Jó napot mindenkinek!
A meghívás kapcsán akkor itt válaszolok:
Hasszan vagyok, a hetvenes évekbõl, van egy Python-Lompi féle lengõorrúm Szélvésztõl, és köszönöm, nem vettem sértésnek a nem normálist, lehet benne valami. Igen, igyekszem vigyázni a gépre, tõlem keresztségben a Sanyi nevet kapta, utalva az elõzõ gazdájára, és azért, mert ez adta magát a fejemben, így mûködik, õ már Sanyi. A múlt héten mondjuk estem vele egy oltári nagyot, jellemzõ módon a kormány közepére szerelt lámpa tetején lévõ sérülésbõl következtettem a 360 fokos fordulóra, de árokban landoltunk, szerencsésen, leporoltuk magunkat és nyomtuk tovább.
4-5 éve már csak kerékpárral közlekedem, igaz, néha kirándulok az MZ-mmel, és lovagolni is szoktam, de a motorizált hajtástól egy idõ után elfog a rosszérzés, azt hiszem, én már csak önerõbõl szeretek közlekedni.
A bicaj kapcsán két további megjegyzés: 1. Azt vettem észre, a lengõorrúm a "normál" bringákhoz képest sokkal hamarabb jelzi azt, ha meglazul valamilyen csavar rajta. Egybõl elmegy az a feszes, jó vele menni érzés, mert én irányítom és tudom, merre megy, rosszízû, laza hatást ad egybõl, innen tudom, hogy át kell nézni, van valami gond. Ahhoz tudnám hasonlítani, ahogy a normál bringákon elreped, eltörik a váz, nem jó érzés, de már tudom, hogy a csavarokat kell átnézni.
A másik, hogy a beidézett levélben nem volt benne, de a jégbordákon szánkózás kiegyenesedve, letett lábakkal történik, a jégen úgyis csúszik a cipõ is, úgy az igazi...
Üdv: Hasszan
Üdv a klubban!
Mazsival mi is budaörsiek vagyunk, úgyhogy ha gondolod, majd szólj ha mész tekerni, aztán mehetnénk együtt. Persze csak majd ha jó idõ lesz.