Summa-summárom, januárig eldõl mi lesz ezeknek a sorsa... Esetleg értesítselek?
Persze, szólj ha esetleg majd áruba bocsájtod, hátha addigra kilábalunk a válságból.
Már látom a fényt az alagút végén! Ja nem, bocs, csak egy negró volt.
Summa-summárom, januárig eldõl mi lesz ezeknek a sorsa... Esetleg értesítselek?
Papa! Ha ilyesmi izgatja a fantáziád, akkor tudok kölcsönözni egy hasonlót. . Teszteld! Egyébként Stokival értek egyet!http://www.youtube.com/watch?v=aVj3aQc-lEsNem biztos, hogy jó, mert a szemed közelében van a fényforrás. Én egy pár éves petzl myo XP hajtok, szerintem nem rossz (fókuszálható is), de inkább arra jó, hogy odavilágítson ahová a fejem mozgatom.
Bizony. Én leginkább egy brutál, fókuszálható fejlámpát szeretnék. Akkusat. A Q7 led már elég fényt ad, várom hogy az ára beálljon.
Szeretem, ha a fényt irányíthatom mindenfelé.
Ahogy Puskin is leírta: Minden az Anyegin múlik.
Ebbõl a projektbõl úgyis csak tavasszal lesz valami. Jelenleg a Jézuskát kell szponzorálnunk. Na meg a hõszolgáltatót![]()
![]()
a fényerõ nem elég, nem mindegy hogyan terít elénk a lámpa.
Ez a téma is olyan, mint az a csata amit Saó kollegával vívtunk patkófék - V fék ügyben. Meg lehet próbálni bármit, de aki valóban használja a bicót annak kell a normális lámpa. Nyáron pedig egy éjszakába nyúló ( vagy kezdõdõ) túrázás is lehetõvé válna, akár töksötét országúton is. Szeretem az estéket, nincs forgalom, nincs 40 fok, nincs leégés, amitõl egyre jobban félek. A buliról nem is beszélve...
Ebay-en 50 USD körül vannak a brutál lámpák, 5W-os leddel. 900 Lument írnak rá, de ha csak 500, az is durva. Egyik ismerõsöm vett egy 5W-os, meztelen LED-et, akkora fénye van, mint a fiam 125-ös Hondájának.
Csak az agygenerátor nem elég neki...
...kevés benne a coll...
Ha kijössz Gödöllõre, visszamûtöm az ülést a Giro26-ra.
3O-3O31335
Már nem. Betéliesítettem. Azaz áttettem az ülést a lengõorrúra, mert az lesz a téli bringám. Ezen könnyen lerakom a két lábam, és az alacsonyabb pedál miatt nem fázik annyira a talpam. És már nagy, böhöm sárvédõk is vannak rajta. És különben se óvom annyira.
Hétfõn megint ezzel mentem a grupis cimborákkal egy 160km-es karikát, 29-es átlaggal. Csak lestek. 1,5-ös gumikkal, nagy sárvédõkkel, fütyörészve.
Hasonló okból álltam neki én is!Az biztos hogy a következõ járgány amit majd összetákolok, elõl hátul teleszkópos lesz. Sajnálom szegény bringát.
Azon azért lehet segíteni!ez nem csúnya, hanem fossssssss.