Dartsos!
minden tiszta-e a következõ fogalmakból:
- A királycsapszegek helyzetének beállítása
- Ackermann kormányzás - a kormányösszekötõ gömbcsuklóinak helye
- az "oldalsó nyúlványok" és a királycsapszeget tartó - igencsak térbeli - kormánycsapágyas csõ csatlakozásának kiszerkesztése
Szívesen segítek, ha kell - én már egyszer túljutottam ezeken.
Na jó....asszem most egy kicsit betelt a pohár....eddig az összes megnyilvánulásod az irányomba rosszindulatú volt....szerintem ez abból fakad, hogy a te trike-od asszem egy kicsit túl van bonyolitva, és kicsit jóval nehezebb az enyémnél....aztmondod azért olyan a tied, hogy könnyen ki lehessen szállni, blabla....az 55 fokos nyitású oldalsó nyúlványokkal, ahogy én használom ezt a kifejezést arra a részre, pont ezt a gondot oldja meg, csak egyszerübben mint nálad....
Én eddig azért jöttem ide, hogy megosszam az épités folyamatát a fórumozókkal, ésha valamit nem értek, kérdezzek...és igen, tudom mi az hogy ackermann kormányzás, és betudom állitani a kormánnyakat mindenféle szerkesztés nélkül is....én inkább gyakorlati ember vagyok...megépitek egy részt, és hozzáillesztem a következõt, hogy jó legyen....addig faragom, mig a megfelelõ szöget fel nem veszi....és tudom milyen szögeket kell betartani...egyébként az ackermannál a kormánycsövet nem döntöttem annyira meg, hogy a középvonala a gumi közepénél érjen véget, banem elõtte köt ki a képzeletbeli tengelye, mert úgy elviekben jobb az egyenesfutás, de ez lehet csak mendemonda....egyébként a kormánycsövem már rajtavan a kerék átmenõ tengelyén, mint a tegnapi képeimen is látszik, szóval ott már be van lõve a szöge, az utánfutás meg akkor lesz beállitva, mikor már a vázhoz hegesztem hozzá....és lehet nem használok pontos szakszavakat, ezért elnézést, nemvagyok se kasztnis, se hegesztõ, se ilyesmi szakmabéli ember....de tanultam mûszaki dolgokat, és édesapám se hülye az ilyesmikhez, de egyet tényleg nem értek, lehet tényleg hülye vagyok hozzá....holvan egy trike-on királycsapszeg vagy te mit nevezel annak?
Szóval örülnék ha a cinikus hozzászólásaidt nélkülözhetném, ésha szar lesz valami a trike-on, akkor az az én, és csakis az én hibám lesz, és akkor valamit tényleg benéztem, de addigis inkább épitgetek sablonokkal, állitgatással, és nem szerkesztésekkel pöcsölök órák hosszat...ezzel lehet vitatkozni, ez is egy módszer szerintem....
És elnézést ha bántó volt a hangnemem, nekem eddig igy jöttél le.