A végén azon gondolkodtam kellene 2 új láb...

Menni akartam még a hétvégén az össztelóssal egy Medgyes kört,de ráér az jövõhéten

Nem találtam fényezõt emberbaráti áron, úgyhogy kútúrátan lefúttam radiátorzománccal. A fényezõ, akivel beszéltem, azt mondta, több munka van vele, mint egy autóval, úgyhogy nem foglalkozik vele. Ha majd kész lesz egyszer a mûhelyem, szétszedem, és lefújom normálisan. Mondjuk most sem csúnya, csak a másik oldalról kell nézni... Az utca másik oldaláról. De az vesse rám az elsõ követ, aki különb fényezést csinált már a kifóliázott szobája közepén. Az asszony megkérdezte: Fontosabb az a ku...va bicikli, mint a szekrénysor? Hát persze. Most már azért néha hozzámszól.
Nem találtam fényezõt emberbaráti áron, úgyhogy kútúrátan lefúttam radiátorzománccal. A fényezõ, akivel beszéltem, azt mondta, több munka van vele, mint egy autóval, úgyhogy nem foglalkozik vele. Ha majd kész lesz egyszer a mûhelyem, szétszedem, és lefújom normálisan. Mondjuk most sem csúnya, csak a másik oldalról kell nézni... Az utca másik oldaláról. De az vesse rám az elsõ követ, aki különb fényezést csinált már a kifóliázott szobája közepén. Az asszony megkérdezte: Fontosabb az a ku...va bicikli, mint a szekrénysor? Hát persze. Most már azért néha hozzámszól.Énis szerintem csak az épitett cruiseremmel tudok majd menni, mert a fényezés nem lesz kész csütörtökig és nemtudom összerakni a trike-ot...te amúgy hol szoktad festetni a kerókat? Kellene nekemis egy olcsó, jó, gyors fényezõ, márha van ilyen:D
hazaértem..208 km 25.7 átlaggal
Zéta!
Megint csak az tudom mondani,hogy nagyot mentél.Nálunk nincsenek vakondtúrások meg hát rövidtávon könnyû:)
és bevallom kezdet lemerülni nálam az :)elem:)
képek
Nálunk csütörtökön lesz este 6-tól. Valószínû hogy a gyerkõcökkel megyek, úgyhogy a prosztatagyilkos lesz alattam. Rekuról, sajna, nem tudnék úgy figyelni az utánpótlásra.
Ha minden összejön, ma estére összerakom a tüzest. A bowdenezés , és vezetékelés vár még befejezésre. Alig haladok, mert munka után nincs idõm dolgozni, odabent meg sem aludni, sem biciklit szerelni nem lehet. Hát munkahely az ilyen!?
Nálunk csütörtökön lesz este 6-tól. Valószínû hogy a gyerkõcökkel megyek, úgyhogy a prosztatagyilkos lesz alattam. Rekuról, sajna, nem tudnék úgy figyelni az utánpótlásra.
371 km lett a mai nap vége. Mit mondjak, rám fér a pihenés. De voltam ma minden Balaton parti településen. Négyszer áltam meg, összesen egy óra hosszúságban. Az egész útra 25.4-es átlagom lett, az jó?
371 km lett a mai nap vége. Mit mondjak, rám fér a pihenés. De voltam ma minden Balaton parti településen. Négyszer áltam meg, összesen egy óra hosszúságban. Az egész útra 25.4-es átlagom lett, az jó?
Hoppá! A háromszáz az már nem vicc. Nekem ott kezdõdik a kemény játék. 326 a maxom egy napon, de az után kb. 20 percet ültem a forró zuhany alatt egy kerti széken, mert állni nem bírtam.
Köszi! Ezek szerint szükségszerû, hogy ez valami extra édes lötty legyen?