Megmondtam? Megmondtam! Igazam van vagy igazam van? Mondtam, hogy ez még téma lesz!
Volt 20x26-osom, 20x20-asom, 26x26-osom. Merev villával a 20-as kerék kiválóan megfelelt. Most a hátsó telós 26x26-osnál is már az elsõ telót készítem. Szóval ez valahogy így mûködik. Mindegy mit választasz jó lesz és kis idõ múlva már buzerálja az agyad egy másik...
A legjobb megoldás a több keró tulajdonlása, ha megteheted. Legyen egy könnyû, gyors, merev. Egy komfortos túra. Egy kevésbé döntött, magas városi. (szép álom...) Próbáld meg összeszedni, hogy mire használod döntõen és a terveket az igényeidhez igazítani. Az viszont biztos, a hátsó teló az elsõdleges, az elsõ a másodlagos. Itt fordított a helyzet a normál keróhoz képest.
Szerintem ez csak visszatérõ téma, amivel párhuzamosan a ekus is formálódik, mert telik az idõ. Van akit a kiváncsiság hajt, van akit a tapasztalat és vagy megállapodik, vagy nem...

Így essen be a fórumba egy tapasztalatlan sporitárs...
Ha valójában tényleg versenyre kell vagy föld körüli utazásra akkor nem kell teló (versenynél a súly és hatékonyság miatt, föld körülire meg a hibalehetõség miatt). Ha a budapesti utakra, akkor a hátsó rugóstag nem árt. Ha meg terepre, vagy kimondottan amerikai stílusú pöffeszkedésre, akkor mindenhová rugót. jó vastag ülésszivaccsal...
Ugye Sipi milyen jó, hogy feltetted a kérdést, amin eddig dillemáztál, most még jobban fogsz...