Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
150km - ig jó volt ,onnantól az átlagom elkezdett csökkent egy picit,de elindult lefelé.A vége felé meg egyre jobban.
A végén azon gondolkodtam kellene 2 új láb...:):):)
Menni akartam még a hétvégén az össztelóssal egy Medgyes kört,de ráér az jövõhétenFeltöltött kép

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
osztán a kétdimenzios fotó masina eredmánye hun van? :)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 posts

Nem találtam fényezõt emberbaráti áron, úgyhogy kútúrátan lefúttam radiátorzománccal. A fényezõ, akivel beszéltem, azt mondta, több munka van vele, mint egy autóval, úgyhogy nem foglalkozik vele. Ha majd kész lesz egyszer a mûhelyem, szétszedem, és lefújom normálisan. Mondjuk most sem csúnya, csak a másik oldalról kell nézni... Az utca másik oldaláról. De az vesse rám az elsõ követ, aki különb fényezést csinált már a kifóliázott szobája közepén. Az asszony megkérdezte: Fontosabb az a ku...va bicikli, mint a szekrénysor? Hát persze. Most már azért néha hozzámszól.

Nemtudom mi lehet olyan sok munka vele....az enyém már készre van gittelve, 800-as vizesig felcsiszolva....csak szóró kell rá, azt 800-as vizessel átcsiszolni, ami kb 10 perc, és utána mehet a 2-3 réteg szin....talán még pluszba a végére egy 1-2 lakkréteg...mondjuk lefújom énis itthon, nem arról van szó, csak azért a szórós festékek nem képeznek olyan vastag és ellenálló réteget mint egy 2 komponensû festék....ezért gondoltam hátha tudsz valamit ;)
Akkor marad a házi festés:) Éljen a házibarkács:)

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

Énis szerintem csak az épitett cruiseremmel tudok majd menni, mert a fényezés nem lesz kész csütörtökig és nemtudom összerakni a trike-ot...te amúgy hol szoktad festetni a kerókat? Kellene nekemis egy olcsó, jó, gyors fényezõ, márha van ilyen:D

Nem találtam fényezõt emberbaráti áron, úgyhogy kútúrátan lefúttam radiátorzománccal. A fényezõ, akivel beszéltem, azt mondta, több munka van vele, mint egy autóval, úgyhogy nem foglalkozik vele. Ha majd kész lesz egyszer a mûhelyem, szétszedem, és lefújom normálisan. Mondjuk most sem csúnya, csak a másik oldalról kell nézni... Az utca másik oldaláról. De az vesse rám az elsõ követ, aki különb fényezést csinált már a kifóliázott szobája közepén. Az asszony megkérdezte: Fontosabb az a ku...va bicikli, mint a szekrénysor? Hát persze. Most már azért néha hozzámszól.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Zéta

Zéta

vendég

• fórumtag
  • 140 posts

hazaértem..208 km 25.7 átlaggal
Zéta!
Megint csak az tudom mondani,hogy nagyot mentél.Nálunk nincsenek vakondtúrások meg hát rövidtávon könnyû:):):)
és bevallom kezdet lemerülni nálam az :)elem:)
képek

A 208 az már nem rövidtáv, aki tekert már ennyit az ezt mind tudja. :)
Egyébként lehetett volna egy kicsit jobb is a tegnapi átlagom, de voltak olyan szakaszok, hogy egyszerûen nem tudtam az út minõség miatt egyenletes tempóban haladni. Az északi parton pedig volt néhány bucka is ami lassított. Este már menni fogok egy 30-40 km-t újra, csak, hogy a lábaim el ne felejtsék milyen a bicajozás. Tegnapi kör leírása a blogomban.

kaland3kereken

kaland3kereken

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
A mai napon fejezõdik be a Kaland 3 Keréken - Evobike Körtúra tavaszi bemelegítõ túrája. Az 5 fiatal 5 nap alatt több mint 400 kilométert teker le Fejér megye útjain. Az internetes naplónkat napi szinten frissítettük. A nyári 3300 km-es túra július közepén indul, ekkor csak ketten fognak tekerni. A két srác közül az egyik, egy háromkerekû fekvõkerékpárral fog tekerni.

Ha érdeklõdsz a kalandorok után, a Kaland 3 Keréken - Evobike Körtúra honlapon bõvebb leírást találsz.

Érdeklõdnék, hogy hazánkban a kerékpárosoknak útvonalengedély-köteles utakról, hol találok bõvebb infót? Illetve listát, hogy melyik utakra nem hajthatunk rá.

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
hazaértem..208 km 25.7 átlaggal
Zéta!
Megint csak az tudom mondani,hogy nagyot mentél.Nálunk nincsenek vakondtúrások meg hát rövidtávon könnyû:):):)
és bevallom kezdet lemerülni nálam az :)elem:)
képek

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 posts

Nálunk csütörtökön lesz este 6-tól. Valószínû hogy a gyerkõcökkel megyek, úgyhogy a prosztatagyilkos lesz alattam. Rekuról, sajna, nem tudnék úgy figyelni az utánpótlásra. :(
Ha minden összejön, ma estére összerakom a tüzest. A bowdenezés , és vezetékelés vár még befejezésre. Alig haladok, mert munka után nincs idõm dolgozni, odabent meg sem aludni, sem biciklit szerelni nem lehet. Hát munkahely az ilyen!?

Énis szerintem csak az épitett cruiseremmel tudok majd menni, mert a fényezés nem lesz kész csütörtökig és nemtudom összerakni a trike-ot...te amúgy hol szoktad festetni a kerókat? Kellene nekemis egy olcsó, jó, gyors fényezõ, márha van ilyen:D

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

Feltöltött kép
:)

Nálunk csütörtökön lesz este 6-tól. Valószínû hogy a gyerkõcökkel megyek, úgyhogy a prosztatagyilkos lesz alattam. Rekuról, sajna, nem tudnék úgy figyelni az utánpótlásra. :(
Ha minden összejön, ma estére összerakom a tüzest. A bowdenezés , és vezetékelés vár még befejezésre. Alig haladok, mert munka után nincs idõm dolgozni, odabent meg sem aludni, sem biciklit szerelni nem lehet. Hát munkahely az ilyen!?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

371 km lett a mai nap vége. Mit mondjak, rám fér a pihenés. De voltam ma minden Balaton parti településen. Négyszer áltam meg, összesen egy óra hosszúságban. Az egész útra 25.4-es átlagom lett, az jó?

Az bizony nagyon jó. Akkor is jó, ha váltott vezetéssel mentél, de ha egyedül, akkor meg nagyon jó! Gratula!
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Zéta

Zéta

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
Ha ilyen köröket megyek akkor õszre a kondim is meglesz hozzá, nem csak a biciklim. :)
Múlt hétvége 197 hét közben 120, ma 371 az hat nap alatt 688, és még nincs vége a hétnek. :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Ez az átlag százra sem rosz, nem közel négyre! Gratulálok!
A végén még a RAH-on is megméreted magad. :)

Zéta

Zéta

vendég

• fórumtag
  • 140 posts

de fogadok a chilivel voltál :)

Gondolhatod! :)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
de fogadok a chilivel voltál :)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

371 km lett a mai nap vége. Mit mondjak, rám fér a pihenés. De voltam ma minden Balaton parti településen. Négyszer áltam meg, összesen egy óra hosszúságban. Az egész útra 25.4-es átlagom lett, az jó?

Szerintem nem :) . Már a 371 km is jó még akkor is, ha 15-ös átlaggal mentél volna.
Ha visszaolvasol Rekumbens - Annyira Más Bringa: RAH beszámoló beszámolóban vannak viszonyítási alapok. Én úgy gondolom nincs miért keseregned.:)
...

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts

gratula a megtett távért!

Zéta

Zéta

vendég

• fórumtag
  • 140 posts

Hoppá! A háromszáz az már nem vicc. Nekem ott kezdõdik a kemény játék. 326 a maxom egy napon, de az után kb. 20 percet ültem a forró zuhany alatt egy kerti széken, mert állni nem bírtam.

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts
Making and testing - Pycikli vid 2 percben

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Köszi! Ezek szerint szükségszerû, hogy ez valami extra édes lötty legyen?

Nem, az ital nem szükségszerûen energiaforrás. Nem kell bele cukor. de vannak akik italba kevernek mézet, sót, maltodextrózt. Én mellé eszem a szõlõcukrot. Nem egy profi módszer, de a magam szintjén elmegy.

Próbálkoztam édes gyümölcslevekkel is, de inkább nem írom le hogy mi lett a vége.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

ooooobi

ooooobi

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Feltöltött kép