Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
mükszik a skype -kérdeznék

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
hát a védöital az fontos:)
jaja igen bepirosodott.
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
A kocsma is ??? ;)
Chili bepirosodott...???
...

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
pár alkotásom ugy hirtelen:)
Feltöltött kép
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
:) a láthatóságot nem nekünk találták ki hanem:)

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás
Vajon kinek szánom elsõsorban? :)
Feltöltött kép
Feltöltött kép

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
Feltöltött kép

:)

...és egy kis IKEA-s :) (ez pl. nem rossz) :
Bikerumor » The Cheetah: Making Recumbent Bicycles Cool (and Scary)
...

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Ezt a tandemet kellene fekvõvé alakítani! Minõségi anyagnak látszik.
Feltöltött kép
Vártam hogy az elõzõhöz mit szóltok, de lefekvés elõtt inkább ebbõl merítsetek ihletet!
Párnát nem összenyálazni ám!

...én nem is azt nyálaztam össze...;)
...

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Ezt a tandemet kellene fekvõvé alakítani! Minõségi anyagnak látszik.
Feltöltött kép
Vártam hogy az elõzõhöz mit szóltok, de lefekvés elõtt inkább ebbõl merítsetek ihletet!
Párnát nem összenyálazni ám!

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Feltöltött kép
Feltöltött kép

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás

amelik + süket, annak a fején is kopogtat6sz,

egyet értek...:)tekerek a kerékpár úton öreganyócska KÖZÉPEN!!! közvetlen mögötte csengetek-semmi.Szólok neki legyen szíves-semmi.Kicentizve megelõzõm...-há mé nem csengetek...:)

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Nekem direkt, (gyerek)biciklire szánt szirénám volt, de nem igazán használt, mert a birka gyalogok nyugodtan ténferegtek tovább, mondván, hogy az úttesten szirénázik a mentõ. Attól pedig a kerékpár piktogrammon, ugye nyugodtan lehet keresztbe állva bambulni. Azóta inkább csengetek. Messszirõl 1 rövidet finoman, amelik + süket, annak a fején is kopogtat6sz, akkor sem áll félre.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
A munkábajárós bringámon is van csengõ, a fullhagyományos kivitel, de nem használtam, mivel a kresz úgy írja hogy a járda a gyalogosoké, és csak a zavarásuk nélkül lehet kerékpárral használni. Meg amúgy is. Sokkal emberibbnek tartottam ha csengetés helyett az "elnézést" kifejezést használtam, és a kikerûlést követõen még beszúrok egy "köszönöm szépen"-t, annál inkább mert általában ugyanazokkal az arcokkal találkoztam reggelente. Aztán egy hajnalban....
3 db vínasszony egész járdát (külön-külön is) elfoglalva szó és húzódás nélkül tûrte hogy a szembejövõ kamaszsrác a sáros füvön sasszézzon el melletük. Én hátulról támadtam, a sz..rnál is büdössebb , bagófüsttel keveredett pacsulit hasítva. Szokás szerint leadtam a humán hangjelzést, mire a banyák rikácsolni kezdtek, fiatalember magának nem telik egy nyomorult csengõre. Pár nap múlva randi ugyanígy. Nem szerettem volna ha most is zavarkodok, úgyhogy óvatosan mögéjük gurultam, és elkezdtem kolompolni mint az állat, közben ordítottam : Vettem csengõt, vettem csengõt. Szerintem õk befelé örültek, mert nagyon ugráltak és szó nélkül elengedtek. Bár... , távolodva mintha némi motyogást hallottam volna. Azóta nekik egy jó hangos "csaókollomm" jelzéssel tudatom közeledésemet. Elengednek ugyan de úgy érzem valamiért nem szeretnek igazán.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Áttért az akkus 110 decibeles riasztó szirénára.

Én - anno - egy ideig riasztószereléssel kerestem meg az OTP-re valót, szirénákból ki vagyok okosodva. Ezek meglepõen kis áramfelvételû jószágok, amelyik 12V-on felvesz 1A-t, annak már valóban halottébresztõ hangja van. 1A-t pedig alkáli ceruzaelemekbõl is simán ki lehet rántani. 9db ceruza nem nagy pakk, és sokáig elegendõ. Mondjuk ehhez:
Sziréna HS 63

Arra figyelni kell, hogy a hangjuk irányított, háturól sokkal kevésbé hallatszik. Szembõl viszont elvárható, hogy 5m távolságból fájdalmat okozzon.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Határozottan mérlegelem az esztétikus és hatékony megvalósítást. Így hirtelenjében egy focimeccseken is használt levegõs készség (neeeem, nem a vuvuzela!) lebeg a szemem elõtt, a kerékpár vázat használva légtartályként.

Macerás és egyáltalán nem tart pár alkalomnál tovább egy felpumpálás, az ilyen kürtöknek nagy a levegõ igénye. Ismerõs palackosat használt egy ideig de megunta a sûrû doboz cserét. Áttért az akkus 110 decibeles riasztó szirénára. Na az az ultrabrutál. 5 méterrel mentem elõtte és még akkor is lerepült a sisakom az égnek álló hajamtól amikor megszólalt.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Fogjuk rá a melegfrontra! :) Pár éve húztam már végig pedállal vadiúj C Mercit! Nekem a hajtómûvem meg az alfelem bánta. A merdzsót vezetõ nõ, miután meggyõzõdött arról hogy élek- balra el! Nem nagyon izgatta a horpadás meg a csík! Kicsit tovább térdel majd "apa" elõtt...

... és igen! Láthatósági fóbiám van! De ezen ti csodálkoztok?

sao

sao

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás

A zebrás sztori -mivel pirosra értem oda és a tömegben nem volt praktikus kerón mennem- gyalogosként történt a kerékpárt magam mellett tolva.
Ez az a fajta õstermelõ volt, amelyik azzal jelzi az elsõbbségét, hogy feltûnõen más irányba nézz!

Aha, így már értem. Akkor a zebrás tudatosan szemétkedett. Mindjárt másként jön ki. Kár, hogy csak mindig utólag jut az ember eszébe, hogy mi lenne, ha egy véletlenül pont az elsõ kerék felett tárolt biciklipumpa esne a motorháztetõre ijedten...

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Azok az ijedt arcok a kormány mögött amink keresik az õrülten dudáló kamiont és csak egy nemnormális bringást látnak
:) :) :) :) :)
tutti hatás

Határozottan mérlegelem az esztétikus és hatékony megvalósítást. Így hirtelenjében egy focimeccseken is használt levegõs készség (neeeem, nem a vuvuzela!) lebeg a szemem elõtt, a kerékpár vázat használva légtartályként.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Számítottam erre a válaszra, hiszen én magam is többet autózom, mint kerékpározom.
A kerékpárúton keresztül kitolatú kocsognek semmilyen mentsége nincs! Legalább lassan tette volna, hogy meg lehessen állni még elõtte! Így full gázzal, csak annyi esélyt hagyott, hogy kinyújtott kezemmel "bekopogtam", mintegy figyelemfelkeltés képpen.

A zebrás sztori -mivel pirosra értem oda és a tömegben nem volt praktikus kerón mennem- gyalogosként történt a kerékpárt magam mellett tolva.
Ez az a fajta õstermelõ volt, amelyik azzal jelzi az elsõbbségét, hogy feltûnõen más irányba nézz!

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Kezdem érteni Tom2 akkus-légkürtös extra felszerelését! :)

Azok az ijedt arcok a kormány mögött amink keresik az õrülten dudáló kamiont és csak egy nemnormális bringást látnak
:) :) :) :) :)
tutti hatás