Kíváncsian várom ki lesz a 2012-es gyõztes! Pupu vagy Ádám?
a 2011-es gyõztesre nem leszel kíváncsi? ez csak elírás lehet ugye?

Kíváncsian várom ki lesz a 2012-es gyõztes! Pupu vagy Ádám?
Python sporitárs
Szombaton a 10:30 / Hõsõk terét befixáljuk ?
Python: akkor 10-re kellene nálad lennem? Gondolom a saját gépemet addig el tudjuk helyezni valahol, a szivacsot (polifoam-ot) meg átdobhatjuk a tiedre. Az lenne még a kérdésem hogy most is a patent pedál van rajta? Ha igen megoldható-e hogy az enyémet átdobjuk rá?
Jeppes? Jeepes? Biztos Jeep volt? Vagy csak terepjáró?meg egy kötsög jeppes rajtam keresztül akart lefordulni, de azért jót tekertem.
Mi hárman (közte pont a fõszervezõ is) Pesttõl végig együtt mentünk inkább túratempóban mint versenytempóban ráadásul a sör is belefért útközben (kettõ is). A virsli helyett mondjuk én a magammal vitt szendvicseket pusztítottam el. Nekünk ez akkor inkább TAH volt.Mindenki úgy teljesíti ahogyan akarja, úgyhogy akár beleférhet a sör-vislis menet is, de az inkább átsorolódik TAH-nak, ahogyan Sinbiciklis elnevezte. Magam részérõl próbálok mindig a fõszervezõ elképzelésének megfelelni, ha az RAH akkor RAH, ha az TAH akkor TAH. Amíg a RAH amatõr verseny lesz addig - egyelõre elméletben - szimpatizálok vele.
Egyben kibõvíteném a "résztvevõk" listát azokkal a névtelen és kevésbé publikált bringás társakkal akik hasonló teljesítményeket tettek-tesznek meg pusztán önmaguk örömére.
Továbbra is úgy gondolom, hogy ha ennek "tömegsport jelleget szeretne adni a szervezõ (pl. az általad említett 20 fõ) akkor mégis át kellene gondolni az indulási idõpontot - nekem az októberrel is bajom van!
( csak emlékeztetõül: tavaly négyen, az idén hatan teljesítették a távot)
Amennyiben a kihívásról szól a RAH, akkor lehetne januárban, 3000 m-es szintkülönbséggel és az Alpokban...
Az normális, hogy (hogy szószerint egy)pár embernek ez verseny. Tekerjék le becsülettel a karbon gépeken a távot. A dobogó legfelsõ fokán csak egy hely van!
Amennyiben valamiféle népszerûsítése lenne ennek a mûfajnak a RAH, akkor lennénk itt páran (a magunk 20-30-as átlagával) akik szívesen részt vennénk rajta mondjuk május elsején!? Közben sör virsli...Ismerve a társaságot, azt sem tartom kizártnak, hogy a cél elõtti elsõ kocsmában bevárják a többieket, csak hogy egyszerre futhassanak be.
2011-ben és Októberben, hasonló körülmények között továbbra is háziverseny lesz... -és nincs ezzel semmi baj, ha ez a cél!
Ellenben ha a "nyílvánvaló cél hogy még többen csatlakozzanak" akkor még is vélek felfedezni némi ellentmondást...
Az AM megjelenés nem kötelezõ program. Ha 11-körül elindulunk északfelé, akkor tudunk úgy idõzíteni, hogy visszafelé összefussunk velük. Amennyiben az irány Észak, akkor praktikusan Vác vagy Visegrád. Visegrád lehet körben is, nem kell hegyet mászni (bár jó buli). Elindulhatunk Újpest irányába és a Megyerihídon át Budakalász, majd Római part stb...
Ez csak kettõ a sok alternatíva közül. Még a városból sem szükséges kimozdulni, akár kereshetünk egy szimpatikus kerthelységet is.
Az a legjobb az egészben, hogy semmi sem kötelezõ és minden önkéntes!
Várjuk meg mit hozz a szombat.