Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás

Jé, egy fekvõbicikli :) Nincs túlbonyolítva, Like! Megint elb@sztad, Lompi ;)
Jó vékony csõbõl van a láncvilla, én megszívtam ezzel a recúgbensen, igaz (akkor még...) nem volt ilyen frankó felsõ merevítõm, mint nálad az a nyeregcsõ.
Feltöltött kép
Szét is vágtuk egy párszor...

hát motyoo elszoktam b@szni ujaban :) :D
Jó vékony csõbõl meg csak optikai csalódás mtb alsó lánc villa :)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 hozzászólás

...pedig már akkor is szóltunk...
Mi meg megáztunk tegnap! Az Alfi jó, egyre jobb! Már szeretem! :)

Dartsos! Gyanítom, hogy nem egy lengõorrút zártál le ezzel! :)

Hát nem, csak a téli cruiserem, amivel kocsmázni szoktam menni, de ezis ér kb 80 ezret...Avid elsõ fék, single track meg Rhyno Lite felni, 3 sebes agyváltó, Suntour elsõ teló, szóval ezsem egy olcsó bicikli ha közelebbrõl megnézi az ember. :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

...pedig már akkor is szóltunk...
Mi meg megáztunk tegnap! Az Alfi jó, egyre jobb! Már szeretem! :)

Dartsos! Gyanítom, hogy nem egy lengõorrút zártál le ezzel! :)

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 hozzászólás
Egy kicsit off lesz, de a lakat igenis nagyon fontos :)

Feltöltött kép A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Feltöltött kép A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Szerintem egy erõvágóval eshettek neki, harapófogó biztos nem nyirja igy el :D
Helszin: Debrecen, Fácánkakas sörkert elõtti kresz tábla Idõ: 2010.06.24 20-22 óra között
És ha már elvinni nemtudták, fogták és kiszurták a hátsó gumim hogy száradjon le a keze annak aki csinálta.
Szóval lehet kuka lesz a lakatom, de a biciklim megmaradt.

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

megint egyel több a reku

Jé, egy fekvõbicikli :) Nincs túlbonyolítva, Like! Megint elb@sztad, Lompi ;)
Jó vékony csõbõl van a láncvilla, én megszívtam ezzel a recúgbensen, igaz (akkor még...) nem volt ilyen frankó felsõ merevítõm, mint nálad az a nyeregcsõ.
Feltöltött kép

Oldalkocsis

Oldalkocsis

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Szia Lompi Mester !

Megint egy újabb szépséggel gazdagodtál, gratulálok!!!

Üdv Ok

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
megint egyel több a reku Feltöltött kép
képek

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás
Nem járt ma délután egy óra tájban valamelyikõtök a Római parton? Láttam egy háromkerekût parkolni, amivel épp egy pici lány ismerkedett. :-)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás

Gyúrjál még rá! Ez itt kb.:170 kg. összgördülõ!
Motyoo! Mikor jösz Alfit próbálni?

ez semmi ezzel csak a tulaj 173kg volt +a bico:)
képek

Oldalkocsis

Oldalkocsis

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Sziasztok !

Ha súlyra versenyzünk, sehol se vagytok kis pehelysúlyúak. Kár hogy pont fordítva mérik ezt. Az enyém tanulásra és erõsítésre jó, a dombság buckái között. Így lehet, hogy jövõre tekerhetek veletek.

Üdv Ok

Oldalkocsis

Oldalkocsis

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Hozzászólás a súlyhoz!

Orosz katonai szakértõ mondta: "Amerikának és nekünk is van interkontinentális rakétája. Csak a miénk kétszer olyan nehéz, na és? Nem kézben akarjuk odavinni.
Üdv Ok

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

ezzel NAGYON egyetértek!!!
...:):):)

Akkor az ólomból készült biciklik a legmegbízhatóbbak ?
...

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás

;1109050']"A súly a megbízhatóság jele..."

ezzel NAGYON egyetértek!!!
...:):):)
toljad neki!!!

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

Na , én is eljutottam a mérlegig. Így ahogy a képen van ,(üres) kulacstartóval , feltáskázva, agydimanó, sárhányók, 40 kg teherbírású csomagtartóval(gyerekkel lepróbázva), fellámpázva : 23 kg. A fene gondolná hogy ez a sok karácsonyfadísz ilyen nehéz.
Feltöltött kép

Az enyém "csupaszon" 19kg körül volt, azóta nem mertem vele mérlegre állni, de mint tudjuk: "A súly a megbízhatóság jele..."
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Igen. Pontosabban is. Az én értelmezésem szerint...

Köszi.
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
A bowden házak torzulnak, az akasztószem merev. Szeretem. Ahol nincs ív vagy a mozgás miatt nem szükséges, -ott még ha csak 15 cm. is - ezt rakatom fel Lompival.

dybiii

dybiii

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás

A Shimi rendszere teljesen zárt (elméletileg). Abban az esetben, ha a bowdenházat nem kell megbontani (tehát tokától-bokáig ebben fut a bowdenszál), akkor még lenne is értelme. Alap esetben a kerékpár vázak hány százaléka van így megoldva? A montivázak döntõ többségénél legalább a felsõcsövön van akasztó szem...

Nos, nálam ez úgy van az akasztószem csak árválkodik, a bowdenházat két gyorskötözõ fogja a vázhoz. (igényesen) :)

Hebrák

Hebrák

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Hát igen a fórumon leírtak, képek nagyon nagy segítséget jelentettek.Köszönet mindenkinek érte.Elõbb nem akartam jelenkezni hátha fél úton abbahagyom az egészet, de kár lett volna.
Saját magam hegesztettem, méghozzá egy sima eltra trafóval ezt a megoldást csak jó hegesztõknek vagy erõs idegzetûeknek ajánlom , én egyik sem vagyok elkelt volna egy co vagy awi azokkal jobban ment volna.
A 18 kg még változhat ha rakok rá csomagtartót meg sárvédõt.
A 30 000 is változni fog mivel a felhasznált monti nem a legjobb állapotú volt így elõbb utóbb lekel cserélni a hajtás rendszert, meg a váltókat, meg gyári ülés is szeretnék csak elõször ki kellene próbálni hogy megéri-e cserélni.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

És ez a hosszú szarság szükségeltetik a rendszerbe ?

A Shimi rendszere teljesen zárt (elméletileg). Abban az esetben, ha a bowdenházat nem kell megbontani (tehát tokától-bokáig ebben fut a bowdenszál), akkor még lenne is értelme. Alap esetben a kerékpár vázak hány százaléka van így megoldva? A montivázak döntõ többségénél legalább a felsõcsövön van akasztó szem...

A nyolcason nincs ilyen, de kiválóan teszi a dolgát. Nekem eddig még nem tûnt fel a hiánya.

Valóban nincs és nekem sem hiányzott. Azt gondolom, hogy kb. három évente ennél is (a gumibigyó ellenére is) cserélni kell majd a bowdent.

Érdekességképpen csak annyit, hogy a porvédõ kb. 2-3 mm hoszban ért a tárcsához, de ez már elég volt ahhoz, hogy ne legyen pontos a váltás. Ja és most sincsennek vonalban a jelek, de így mûködik pontosan.

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Férfi vagyok, nem olvasok kezelési vagy használati utasításokat! :)

Egyébként ezzel a gumiporvédõbizbasszal szívattam magam, csak a képpel ellentétben nálam ez függõlegesen áll. A végponton a bowden megfelelõ szakaszán a surlódás tartja. Úgy tûnik, nálam jobban hat rá a gravitáció...
Feltöltött kép

És ez a hosszú szarság szükségeltetik a rendszerbe ?
A Sram a V-fékeinél ezzel a kis gumi biszbasszal megoldja nem hiszem, hogy sokkal hatékonytalanabbul. Berezonálni meg egy ekkora (rugóval húzott) bowden csak nem fog.
Single Digit 7
...