Örömmel venném az értékes hozzászólásokat ehhez a posthoz, akár ide a fórumba, akár oda a blogba Ne pogózzunk
Nem értem mi a 6 számjegyû?
Rug és ez 5mp keresés eredménye fejbõl. Nem kell nem igaz dolgokkal rémítgetni az embereket.
Örömmel venném az értékes hozzászólásokat ehhez a posthoz, akár ide a fórumba, akár oda a blogba Ne pogózzunk
Ülõfelület
Én egy rétegelt lemezen ülök, amin van 10mm polifoam. Nekem nem kell több párnázás, mivel a súlyom nagy része a háttámlán van.
A háttámla keretét 20x2-es kemény alucsõbõl javaslom, az ívelt átkötõk lehetnek 15x2-es csõbõl.
Sok függ a gumitól is. Sztem egy 20"-os kerék egy BigApple gumival és telóval már tud annyit, mint egy 26-os telós virsligumis.
Szervusztok!
Mi a tapasztalatotok, mi a kényelmesebb: 20 collos kerék teleszkóppal vagy 26-os kerék teleszkóp nélkül?
Itt pl. metalllo-globus meg tudod venni ezeket az anyagokat, árulnak kis mennyiséget is mindenbõl, online meg lehet nézni a választékot is.Ülõfelület
Én egy rétegelt lemezen ülök, amin van 10mm polifoam. Nekem nem kell több párnázás, mivel a súlyom nagy része a háttámlán van.
A háttámla keretét 20x2-es kemény alucsõbõl javaslom, az ívelt átkötõk lehetnek 15x2-es csõbõl.
Mi a terv?
Kényelem szempontjából egy 20-as kerék JÓ telóval jobb mint egy merev villás 26-os.
(Jut eszembe, van is egy eladó 20-as kerekem)
Kényelem szempontjából egy 20-as kerék JÓ telóval jobb mint egy merev villás 26-os.mi a kényelmesebb: 20 collos kerék teleszkóppal vagy 26-os kerék teleszkóp nélkül?
MaxiBike a 6-os út mellett. A neten megtalàlod. 20'-as telójuk viszont mem lesz.
Ja hát outis tol mitvárhatnál mást hamajd egyszer ráéreznek mijen jóóóó is a reku majd nem ezt modják.
Szokás szerint... Elmondták kerekesszéknek, ördögszekérnekde a lényeg mitszoltak a töbiek a géphez?