézzük....
És úgy gondoltam ezt bizonyítani, hogy összehasonlítom a csövet a szerkezetemmel súlyilag és nem merevségileg. Hosszirányú merevségben szerintem nem dolgozna annyira rosszul, mert a két lemez és a közte lévõ távtartóból kijön egy térbeli szerkezet, de ha mindent számításba veszünk biztosan alul maradna a rendszerem.
Mit szólnátok egy ilyen megoldáshoz? 10-es csõbõl rajzoltam, de lehetne nyugodtan vékonyabból is, bár nem tudom pontosan mi a választék ilyenbõl - már ha nem akarok precíziósat. Itt van róla a pici kép:
Aztán az "áthidalókra" nyugodtan ki lehet feszíteni valamit, vagy akár alulemezbõl hajlítani rá és odacsavarozni.
Jól hangzik, de kicsit hibádzik amit írsz: a lemez tömege így megegyezik kiterítve ugyan a csõével, de lemezbõl ezt a merevséget csak jóval nagyobb tömeggel lehet elérni, a csõnél a forma adja a merevséget, ami elvész, amint kiterítjük, tehát szerintem nincs értelme egy csõ tömegébõl kiindulni.Alapul vettem egy 28 mm átmérõjû 1000 mm hosszú,1-es falvastagságú csövet és azt kiterítettem. Ha jól számoltam 88 mm x1000 mm téglalap jött ki kiterítve. Ha növelem a vastagságot és veszek egy 2 mm lemezt, akkor 44 mmx1000 mm téglalapból tudom azt elérni, hogy megegyezzen a tömege a csõvel.
Nyitvatartási idõben bármikor! Akár most is, ha nem vagy fázós:D