akkor ezt nézd meg,talán valami ijet szeretnél.http://foto.testbike.hu/index.php?p=showgl&gid=2377&pp=usrgl&uid=17626
mitkell megnézni?

akkor ezt nézd meg,talán valami ijet szeretnél.http://foto.testbike.hu/index.php?p=showgl&gid=2377&pp=usrgl&uid=17626
Üdv, elérhetõséget tudsz adni esetleg? (mél vagy valami)VaraGyuri barátomnak Debrecenben még megvan a fehér lengõorrú váza. Az bekerülési költségen elvihetõ. Az alkatrészek kellenek egy másik géphez és jelenleg Békéscsabán van a jószág, de még elméletileg nincs új gazdája. Azt mindenképpen érdemes megnézni.
Príma buli volt, a lengõorrú példásan viselkedett. Meccseltem végig. Emelkedõn általában megelõztek a fickók, lejtõn elhúztam. Végül 27.3-as átlagom lett, sárvédõkkel, csomagtartóval, túradobozzal.papa hogy sikerült a k-100?
Vázat tuti nem veszek, ha más készíti az nem olyan. 10 kg fémhulladékból, maradékanyagokból, MÉH teleprõl összehozni egy csodát, az már igen. Ez nálam elvi kérdés. Márpedig az ELV olyan mint a SZELLENTÉS, az ember tartja amíg bírja!
Viszont a tapasztalataitokat, ha lehet, majd igénybeveszem.
Sziasztok! Ahoj Python!
Kipróbáltam a Green Spice-t! Ez nem bicikli ! Más kategória. 10 km után visszaültem a montira, hááát, szarul esett. Nekem is kell egy ilyesmi !!!
Fûrészt, flexet elõkészítettem, kezdeti lelkesedés is megvan, már csak lóvé kell(kellene). Sztem az elkövetkezõ egy évben lesz min agyalni. Megfertõzõdtem.
villa1
villa2
villa3
Adtam fel hirdetést még õsszel, arra jelentkezett egy srác, onnan a GT villa. A krómot pedig a ZöldPontban vettem - az elveimhez (de méginkább a gyakorlatomhoz hûen) szintén használtan.
Próbára örömmel adom, viszont az ülésállítás nem fog engedni annyit, hogy kényelmesen kinyújthasd a lábadat - nem számolok ilyen nyakiglábakkal, sorry... Bíztatásul viszont annyit, hogy a kormányba biztosan nem fog beleütközni a térded (mert hogy alsó kormányos lesz).
Dehogy! Egy "merevvázas, õszinte, macsós gép"be, minek?és teszel majd lenkungsdampfer gummi-t bele?
És van még itt egy harmadik alfaj is, az airbike, amit szintén alsó kormánnyal használnak:
Az eredeti airbike - Rekumbens - Csin
Igazából ez a három konstrukció nagyon hasonló, kis játék van csak az utánfutással és homlokcsõszöggel. Az enyémnek ugyan elsõ ránézésre másmilyennek tûnik a vonalvezetése, de alapvetõen ugyanez a geometria.
Nálam az utánfutás 15 cm, a homlokcsõszög pedig valahol 50-51 fok körül van. Ülésmagasság 50(+-2) centi lesz.
Gyanítom, hogy ezeket inkább lábbal mintsem kézzel kormányozzák az akrobaták...
És van még itt egy harmadik alfaj is, az airbike, amit szintén alsó kormánnyal használnak:Ilusztrálva:
Chinkara
Flevo
Mindkettõ pozitív utánfutással és alsókormánnyal, 26'-os kerekekkel rendelkezik. Én optimista vagyok. Hajrá Motyoo!