Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

sao

sao

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás

A második a zebrán akart elgázolni. Kis ívben fordult és lelkesen nézett jobbra, miközben a gyalogosok balról érkeztek - velem együtt. Mindenkinek zõd vót! Ilyenkor nem az ótósnak kellene a zebra elõtt türelmesen várakozni?

Neonzöld kabát, neonzöld sisakhuzat, Bush-Müller 40 luxal és jómagam 106 kilója. Ennek ellenére nem lát!!! Hát ne legyen fóbiám?

Izé... A zebrán a biciklistának semmilyen fajta elsõbbsége nincs. Ez pontosan azt jelenti, hogy nem KELL biciklistára számítania ott. Gyalogot figyel, ha átér elõtte, annak akadályozása, neadjisten zavarása nélkül, akkor mehet, nem kell kerekezõre számítania, mert annak ott semmi keresnivalója.
Megtesszük, persze, hogy átkarikázunk leszállás nélkül a zebrán, de azt ennek a figyelembevételével kell.
Az elsõ persze, hogy figyelmetlen volt, sõt! kerékpárút keresztezésekor még jobban kell figyelni, mintha rendes utat keresztez, ezt tudnia kéne.. Én legalábbis így szoktam, de az nem zárja ki, hogy tévedhetek még egyszercsak...

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Kezdem érteni Tom2 akkus-légkürtös extra felszerelését! :)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
vazze kellene neked valami brutál megawattos szirénais de ojan hogy a szélvédöje berepedjena vak parasztnak ha nem látmeg. :D
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Szerinted a láncot mivel kezeljem hogy kibírja addig?

cserélni kell, cserélni! Mint a köpenyt meg a belsõt és a bowdeneket. Én a vázat is rendszeresen cserélgetem, alakítgatom. A hátsó villa már a pythonban is teljesített. Az ösztelósban ez meg legalább a negyedik váz variáció... :)

Beszéltem ma (meg tegnap is) Thommyval. Megelõztük az újságot! A következõ szám nagy lámpatesztjét szombaton végzik! (gondolom, a következõ számban jelenik meg) Tehát aki világítást akar beújítani, annak érdemes még várni.

Nekem már nem, csak megvettem az IXON IQ-t is! Tele vagyok jobbnál jobb akkus és dinamós cuccokkal, kár hogy nem kerózom :) (csak a szám jár)

A láthatósági mániámat meg még fejlesztenem kell! Alig indultam el otthonról és 500 méteren belül kétszer akartak elgázolni. Az elsõ kocsog (feketepako után) a kerékpárútra tolatott ki ezerrel (ha nem csapok rá a kocsi hátuljára, le sem fékez! Talán picit be is horpadt). A második a zebrán akart elgázolni. Kis ívben fordult és lelkesen nézett jobbra, miközben a gyalogosok balról érkeztek - velem együtt. Mindenkinek zõd vót! Ilyenkor nem az ótósnak kellene a zebra elõtt türelmesen várakozni?

Neonzöld kabát, neonzöld sisakhuzat, Bush-Müller 40 luxal és jómagam 106 kilója. Ennek ellenére nem lát!!! Hát ne legyen fóbiám?

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

péter hány évtizedre tervezted azt a kerót? :D

Azt szereném hogy a 3010-es ásatásoknál rendkívül jó állapotban fennmaradt leletként tartsák számon.
Szerinted a láncot mivel kezeljem hogy kibírja addig? Ha egy hónappal tervezett elpatkolásom elõtt böjtölésbe kezdek, akár rá is mumifikálódhatok a gépre. Hogy örülnek majd a napbarnított rövidgatyás régészcsajszik mikor a kis porolós ecsetjükkel kapirgálnak kifelé!
Ezúton üzenem nekik: Óvatosan mert csikis vagyok!

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás

A nyirkos, párás idõ is rendezi a vasat. Fõleg a hegesztések környéke van veszélyben. A legkisebb rozsdapöttyöt is közömbösíteni kell valami löttyel, mielõtt megkapja a "beöntést". Még ennek a "valami lötty"nek kell utánnanéznem.

péter hány évtizedre tervezted azt a kerót? :D
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

A lyukasztgatott alomíniom

Nekem ennél sokkal szebb van!
http://www.holzblasi...ter_Kirsche.JPG
:D
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

sao

sao

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás

...ez mintha aluminium lenne...;)

Pláne! A lyukasztgatott alomíniom az a fajta vas, ami leginkább ellenáll a rozsdának!
(elsõsorban a lukak)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
Paprika emblémás ... ??? ;) ...mármint a chili...
...

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Azt meg hajszárítózni kell menet közben :D
Itt a megoldás, több a luk, mint a vas, nincs minek rozsdulni. Biztosan ez volt itt is a cél. :)
Feltöltött kép

...ez mintha aluminium lenne...;)
...

sao

sao

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás

A nyirkos, párás idõ is rendezi a vasat. Fõleg a hegesztések környéke van veszélyben.

Azt meg hajszárítózni kell menet közben :D
Itt a megoldás, több a luk, mint a vas, nincs minek rozsdulni. Biztosan ez volt itt is a cél. :)
Feltöltött kép

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Fúrj bele lukakat, kifollyék a víz.
Nincs víz, nincs rozsda :D

A nyirkos, párás idõ is rendezi a vasat. Fõleg a hegesztések környéke van veszélyben. A legkisebb rozsdapöttyöt is közömbösíteni kell valami löttyel, mielõtt megkapja a "beöntést". Még ennek a "valami lötty"nek kell utánnanéznem.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

vagy tömbd be a meglévõket, hogy ne follyon bele.

sao

sao

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás

Az enyém csak ideiglenesen lett sprayvel lefújva, el kellene indulnom fényezõ után, na meg a csövek belsõ korrózióvédelmére is ki kellene találni valamit.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
remélem lesz ojan mint a rikitozöld :) chili emblémán meg lehetmajd csámcsogni nem ám holmi matrica a váz szerves része :)
képek

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Az enyém csak ideiglenesen lett sprayvel lefújva, el kellene indulnom fényezõ után, na meg a csövek belsõ korrózióvédelmére is ki kellene találni valamit.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Lompi megdolgozta kicsit a vázat az új csõrös csiszolójával. Feldobta rá az emblémát (chili paprika) és még a porfestõhöz is elvitte! :) (ez sok sör lesz!) Koca kóla piros, magasfényû, ezt ígérték...
Ugyan az festi aki a Green Spice-t.

Oszt most mán semmi sem tart vissza attól, hogy így egy év után az össztelóst is lefestessem.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
A festésrõl elárulsz valamit, vagy meglepi? Ollyan szép rikkítózõd lesz? :)
Viccet félretéve, autófényezõ csinálja?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Levi! Most erre miért volt szükség? Már egészen megfeletkeztem róla, most meg újra beéget a retinámba!
Szombaton megyek seregélyesre (ha elkészül a festés) egy üres hely még van.

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

Piko, azt hiszem egy kicsit túlegyszerûsítetted ezt a full telós FWDMBB témát az elõzõ bringádnál ;)
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Ez gyönyörû!!!
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"