A Stinger àràra èn is kívàncsi vagyok.

...ha kicsit tovább tudsz nyújtózkodni, mint 200, akkor egy kiváló állapotú Optima Stingerben is tudsz gondolkodni Dual Drive-al.
Jelenleg ez a legjobb vétel, ha egy megbízható garanciális, átgondolt tervezésû új gépet szeretnél. A vázszettnek akkor van értelme, ha van másik géped, amiben jók a cuccok még. Ha sok alkatrész kell, akkor nem jössz ki 200-ból. Ha nem próbáltad még, akkor gyere ki hozzánk, és próbáld ki, hogy milyen. Illetve, ha kicsit tovább tudsz nyújtózkodni, mint 200, akkor egy kiváló állapotú Optima Stingerben is tudsz gondolkodni Dual Drive-al.Üdv, már kb. 2-3 éve nézegetem a fekvõbringákat, de valahogy sose volt rá keret hogy akár egy alap modellbe s belevágjak. Próbáltam nézegetni használtakat, de amit nyolvános apróban hirdettek néha és meg is érték azokról mindíg lecsúsztam. Most hogy az action plust lehet kittben vásárolni, újra kedvet érzek a vásárláshoz, bár ok alkatrészt nem tudnék itthonról felhasználni, szóval kb minden mást is meg kéne hozzá venni, így is jobb vétel mint az összerakott 200ezerért? Napi munkábajárásra használnám, meg most hogy itt a jó idõ azért kis túrákat is bevállalnák vele, persze szigorúan aszfalton. (Vagy esetleg milyen más alternatívát tudtok, ebben az áekategóriában és minõségben)
Azt amikor nem az a cél, hogy minél gyorsabban hanem, hogy minél kényelmesebben tedd meg az utat. Mint ahogy az átlagos amerikai nagy hodály autókban...
Üdv, már kb. 2-3 éve nézegetem a fekvõbringákat, de valahogy sose volt rá keret hogy akár egy alap modellbe s belevágjak. Próbáltam nézegetni használtakat, de amit nyolvános apróban hirdettek néha és meg is érték azokról mindíg lecsúsztam. Most hogy az action plust lehet kittben vásárolni, újra kedvet érzek a vásárláshoz, bár ok alkatrészt nem tudnék itthonról felhasználni, szóval kb minden mást is meg kéne hozzá venni, így is jobb vétel mint az összerakott 200ezerért? Napi munkábajárásra használnám, meg most hogy itt a jó idõ azért kis túrákat is bevállalnák vele, persze szigorúan aszfalton. (Vagy esetleg milyen más alternatívát tudtok, ebben az áekategóriában és minõségben)
papa igyis 16kg uléscserével 14 lenne 2 könyü kerékel 12-13 ugyan már:)
alu elsö részel meg nem is ragozom;))))))))))
Akkor csámcsog jatok ezen is kicsit leg ujabb rekum
Mit értesz amerikai stípulú pöffeszkedés alatt?
Gratula!
Jól néz ki
Menet közben ha rázósabb az út, a kormány rezgése nem fárasztó?
Ha meg terepre, vagy kimondottan amerikai stílusú pöffeszkedésre, akkor mindenhová rugót. jó vastag ülésszivaccsal...
Király! Még jobban összezavartuk!