Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Készen is veheted, Gatorade, Vitalade, satöbbi neveken. Vehetsz sportboltban ilyen porokat is, amit csak vízbe kell önteni. Vannak ilyen pezsgõtabletták is. Lényeg, hogy pótolja azokat az anyagokat, amiket kiégetsz, kizzadsz. Némelyikben van koffein, taurin is, azokat én mellõzöm.
Az energiát is sokféle varázsrecepttel pótolják a hosszútávos sportolók, én nem cifrázom, szõlõcukor tabletta, párosával, amikor szükségét érzem. Négy óránként eszek valamicske szilárd kaját is, többnyire sósat.

Köszi! Ezek szerint szükségszerû, hogy ez valami extra édes lötty legyen?

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Ez nagyon jól hangzik, de én nem tudom mi az az izotóniás keverék... Beavatsz v dumcsizzam meg inkább Guglival?

Készen is veheted, Gatorade, Vitalade, satöbbi neveken. Vehetsz sportboltban ilyen porokat is, amit csak vízbe kell önteni. Vannak ilyen pezsgõtabletták is. Lényeg, hogy pótolja azokat az anyagokat, amiket kiégetsz, kizzadsz. Némelyikben van koffein, taurin is, azokat én mellõzöm.
Az energiát is sokféle varázsrecepttel pótolják a hosszútávos sportolók, én nem cifrázom, szõlõcukor tabletta, párosával, amikor szükségét érzem. Négy óránként eszek valamicske szilárd kaját is, többnyire sósat.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Ha elfogadsz tõlem egy táplálkozási tanácsot: Ne egyél sok szilárd ételt, mert megüli a gyomrodat! Én a hosszú távokon izotóniás keveréket iszok, szõlõcukrot eszek, minimális szilárd kaja mellett.

Ez nagyon jól hangzik, de én nem tudom mi az az izotóniás keverék... Beavatsz v dumcsizzam meg inkább Guglival?

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

holnap rápróbálok én is a bûvös kettesre,de nem szeretném ha a végén konzerv nyitóval szednének le a bringáról...:)

Ha elfogadsz tõlem egy táplálkozási tanácsot: Ne egyél sok szilárd ételt, mert megüli a gyomrodat! Én a hosszú távokon izotóniás keveréket iszok, szõlõcukrot eszek, minimális szilárd kaja mellett.

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
holnap rápróbálok én is a bûvös kettesre,de nem szeretném ha a végén konzerv nyitóval szednének le a bringáról...:)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Sebaj, holnap biztosan meglesz a bûvös kettes, sõt a hármas is.

Hoppá! A háromszáz az már nem vicc. Nekem ott kezdõdik a kemény játék. 326 a maxom egy napon, de az után kb. 20 percet ültem a forró zuhany alatt egy kerti széken, mert állni nem bírtam.
:)

Zéta

Zéta

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

Zétáék is "csak" 197-el zárták a napot. A bûvös kettes ezek szerint senkinek sem jött össze!

Sebaj, holnap biztosan meglesz a bûvös kettes, sõt a hármas is. :)

Egyébként megérkezett a csomag, köszönöm. Pénzt utaltam.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Szombaton valami közös tekerés?

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

A híres teszt pálya a tervezõ program tanúbizonysága szerint 300m hosszú és 8,2%-os emelkedéssel bír.
Rekettye u. Nehézsége abban rejlik, hogy nincsen lehetõség arra, hogy lendületet vegyünk.

Valóban nem túl meredek, de 10% felett van. A legvége odaver 20%-hoz, és ráadásul mindig sóderos az aszfalt. És mire odaér a gyanútlan áldozat, már amúgy is fáradt... Szóval nem egy nagy kunszt, de tesztnek jó. Én a napi zsírégetõ köröm végén mindig felmegyek. A lengõorrúval is megy, ha száraz az aszfalt.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Hát nekem nem volt meg, csak 194km :D

Zétáék is "csak" 197-el zárták a napot. A bûvös kettes ezek szerint senkinek sem jött össze!

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Isunak talán meg volt, de Beninek meg Zétáéknak bizti megvolt a 200!

Hát nekem nem volt meg, csak 194km :D

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Beni !
Ez a kapcsolás bevált neked a gyakorlatban is ? . Egy sima ötledes hátsó lámpám van , abba szeretnék állófényt buherálni. Valami eccerûbb megoldás esetleg ( amit mondjuk én is megértek) ? Az elemek helyére végülis befér 1-2 kütyü.

Igen próbáltam már a gyakorlatban is, remekül mûködött, de elsõ lámpaként. Hátsóba nekem teljesen megfelel a sima elemes is, nagyon sokáig bírja a két elemmel.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
ha izzos akkor 3wos dinamonál 2,4w az elsö 0.6w a hátso
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Üdv !
Hátsó lámpákat nézegetek. Az a lámpa ami dimanóhoz jó az jó agydimanóhoz is ? Az gond ha rendes izzós ?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás
A Rekettye utca szent zarándokhely lesz, mint Mekka :) Minden igazhitû rekusnak életében legalább egyszer el kell oda menni és megérinteni a tetejét.
Majd rituális védõital -és szalonna fogyasztás, utána jöhet a Nirvána

Oldalkocsis

Oldalkocsis

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Reku Papa!

"Ahogy Én flexelek, nem flexel úgysenki". Majd télen, addig edzek ezzel. Azon gondolkodom, el kellene végeznem hozzá a nehézgép kezelõt? A gödöllõi körre én is benevezek, hazai pálya elõnye. Átveszem az OK aláírást az is tetszik.

Üdv OK

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás
A híres teszt pálya a tervezõ program tanúbizonysága szerint 300m hosszú és 8,2%-os emelkedéssel bír.
Rekettye u.
Nehézsége abban rejlik, hogy nincsen lehetõség arra, hogy lendületet vegyünk. Lefelé már más a helyzet.
Aki nem ismerné ezt a programot annak mondom, hogyha a kurzort húzkodod térképen akkor kiírja százalékosan az emelkedést.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Lehet kellene egy találkozót tartani a Rekettye utcában....(Teljesítménytúrát, hegyi felfutót v hasonlót)

Én ezennel felajánlok a gyõztesnek (csak rekuval ér!) egy frissen sütött házikenyeret, amit okosan fel lehetne használni a versenyt követõ szalonnasütésnél.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Reku Papa nagyon tetszett a beszámoló, és igazad volt este már azon agyaltam hol lehetne könnyíteni a szerkezeten. Ez tényleg egy kemény drog, máris a 2.0 jár a fejemben.

Huh, megnyugodtam. Tartottam tõle hogy a humorosnak szánt mondataimat bántónak találod. Elõ a flexet!
:)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Láttam ottan valami bográcsozót is. Egy laza gödöllõi kör megfelelõ befejezéseként?

Vagy akár egy esti szalonnasütést. (Azzal nekem nincs sok dolgom, mehetek én is bicajozni.) Legyen valamikor májusban?