Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Messze nem jutottunk, de a hangulat remek volt.

Én kb. erre számítottam, és amikor együtt volt a galeri, már biztos voltam benne hogy nem lesz fellegvár.
:)
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
*va jó volt. Messze nem jutottunk, de a hangulat remek volt. Tanár Urat is emlegettük induláskor, hogy pár száz méterre innen biztosan jól érzi magát.:)
Szép lett Python új bringája Lompit a fél világ dicsérte. Tartalmas nap volt én remekül éreztem magam.

(Papa és én leváltunk két irányba az AMbringa túráról, de lehet, hogy Lompi-Pythonék is szétszéledtek.)
...

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás
Ezek szerint hazaértetek! Hogy sikerült a tekerés?
Egy holnapi guruláshoz lenne jelenetkezõ? Rövidebb, 2-3 órás kis körre gondoltam, ha Szélvészéknek van kedve csatlakozni (már ha lesz kihez....), én szívesen meggusztálnám a Hosszú Jármûvet is. Találka leghamarabb 11 kor! :)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Szélvész,

megnéztem az Ambringában egy gyári trájkon a kerékösszetartást. 15mm.

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás
Python!
Wariatorral már beszéltem, hogy kibróbálnám az õ rekuját milyen is fekve tekerni,õ benne lenne de mondta, hogy kérdezzelek meg téged is, hogy ráérsz-e a jövõhét végén arra hogy Békéscsabára lehoznád a tiéd is , megtekinteném(felépítés , hegesztések), kis eszmecserét végeznénk valamilyen maláta szörp vagy esetleg forralt bor társaságában.
Te benne lennél?
Bocs, hogy itt, de nem tudok neked privátot küldeni.:)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Akkor ma 10.30, Hõsök tere!
Esõ nem lesz.

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Python sporitárs
Szombaton a 10:30 / Hõsõk terét befixáljuk ?

10:30-tól éppen fizika órát tartok néhány 100m-re a Hõsök terétõl... :(

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

(hátha Sínbiciklis barátunknak is lesz addigra egy kiváló trike-ja) ;)

Akkor te nagyon tudsz valamit;)

Szélvészként megpróbálok egy kis "hátszelet" generálni. ;)

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

De nincs ellenemre egy vasárnapi tekerés sem! :) Akik kimaradtak a szombatból, pótolhatják vasárnap... :)

Remélem azért összefuthatunk legalább néhány pedálfordulat erejéig vasárnap. Katasztrófa számomra a mai munkanap: Pupu a karbon géppel Sárika trike-os kíséretével vesz részt a mai idényzáró AM bringatúrán. Ezt is is ki kell hagynom, pedig a GPSgames oldalon is szervezkedik Pupu ma délutánra.
:(

sao

sao

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás

ha jól értelmezem Sao is feljön a Jászságból, tehát igen!

Jól értelmezed, igen! Amikor még a másik oldalatokra fordultok, én már binyózni fogok. ;) Már igen várom, és még ebben a hónapban nem is bicikliztem sehová. (anyámhoz, meg a Pótkerékbe, de hát oda nem kunszt, kocsmábáig mindenki elmegy biciklivel :) )

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
(hátha Sínbiciklis barátunknak is lesz addigra egy kiváló trike-ja) ;)[/QUOTE]

Akkor te nagyon tudsz valamit;)

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Ma voltam a Carbonrecumbentet gyártó cégnél, ahol csináltattam egy plexibuborékot, lábszélvédõnek. Majd teszek fel fotót ha készen lesz. Mellesleg ültem a karbonvázas gépen, láttam karbon ülést, sõt kormányszárat is. Szépek.

Hajtottad is a brinyót vagy csak ültél rajta? Ha hajtottad akkor légyszives élménybeszámolni róla, kérlek.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Ma voltam a Carbonrecumbentet gyártó cégnél, ahol csináltattam egy plexibuborékot, lábszélvédõnek. Majd teszek fel fotót ha készen lesz. Mellesleg ültem a karbonvázas gépen, láttam karbon ülést, sõt kormányszárat is. Szépek.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Smart, Cree led, 2W, 2db AA, 3 állású kapcsoló. A pontos típusát nemtom. Kilencvalamennyiért...
Mûködik, bevált. No nem egy BM, de a támasztott követelményeknek megfelel.

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Milyen lámpád lett végül?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Megértem az álláspontodat, mi a fõvárosban sûrûbben találkozunk különbözõ rendezvényeken TRENDI kerékpárosokkal (az éppen divatos márka színeiben CUBE-nak, Specialized-nek stb. öltözve)
Az elõzõ bejegyzések nem errõl szóltak. A RAH részvevõinek nagyrészét személyesen ismerem. Kiváló emberek, sportemberek, személyiségek. Bármikor a legnagyobb örömmel csatlakozom bármely általuk szervezett túrához. Versenyhez nem biztos. Tölteléknek esetleg, megfelelõ körülmények esetén.

De ezt a témát már csontig rágtuk... :)

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Egyetlen rendezvény, amin szervezett formában vettem részt, az a Critical Mass volt. Jól éreztem magam, de volt egy pár jószág, aki a többszázezres gépén trendi rucikban biciklisnek öltözve feszített, és poénkodott egy- egy " csotrogány" láttán. Az õ bringája valószínûleg soha sem fog ennyire szétkopni. Az ilyen figurák engem irritálnak. Pár kilóméteren keresztül elmegy a dolog, de túrázni csak azzal indulok el akinek a társaságára igényt tartok.

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
RAH: szokás szerint Pythonnak megint igazat adok. Ez egy szûk, kiváló képességû és hatalmas akarattal rendelkezõ jó értelemben vett elit kissé öntörvényû versenye. Nagy szervezés, sok résztvevõ bizonyára szemet szúrna a hatóságoknak is hiszen a résztvevõk "csoportosan, szándékosan, folytatólagosan" követnek el szabálysértést. Ezt Murla is megírta blogjában h tavalyit miért nem lehet nagy létszámra szervezni. Ez a növekvõ forgalomban egyre nagyobb probléma; törvényesen nincs helyünk az úton! (sokszor ahol szabályosan haladhatnánk ott is életveszély :( )Emiatt sokszor már nagyon el vagyok keseredve. '93 óta szervezek túrákat és lassan elmegy a kedvem az egésztõl. Annyira h minden küzdelmem ellenére gyakran már két keréken is motorizálva járok. Ugyan azt is lehet élvezni - élvezem is - de bicajozni is legalább annyira szeretek.
:)
A hûvös igen is visszaveti a lelkesedést. Közel 100e km-rel a hátam mögött, fél Európát bicajjal bejárva tudom h mit beszélek. Tekertem már 24 órás távot csomagosan, szoktunk indulni hajnali 3-kor, de mindezt nyáron élvezetbõl és nem októberben.

ERGO:
Egy késõ tavaszi, kora nyári TAH szervezésébe szívesen beszállok! :D
És ha a jelenlegi résztvevõk akkora akarattal rendelkeznek h lassan is tudnak menni akkor sok-sok szeretettel várjuk õket!
(hátha Sínbiciklis barátunknak is lesz addigra egy kiváló trike-ja) ;)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
Drága dr. Úr !
Stoki nem puhul, csak tanul.;)

Hogy csámcsogjak a szövegen nekem az a véleményem (copyright by Rekupapa), hogy "széles tömegek"-et a közel jõvõben nemigen fog hozni a RAH akár hogyan is szervezõdik, mert ez elsõsorban fekvõsöknek lett kitalálva és abból jó ha van 40-50 ember az országban. 40-50 embert én nem neveznék széles tömegnek, amelybõl a RAH távját figyelembe véve a fele élbõl lemorzsolódik, mert 270 kilométer az 270 kilométer. Én maradnék a "minél több ember" mondatrészletnél, mert szerintem az a reális cél. Jó lenne, ha pár éven belül megváltozna és ne lenne igazam, de úgy gondolom egyelõre igazam van.

Akkor beírtam a naptárba.
...

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
én meg kaszálhatok:( nade a proba nekem már megvolt:)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek