Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Akkor Stoki nagyon kedvelheted a pizzzát ;) :):)

Ez így is van...;)

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Mondjuk az avatar-od alapján nem is csodálkozom...;)

Akkor Stoki nagyon kedvelheted a pizzzát ;) :):)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Nem kell ahhoz feküdni hogy eltapossák az embert. 1x elémjöttek, 2x elsodortak. Termés: fejem varrták, hátam varrták, térdem kapcsozták, +2 összetört bringa.

Mondjuk az avatar-od alapján nem is csodálkozom...;)

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Nem kell ahhoz feküdni hogy eltapossák az embert. 1x elémjöttek, 2x elsodortak. Termés: fejem varrták, hátam varrták, térdem kapcsozták, +2 összetört bringa.

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

A tréfát félre téve, mostanában többen is szóltak hogy alig vagyok látható az úton.
Lehet hogy újra láthatósági zászlóval fogok járni.

Amikor együtt tekertünk, akkor feltûnõ volt az ülésem hátára ragasztott fényvisszaverõ matrica? Mert ha igen, akkor azt tudnám javasolni. Kb. 500 forintból megvan egy 10cm széles, 1m hosszú csík, a szórt fényt is szépen visszaveri. Csak az a baj, hogy magamat még nem láttam hátulról :)
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
A kutakodásban találtam egy-két "régi" képet. Talán érdekes lehet a visszatekintés.
Lengõorrút már elõtte is készített a MESTER, de az azóta névjeggyé vált forma tekintetében az elsõ 2009 szeptember:
Feltöltött kép
Ez a terv meg mintha mostanában elõkerült volna... 2009. október:
Feltöltött kép
Reku Papa ihletet kap:
Feltöltött kép
A hátsó telós váz terve, még a python vázából kiindulva. Végül csak a lengõvilla maradt.
Feltöltött kép
és alsó kormánnyal:
Feltöltött kép
:) Tökjó volt látni a kezdeteket! :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Nem találtam meg, de felskicceltem. Talán így érthetõbb.Feltöltött kép

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
A problémát ott látom, hogy a tûzpiros pólódat takarja a fekete ülésháló, a naranycssárga vázból meg nem túl nagy felület látszik hátulról. A szembõl jövõk (elméletileg) másik sávban jönnek. Az oldal felületek elegendõek, tehát marad gondnak a hátsó... Valahol láttam egy olyan megoldást, ami egy rugalmas, elasztikus szövött anyagból készült zsák vagy táska, rakodóhely. Praktikusan zsákként érdemes elképzelni. A zsák szája az ülés felsõ széléhez volt rögzítve, az alja meg a csomagtartó (ami neked nincs) végeihez, illetve az ülés aljához. Az így kialakult forma egy csúcsával hátrafelé lefektetett kúphoz vagy gúlához hasonlít. Nem nagy súly és a légörvényeket is csökkenti. Pakolni is lehet bele, a rugalmas anyag miatt nem túl nehéz dolgokat. Ez már kellõen nagy felület és valamilyen neon színbõl megfelelõ láthatóságot ad hátulró és oldalról. A szembõl érkezõknek meg marad a pólód. Belinkelem, ha megtalálom...

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Tekertünk együtt, ismerlek! Nem mertem eddig javasolni, de a hölgynek igaza van! :)

A tréfát félre téve, mostanában többen is szóltak hogy alig vagyok látható az úton.
Lehet hogy újra láthatósági zászlóval fogok járni.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Tekertünk együtt, ismerlek! Nem mertem eddig javasolni, de a hölgynek igaza van! :)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Aranyos...

Tegnapi bringakörömön, fényes nappal, teljesen kihalt mellékúton tekerek a rikító narancsszárga rekumon, tûzpiros, hosszúujjú mezben. Lelassít mögöttem egy autó. Gondoltam, megnézi magának ezt a csodabogarat. Szép lassan mellém jön, ablakot leereszti, kiszól rám egy hölgy:
- Valami fényt felszerelhetne erre a biciklire!
- Milyen fényt?
- Hát olyan forgó sárgát, vagy valamit...
:)
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

TheTriker

TheTriker

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás

Miért van hátul két kereke?

mert kicsit könnyû a hátulja igy nagyobb lett a tapadás. mondjuk kavicson 1:1 be így is driftelhetõ:-)
csak erõ kérdése a dolog
egyébként egy darabból esztergáltatott, 6 csapágyas, 17es átütõtengely
az elsõk is 6 csapágyasok,szintén 17es tengellyel

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
veszel egy uj kormány csapágyat és esztergáltac hozá egy kormány nyakat 2.5 mm falvastagságal böven jolesz
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
A monoblokk az az egyikbe belemegy. Én inkább a villanyaktól félek.
Mázsán felül vagyok.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
hátha jo bele a monoblokk akkor nem de éltalába a kinaiba nem szokot jolenni a szabvány angolmenetes monoblokk énlegalábis gojokosaras caral nem kisérletezek
De azért ne elektrodával akard ösze hegeszteni ha lehet.
hauser vázak azok jokszoktak leni
képek

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Idáig még csak kínai monti donorvázakat találtam. Az sem gond?

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
motyoo nem atom erömüröl volt szo :D
képek

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
swin csepel kormány csapágy jólesz az bevált még egyelsem volt gond de vehetcbele ahedeset is jopár ezerért ha aba nembiznál
képek

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Villa nyak csapágyazásnak elég lesz vajon nekem a full hagyományos golyós-csészés, vagy bonyolítsam? Sem alulméretezni, sem túlméretezni nem akarnám.

Nálam ilyen 1
2

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Villa nyak csapágyazásnak elég lesz vajon nekem a full hagyományos golyós-csészés, vagy bonyolítsam? Sem alulméretezni, sem túlméretezni nem akarnám.