Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Az AM megjelenés nem kötelezõ program. Ha 11-körül elindulunk északfelé, akkor tudunk úgy idõzíteni, hogy visszafelé összefussunk velük. Amennyiben az irány Észak, akkor praktikusan Vác vagy Visegrád. Visegrád lehet körben is, nem kell hegyet mászni (bár jó buli). Elindulhatunk Újpest irányába és a Megyerihídon át Budakalász, majd Római part stb...
Ez csak kettõ a sok alternatíva közül. Még a városból sem szükséges kimozdulni, akár kereshetünk egy szimpatikus kerthelységet is.
Az a legjobb az egészben, hogy semmi sem kötelezõ és minden önkéntes!
Várjuk meg mit hozz a szombat.

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
14:30. Akkor van a start és irány a megyeri hídon keresztül Vácra a révhez. Ott fagyi, dumcsi és vissza a bolthoz kb. este 7 órára befut a csapat. Szép helyeken szalad az a túra is a legdurvább emelkedõ a megyeri hídra felfelé...:)

Ha hegy lesz nem kell félned együtt toljuk...;)
...

sao

sao

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás

Nem bizony ! Nemzeti ünnep, akkor van a szülinapom. De óvatosan Saókám, mert az idén péntek 13-ra esik! :)

Az bizony ünnepnap! Fokozott sörfogyás lesz a hétvégén észlelhetõ Debrecen környékén?

Ammeg rendben, hogy 13.-ra, de a húsvéthétfõ milyen napra fog esni legközelebb? :)

sao

sao

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás

Nekem az idõpont és a gyülekezési helyszín is tetszik, ha összejön csatlakoznék én is. Ha 20 körüli lesz az átlag tempó, akkor annak különösen örülni fogok.

Na, a sereghajtó én leszek, a 20-25 utazómmal -síkon (!). :)

sao

sao

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
Ja, az útvonalat érkezéskor is meg lehet beszélni. Aztán lesz belõle egy hõsi hegymászás, oszt tolhatom. :)
Az AM-túra oké, hogy zárás után, de mikor zárnak? És hova túra?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Alakul a buli! :) A vasárnap esõnap, de Motyoo kedvéért (egyébként nélküle is) vasárnap is szivesen megyek még egy kört, ha az idõjárás engedi.
Levi külhonban lészen, Lompi kaszál...
Az AM túra általában zárást követõen indul. Azért lenne jó odagurulni, mert készülhetne egy szezonzáró fotó sok-sok fekvõbringással!
Útvonalat a találkozónál is megbeszélhetjük, attól függõen hogy ki érkezik és meddig ér rá.

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
Nekem az idõpont és a gyülekezési helyszín is tetszik, ha összejön csatlakoznék én is. Ha 20 körüli lesz az átlag tempó, akkor annak különösen örülni fogok. Visszafelé vagy valahol csatlakozhatunk az am túrához 16:00-17:00 körül már jó lenne Budapest közepe felé tekerni (nekem még onnan egy erõs óra, míg hazajutok...) A Pilist képes lennék felcserélni Gödöllõre...;) Vác már olyan mintha hazamennék (eddig az összes AM túrám csak oda szólt, rossz ütemben mentem mindig AM túrára ;))
...

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

16. ugye nem munkanap?

Nem bizony ! Nemzeti ünnep, akkor van a szülinapom. De óvatosan Saókám, mert az idén péntek 13-ra esik! :)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Nekem csak a vasárnap jó sajnos. De különben is szombaton lesz az esõ!

Akkor legyen esõnap: vasárnap.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Legyen 10.30 Hõsök Tere Szombat (2010.10.16.)

Nekem csak a vasárnap jó sajnos. De különben is szombaton lesz az esõ!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Most jött az info, az AM szezonzáró is szombaton lesz. Csatlakozhatunk...

sao

sao

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
Hát akkor várjuk Szélvész jelentkezését, ha pesti oldal, kevés emelkedõvel, akkor lehet, elmennék. Az idõpontok jók lennének, mert hát Jászberénybe is haza kell érni egyszer...

16. ugye nem munkanap?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Semmi végleges nincs (kivéve a vasárnapi záporesõzivatart), ezért várom a válaszokat!
Attó függõen ki/kik érkeznek változtathatunk a találkozó helyén és a célponton.

Ha begurul a tandem trike, akkor valószínûleg közút, kevés emelkedõvel és a pesti oldal...
Ennek hiányában meg bármi, ami belefér mondjuk 16.00-ig.
(vissza is kell még érni Gödöllõre és Kistarcsára)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Nekem tetszik.

sao

sao

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
Mintha pont Szélvész mondta volna a vasárnapot, ha jól tévedek....
Tulajdonképp hová is vezet az út? Mert volt szó lassú tekerésrõl, meg Vácról, de aztán több is elõkerült, mi a végleges?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Az évszázados megfigyelések és népi bölcsességek szerint, ha Lompi kaszál a hétvégén, akkor esõ lesz!

Én eddig (általánosságban) a hétvégérõl beszéltem, de volt aki már vasárnapban nevesítette a találkozó idõpontját. A szombat (az elõrejelzések alapján északon) még egészen kerékpárosnak ígérkezik.

Mivel még nem tudhatjuk, hogy a Szélvész különítmény mobillá válik-e erre az idõpontra, de kalkulálva azzal a ténnyel, hogy az eljutás számukra, csak megfelelõ szélességû kerékpárutakon lehetséges (Margit Sziget kilõve) és feltételezve a részvételüket...

...illetve RekuPapa jelenlétét is, aki Gödöllõrõl érkezik

... továbbá Isuka és Benjami (Benjaminak érintenie kell a Tatai út/Frangepán utca keresztezõdését, hiszen egy seggel egyszerre csak egy lovat tudok megülni - szivacsot hozzál!) akik Kistarcsáról érkeznek...

...Leviék, Motyoo (Budáról nem távolság) nem szeretnek korán kelni...

VÁROM A PONTOSÍTÁSOKAT! Ki jön, ki nem? Kinek jó, kinek nem? Alternatívák, ötletek?

A fórum "alvó" olvasóit, akik eddig érdeklõdve csak olvasták a bejegyzéseket is ezúton hívom/juk meg, hogy személyesen is találkozzanak ezel az exhibicionista bagázzsal... :)

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Jó napot kívánok mindenkinek.
Elhatároztam magam, és szeretném eladni házilag épített trikémet.
tulajdonságok:
aluváz, 3 tárcsa 2 karról, 24 es shimano szett, kmc lánc,
elöl 20 hátul 26coll
kérésre képet teszek fel.
az áron megalkuszunk.

Rakd fel ide Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

TheTriker

TheTriker

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Jó napot kívánok mindenkinek.
Elhatároztam magam, és szeretném eladni házilag épített trikémet.
tulajdonságok:
aluváz, 3 tárcsa 2 karról, 24 es shimano szett, kmc lánc,
elöl 20 hátul 26coll
kérésre képet teszek fel.
az áron megalkuszunk.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

ha egy 26-os villát teszek be helyette (ez 24-es), és melegen meghajlítom elõre, az strapabíró marad?

Azon a bringán alig lesz súly az elsõ keréken. Ha hurkapálcából csinálod az elsõ villát, az is kibírja.
:)
Javaslom, hogy a hajtómûvet tedd elõrébb és feljebb, hogy minél rövidebb legyen a bringa. Könnyebb, fordulékonyabb, több súly az elején, számtalan elõny.

sao

sao

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
co-val lett hegesztve az enyém is, arra gondoltam, ismét Lacihoz viszem hegesztetni, mert jónak tûnik.