Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás
Peter1001:
Köszi a tippeket, valamikor megpróbálkozok a dologgal.

Isuka:
Pár helyre el akarunk majd menni nyáron, tervbe van véve Velence, Kisoroszi, meg úgy hallottam, hogy lesz valami rekus találkozó is :). Természetesen én is sörös molinóból akartam csináltatni az enyémet, de olyan sajnos nem volt :(.
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Szerencsére a legelterjedtebb a normál 1 colos kormány, a túlméretes elég ritka. Ez is normál méretû (25,4mm).

Na-na, szerintem csak 22 mm átmérõjû.

Most próbáltam ki, a sátor is belefért...

Meg a két ajtós szekrény is:), de ez benne a jó. Öblös,tetszik. Valami sörös molinóval megoldható? Mindenki annyi cuccot visz magával amennyi helye van a rakodásra. Terveztek valami több naposat, esetleg? Ha nem titok oszd meg velünk.

Vidám percek, vagy inkább érdekesek, igaz nem rekus, össztelós Lompi bike-al lehetne egy ilyet abszolválni:http://www.youtube.com/watch?v=JDvIzQlYT8E&feature=player_embedded
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

Így az egy pár a tizes?

Igen, így párban 10. Ha túl nagynak találjátok, akkor biztos lehet kisebbre kérni, ez 20 centi széles, abból még simán be lehet venni. Mi azért akartunk ekkorát, hogy beleférjen a hálózsák és a matrac is.

Most próbáltam ki, a sátor is belefért...
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Ne felejtsd el megadni a stucni belsõ átmérõjét Lompinak, hogy a rögzítési pontnál passzoljon és ne kelljen venned vagy csinálnod újat. Bár a Mester ez kapásból tudja. Ahány ház, annyi stucni.

Szerencsére a legelterjedtebb a normál 1 colos kormány, a túlméretes elég ritka. Ez is normál méretû (25,4mm).

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
ooooobi ez nem egy pár hanem egybe van a két oldal varrva:)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

ooooobi

ooooobi

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás

;1060115']Akinek kell rekus oldaltáska (kb. 50 liter), az rendelhet az info@cangira.hu címen Jozitól, Fenyõ Adrira lehet hivatkozni. Kb. 2 hét, míg elkészül, lehet színvilágot választani (reklám-molinóból van), mindezt 10 000-ért. Nálunk és Lompinál már van ilyen, jelentkezzen bátran aki meg akarja nézni.

Így az egy pár a tizes?

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Olyan jól esett a forralt bor, hogy éreztem én hogy valakiknek az egészségére isszuk :D
Boldog Szülinapot minden érintettnek!
Lompi mester: egy M kormányt majd rendelnék tõled, mert a mostanival vannak gondjaim. A 4cm-es szivacstól ugye feljebb került az ülés amitõl a térdem hajlamos beleütõdni a kormányba. Ha lejjebb hajtom az ülést (amit szeretnék majd megtenni) akkor meg nem érem el a rendesen kormányt. A stucnit ugyan kicseréltem pár centivel rövidebbre, de ez nem oldotta meg a problémát (a kormány alacsonyabbra került,, viszont a döntöttebb ülés miatt a térdem is, de kb. ugyanaz maradt a helyzet).

Ne felejtsd el megadni a stucni belsõ átmérõjét Lompinak, hogy a rögzítési pontnál passzoljon és ne kelljen venned vagy csinálnod újat. Bár a Mester ez kapásból tudja. Ahány ház, annyi stucni.
képtár

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Python!
Köszi, Lompi bá is segítõkész! Sok minden van még amirõl Te nem tudsz! :D

Fõleg olyan van!

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Python!
Köszi, Lompi bá is segítõkész! Sok minden van még amirõl Te nem tudsz! :D
Azért köszönöm a képeket !;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Lompi bá!
Kûdenél képeket a Lompi-kormányról? Átépítem a tüzes elejét, aztán most a kormány és stucni áthelyezés van soron. Arra lennék kívncsí , ha a Te kormányodat tenném fel, mennyiben változna az eleje, és milyen méretû stuci kellene. Ha pár méretet is ráírnál megköszönném.

Olyan szépen lerajzoltam még anno, de égen-földön nem találom... :(
Ha, szerencséd van Lompinál még megvan, de...
Jobb, ha használod a saját méreteidet. Az "M" ívének mélysége a stucnitól függ, mint ahogyan a szárak hossza is. Ezt érdemes felszerelés után, már a bringán méretre szabni. Az ív szélességét az határozza meg, hogy fordulóknál mennyi helyre van szüksége a térdednek.
Megtaláltam a prototipus fényképét, ez talán segít. (ez van Isu gépén) A többi fotón láthatod más szögbõl a végleges verziókat.

Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Lompinál megvan a sablon (és a rutin), egyszerûbb, ha õ csinálja. A markolatokat meg hosszabra kell hagyni, ezt majd te levágod - de ezt Lompi már tudja.

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Olyan jól esett a forralt bor, hogy éreztem én hogy valakiknek az egészségére isszuk :D
Boldog Szülinapot minden érintettnek!
Lompi mester: egy M kormányt majd rendelnék tõled, mert a mostanival vannak gondjaim. A 4cm-es szivacstól ugye feljebb került az ülés amitõl a térdem hajlamos beleütõdni a kormányba. Ha lejjebb hajtom az ülést (amit szeretnék majd megtenni) akkor meg nem érem el a rendesen kormányt. A stucnit ugyan kicseréltem pár centivel rövidebbre, de ez nem oldotta meg a problémát (a kormány alacsonyabbra került,, viszont a döntöttebb ülés miatt a térdem is, de kb. ugyanaz maradt a helyzet).

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

;1060077']Kép nincs, de úgy néz ki, hogy a hegye kilóg pár mm-t, másik oldalon meg tövig beletört. Próbáltam fúróval, de 10 perc alatt nem haladtam vele semmit, ráadásul a fúrószár éle is eltompult.

Ja Python! Igyatok a mi egészségünkre is!

Ittunk és gratula mindenkinek aki ma lett idõsebb egy évvel.
Ha annyit kilóg a törött menetfúró, hogy Lompi hozzá tud forrasztani rézzel egy pálcát akkor kihajtható.
képtár

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
tegnap volt21 edikén de belefér köszönöm
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Gödön jó volt a forralt bor.... (ittunk mindenki egészségére)

...és mi lesz a zéró toleranciával?

Végre már én is kortyolgathatok,
ma akkor duplán Lompi és Normogo egészségére is!!! :D

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Levi!
A stiftkiütõt hívjuk dolninak . A UNIOR cég gyártmányáról találtam képet , de nem bírom belinkelni , mert a kölkök játszanak valami farmeres játékon , és a negyedik ekszplórert már nem bírja a gépem, belefagy. ( gugli: stiftkiütõ, csak a formája miatt). Mégegyszer hangsúlyozom : Jobb ma egy szemüveg, mint holnap egy üvegszem!
ui: a sérült fejû szavar kiszedõ, amit Stoki belinkelt (bocs Stoki) beletört fúrónál, és menetfúrónál, és 8.8-nál keményebb csavar esetén nem hasznáható a keménységük miatt. Ebben a témában merek tanácsot adni, elég sûrûn talákozok a munkahelyen az esettel.
Lompi bá!
Kûdenél képeket a Lompi-kormányról? Átépítem a tüzes elejét, aztán most a kormány és stucni áthelyezés van soron. Arra lennék kívncsí , ha a Te kormányodat tenném fel, mennyiben változna az eleje, és milyen méretû stuci kellene. Ha pár méretet is ráírnál megköszönném. Úgy vettem észre, hogy a mostani helyzetben (a képen piros), nem annyira stabil a kormányzás. A zöld lesz az új pozíció. Szerintem így nem tekeredik majd az eleje.
Feltöltött kép
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

;1060125']Itt vannak képek: Picasa Web Albums - Adrienn Fenyõ - Cangira tasi
Feltöltött kép

Állat lett ez a táska mond meg Adrinak.:) Szerintem egy picit nagy ûrméretû, de ez másodlagos a megvalósítás szempontjából.

A menetfúró kiszedésénél én megpróbálkoznék ezzel, persze csak akkor, ha áldozol pénzt erre (korrekt banda a perfor én szívesen vásárolok náluk ). Nem biztos, hogy bejön,de látok rá esélyt.

Szerszmkszletek - Srlt fej csavar kiszed

Van ilyen is, de ehhez bele kellene fúrni, ami egy menetvágónál esélytelen :

Szerszmkszletek - Trtcsavar kiszed

Ja és locsold meg WD40-el, fontos, hogy könnyen forogjon elég küzdelem lesz így is...
...

Normogo

Normogo

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás

oké és köszi nameg egéségetekre

Nahát, boldog szülinapot!!!
Én is ma születtem 79-ben:D
Egészségedre!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Kinek kell inni az egészségére? Csak nem a "mester" lett öregebb egy évvel? :) Háááááááááááááááááááááát akkor iszom még egy whyskit!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

;1060125']Itt vannak képek: Picasa Web Albums - Adrienn Fenyõ - Cangira tasi
Feltöltött kép

Nem spóroltatok az ûrmérettel! 50 lityi? Hova készültök?
Egyébként bejövõs ez a vajszín a csíkokkal. :) az ülés végére gyártas Lompival két "fület", hogy ne lógjanak be a táskák a kerékhez. A Tiednél nincs ilyen gond, mert ott a támvilla.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Hü wazze offrod tura vot a foralt borig? :)

Csak a szokásos. Kiöntött a Duna.