Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

keep

keep

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Gyereket is lehet ám szoktatni a témára :)
Link
Érdekes megoldás ez a dõlõs elsõ kerék.
Egyik partnerünk hamarosan forgalmazza Magyarországon is.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Szombat reggel siófoki indulással indul egy Balaton-kör, országútisokkal, de nem versenytempóban. 25-ös átlag körül.

Érdekel valakit?
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

keep

keep

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Kutyaháló témában a J ezt írta vissza:

"Garantálni nem tudjuk, hogy az Ön céljaira megfelelõ lesz a kutyaháló, de telephelyi átvétellel megvásárolható nálunk. Ára nettó 4500 Ft/nm (1 nm alatt nettó 4 500 Ft/db). Megrendelni a bemutatótermünkben (1115 Budapest, Ildikó utca 8.) tudja, majd 5-10 munkanapon belül a budafoki üzemünkben veheti át a hálót. 90 és 120 cm széles méretekben van és fekete színû."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Nyam-nyam! Rims, Big Apple, Polar(?) X0, Avid, Busch-Müller a Lompi vázon! Fiiiiinom! Tudsz élni! :) Már most szólok, spórolj a következõre! Alakul az anorexiás változat! Az én AMP-m is lassan, de készül...

Motyoo, ne aggódj a sebesség miatt. Az agyváltó-agydinamó kombóval és stul-stül (szerszám, pót belsõ, esõruha, oldaltáskák stb.) jómagam is a 20-ashoz állok közel, de a gödi halas így is csak egy óra! Vissza kevesebb! :)

Ezek voltak itthon úgy elfekvõben. :D

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
a hétvégi velence i video zenésitve kicsit jóbb mint szél zajal :) YouTube - Lompi_Velence
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

Háááát nekem csak sablonom van, az ülést magát nem én csinálom. Üvegszál szövet vagy paplan, több rétegben meg mûûû gyanta összepréselve.
És fekete színû de bármilyen lehet, és kétoldalas maga a sablon, és kb 1,3 kila az ülés.
Egyszer próbálkoztam magam is mûgyantás üvegszálas forma elkészítésével, de be kell valljam, hogy igen béna vagyok hozzá, és kellõ felszerelésem sem volt. Inkább rábíztam egy mesterre.

Akkor marad az úttörõ jellegû kísérletezés.
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Nyam-nyam! Rims, Big Apple, Polar(?) X0, Avid, Busch-Müller a Lompi vázon! Fiiiiinom! Tudsz élni! :) Már most szólok, spórolj a következõre! Alakul az anorexiás változat! Az én AMP-m is lassan, de készül...

Motyoo, ne aggódj a sebesség miatt. Az agyváltó-agydinamó kombóval és stul-stül (szerszám, pót belsõ, esõruha, oldaltáskák stb.) jómagam is a 20-ashoz állok közel, de a gödi halas így is csak egy óra! Vissza kevesebb! :)

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

5 bar-t nem bír el a cityjet-ed...??? Vagy akkor már felnikopp lenne...???

6-nál kevesebbel nem próbáltam. De úgyis új kerék és új gumi vásárlás van a jövõ héten, szóval ebben a pillanatban pont annyi CityJetem van mint NagyAlmám...

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Igen, erre SCHWALBE BIG APPLE HS338 K

Hát akkor újabb két jó tapasztalat :) Eddig Schwalbe CityJet volt elöl, ez 1.25-ös, 6.5-7 baron használtam. Ez tök jó volt és

5 bar-t nem bír el a cityjet-ed...??? Vagy akkor már felnikopp lenne...???

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
A 43 mm széles sárvédõt le kell cserélni, mert a gumi 50 mm széles és kissé kilóg alóla. Széltében. :)
Viszont, ha kell, elérhetõ 2,35-ös méretben is. Az már tényleg BALLONOS!

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Motyoonak.
http://picasaweb.google.com/fodori971/ZsizsiBringasOldala?authkey=Gv1sRgCP_K9vaG9beXcA#5458935251640662578
A legfrissebb "termés". :)

Jól néz ki, így 26"-osban nem is tûnik olyan brutál vastagnak!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Motyoonak.
http://picasaweb.google.com/fodori971/ZsizsiBringasOldala?authkey=Gv1sRgCP_K9vaG9beXcA#5458935251640662578
A legfrissebb "termés". :)

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Szokás kérdése, de tény a Big Apple nálam úgy 2,3-2,5 bar-on olyan, mint egy laza légrugó. Szeretem, nem véletlenül már másodszorra is ezt választottam. ;)

Õk is azt írják Utah Trikes Reviews - Accessory - Schwalbe Big Apple Tires , hogy 2.5-3.5 bar között az ideális - alatta lassú, fölötte nem elég komfortos.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Szokás kérdése, de tény a Big Apple nálam úgy 2,3-2,5 bar-on olyan, mint egy laza légrugó. Szeretem, nem véletlenül már másodszorra is ezt választottam. ;)

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

motyo mármint külsöre gondolsz?

Igen, erre SCHWALBE BIG APPLE HS338 K

Hát akkor újabb két jó tapasztalat :) Eddig Schwalbe CityJet volt elöl, ez 1.25-ös, 6.5-7 baron használtam. Ez tök jó volt és nagyon szerettem, amíg volt alatta teló, de merev villával kifejezetten kellemetlen, lényegesen rosszabb, mint egy normál outi ugyanígy vagy még jobban felfújva. Elsõsorban ezért merült fel a NagyAlma. Nem tudom ennek a CityJet-nek milyen a gördülési ellenállása, de amennyre a NagyAlmát dícsérik, lassacskán elhiszem, hogy semmivel sem lenne lassabb a gyümölcs.
Amúgy nem a sebesség az elsõdleges szempont, ezzel a közel 18 kilós géppel ez hiú ábránd lenne. Persze szeretem csapatni, de a CityJettel -kis túlzással- még egy rózsaszirmon is döccentem...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Én régebben használtam mountin, illetve a saját Lompi Bikeomra is az került 2,15-ös méretben. Légrugó!!! :)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

BigApple. Annyit jót olvastam róla, hogy elkezdtem erõsen gondolkodni rajta. Használ valaki ilyet, mik a tapasztalatok?

...fõleg teló helyettesítésére tökéletes. Ha nagyon gyors bringát akarsz, akkor arra - szerintem - nem jó...Ha túrabringa a cél és nincs teló, akkor arra viszont jó lehet, mert azért haladós külsõ, csak éppen a ruganyossága miatt veszt a lendületbõl a bringa. Valamit valamiért...

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
motyo mármint külsöre gondolsz?
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás
BigApple. Annyit jót olvastam róla, hogy elkezdtem erõsen gondolkodni rajta. Használ valaki ilyet, mik a tapasztalatok?

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

20"-os elsõ keréknél jól jön ám a tárcsa néha! Fogja a kereket mint kaki a pelust.

Ezzel nem tudok nem egyetérteni! Én esõben döbbentem meg legikább, hogy a tárcsa szinte ugyanúgy fog, mint szárazon. A V-féknél nem ezt szoktam meg... Ettõl függetlenül nekem most marad a V - egyelõre legalábbis ;)