A fene tudja meddig nem lesz netem, max anyósoméknál kerülhetek néha gépközelbe egy darabig. Ha kellenék akkor a o6-20/ 998-29-19 telefonszámon elértek. Amikor tudok jelentkezek.
Viharos hátszelet!

Itt találtam róla valamit: NEM MÛKÖDIK ÍGY - BOCS
Én továbbra sem tudom ezt a gépet megemészteni. Ha beletaposol a pedálba, kifordítod az elsõ kereket, nem? ...
Köszi Zéta ! Csak Dartsos kollega átkozott meg, hogy száradjon le a keze annak aki megpróbálta lenyúlni a fagyizósbicikliét, de ahogy tüntetem elfele az ellenem szóló bizonyítékokat, úgy indol meg a vérkeringés a mancsomban. Tisztelt bíró úr, tisztelt esküdtszék, tiszta udvar, rendes ház! Továbbra is fenntartom a vallomásom, miszerint nem én öltem meg a szemtanút, hanem kocogás közben, öngyilkossági szándékból ötméterrõl lõtte tarkón önmagát.Feleségem esküszik az Alkcema nevû kenõcsre. Úgy tudom, csak receptre kapható.
Én továbbra sem tudom ezt a gépet megemészteni. Ha beletaposol a pedálba, kifordítod az elsõ kereket, nem? Semmi sem akarja egyenesben tartani, minél jobban ki akar fordulni ahogy nyomod. Na sebaj, mi viszont jól csináljuklengõorrú trike másképp
Apropó! Ekcémára nem tudtok valami jó jó kenõcsöt ?
Üdv a (beton)pillangó súlycsoportban !Elsõ kerék hajtással az a gáz, hogy a 100+ kilómat egy emelkedõn nehezen tudnám feltornázni, mert valószínûleg kipörögne a meghajtott kerék.
:-)lengõorrú trike másképp
Találtam egy tavalyi videót. Talán érdekes lehet. Feltettem a Tube-ra.http://www.youtube.com/watch?v=28HCrppexI0
Milyen furcsa ! Én is akkortájt jártam arrafelé ! Volt ott egy srác, elhagyta a bringájának a lakatkulcsát, hát megpróbáltam segíteni neki , mert én ilyen nagyon rendes ember vagyok. A zseberõvágóm ami alig 2kg és mindíg ott figyeg a kulcscsomómon, sajnos nem vitte. Jött arra egy egyenruhás figura megkérdezte mi az nálam, hát megmondtam: kínai körömcsipesz, ócó kici. Úgy döntöttünk hazamegyünk a fürészért, de hogy addig nehogy valaki elhajtson vele, a srác elkérte a szalonnásbicskámat és állított a guminyomáson. Lehet pirmitív vagyok, de ez a megoldás magamtól nem jutott eszembe.
Apropó! Ekcémára nem tudtok valami jó jó kenõcsöt ?
Milyen furcsa ! Én is akkortájt jártam arrafelé ! Volt ott egy srác, elhagyta a bringájának a lakatkulcsát, hát megpróbáltam segíteni neki , mert én ilyen nagyon rendes ember vagyok. A zseberõvágóm ami alig 2kg és mindíg ott figyeg a kulcscsomómon, sajnos nem vitte. Jött arra egy egyenruhás figura megkérdezte mi az nálam, hát megmondtam: kínai körömcsipesz, ócó kici. Úgy döntöttünk hazamegyünk a fürészért, de hogy addig nehogy valaki elhajtson vele, a srác elkérte a szalonnásbicskámat és állított a guminyomáson. Lehet pirmitív vagyok, de ez a megoldás magamtól nem jutott eszembe.Egy kicsit off lesz, de a lakat igenis nagyon fontos
Helszin: Debrecen, Fácánkakas sörkert elõtti kresz tábla Idõ: 2010.06.24 20-22 óra között
És ha már elvinni nemtudták, fogták és kiszurták a hátsó gumim hogy száradjon le a keze annak aki csinálta.
Szóval lehet kuka lesz a lakatom, de a biciklim megmaradt.
Egy kicsit off lesz, de a lakat igenis nagyon fontos
... a lengõorrúra nem izgul rá. Menni nem tudd vele, tolni meg nem fogja.
Biztosan nem olcsó... Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a lengõorrúra nem izgul rá. Menni nem tudd vele, tolni meg nem fogja.Hát nem, csak a téli cruiserem, amivel kocsmázni szoktam menni, de ezis ér kb 80 ezret...Avid elsõ fék, single track meg Rhyno Lite felni, 3 sebes agyváltó, Suntour elsõ teló, szóval ezsem egy olcsó bicikli ha közelebbrõl megnézi az ember.