N
Egyébként hogy van a kis-piros? Jól viseli magát? (az hogy Te jó gazdája vagy nem kérdés)
Köszöni szépen jól érzi magát.

Nem tudom hogy álltok a Ceredi út szervezésével?
N
Egyébként hogy van a kis-piros? Jól viseli magát? (az hogy Te jó gazdája vagy nem kérdés)
Hármas? Szerintem felesleges súlypocséklás....ha sok hegyet akarsz mászni, akkor egy 50\34-es, ha kevesebbet, akkor 53\39 vagy 42 elég, hátra még mindig lehet tenni 11-25, 12-28-as sort, és 34\28-as áttétellel azért már lehet nyomni hegynek felfele is, lefele meg az anno 52\12-es áttétellel simán mentem 80 fölött, szóval az 50\12 bõven elég.
Szerintem
Csak emlékeztetõül írom Pythonnak, hogy a Chilin "elöl" 51/44 "hátul" 11/32 sor van.
Nekem ez már egy 10 %-os emelkedõn egyértelmûen kevés. Szóval súly ide-vagy oda, én valószínûleg benevezek egy harmadik hajtókari lánckerékre hegymászásokhoz.
Hármas? Szerintem felesleges súlypocséklás....ha sok hegyet akarsz mászni, akkor egy 50\34-es, ha kevesebbet, akkor 53\39 vagy 42 elég, hátra még mindig lehet tenni 11-25, 12-28-as sort, és 34\28-as áttétellel azért már lehet nyomni hegynek felfele is, lefele meg az anno 52\12-es áttétellel simán mentem 80 fölött, szóval az 50\12 bõven elég.
Szerintem
Ajánlani azt lehet, de majd meglátjuk, mi van raktáron. Reálisan végig gondolva jó lenne rá egy hármas tányér. Jó nagy
Ajánlani azt lehet, de majd meglátjuk, mi van raktáron. Reálisan végig gondolva jó lenne rá egy hármas tányér. Jó nagySzép bicikli
Szép merevvázas reku lesz belõleMeg gyors is
De misimanó helyett ajánlom a Campa-t
Arra gondoltam, hogy lehetne úgy három méter magas! Had bámuljanak a faluban!python beszarás ha nagyon nem b@szuk el
No Mester! Már meg is van , hogy mi lesz ebbõl!
Már csak az a kérdés, hogy mikor?
No Mester! Már meg is van , hogy mi lesz ebbõl!Lompi! Egy ilyet azért készíthetnél:)nem bonyolult és az eredeti biciklit se kell nagyon szét vágni,ha a súly nem számít...
és napközben is be van kapcsolva, had vakuljon azaz autós! Este meg látok és látnak engem is!és van lámpája, telótöltõje, mindene ami egy túrához kell
látom mindenki az agydinamóra esküszik! múlthéten kezembevettem 1--et és megforgattam, hát volt ellenállása!!! elég erõs mágnesek vannak benne. ha már zöldenergia, nem próbáltátok a napelemet?? én ezen gondolkodom.
Az biza! Már a harmadik! Az elsõt elvitte Dybii. A második egy kísérleti modell volt, kondival. Na az meg túlmelegedett és zárlatos lett, majdnem belepusztult a telóm is. Aztán csinált nekem egy erõsített változatot a Kurilla Sanyi. Ez már a harmincas átlagot is lazán bírja.Mivel oldottad meg a telefon töltõt? bike2usb? Egy ilyenen gondolkozom, vagy szerzek valami átgondolt kapcsolási rajzot és megcsinálom én... de még csak távoli terv....
... és külsõt is. A kopás függvényében nem cserélhetsz elsõt, hátsóra. Alapvetõen az eltérõ kerékméret egy kényszer megoldás. Azt a legtöbben tudják, hogy azért van elöl kicsi, hogy alacsonyan tartsák a hajtómûvet, de akkor miért van hátul nagy? Ha eljutsz a kérdés feltevéséig, már meg is válaszoltad azt.Írjátok többen, hogy nem praktikus az eltérõ kerékméret. Miért? Azon kívül, hogy mondjuk 1-1 pótbelsõt kell magunkkal vinni, milyen hátrányai vannak?
Mivel oldottad meg a telefon töltõt? bike2usb? Egy ilyenen gondolkozom, vagy szerzek valami átgondolt kapcsolási rajzot és megcsinálom én... de még csak távoli terv....Aztán meg túlzásba estem, még telefontöltõ is van rajta...
23-tól én leszek vidéken. 25-én délután leszek újból Pesten.Nekem az nem lesz jó - síelek. Viszont a következõ vasárnap (márc 25) jól hangzik.