Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Sziasztok!
A fene tudja meddig nem lesz netem, max anyósoméknál kerülhetek néha gépközelbe egy darabig. Ha kellenék akkor a o6-20/ 998-29-19 telefonszámon elértek. Amikor tudok jelentkezek.
Viharos hátszelet! ;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Itt találtam róla valamit: NEM MÛKÖDIK ÍGY - BOCS

"http://forum.bacchettabikes.com/forum2/tm.asp?m=79389&mpage=1&key=𓘝"
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
A hátsó rugózás érdekes megoldása az elsõ félpercben látható - annyira, amennyire.

http://www.youtube.com/watch?v=E-K5mcsgqJs

Bacchetta Bushwacker 29er - a járgány tipusa, érdekes. hogy a "http://www.bacchettabikes.com/bikes/" oldalon nem említik még.

Itt találtam róla valamit: Introducing the Bacchetta Bushwacker 29er
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Én továbbra sem tudom ezt a gépet megemészteni. Ha beletaposol a pedálba, kifordítod az elsõ kereket, nem? ...

Figyelj a kormány oszlopra, a két vastag fekete csövet tekintsd dizájn elemnek (merevítõ szerepük van). Nem azok körül fordul el az elsõ kerék. Hat rá csavaró erõ, de nem akkora, hogy ne lehetne némi karizom-munka árán egyenesben tartani. Ezzel együtt nem pályáznék egy ilyenre.

Oldalkocsis

Oldalkocsis

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Sziasztok !

Ilyen az ideális kerékpárút, mindig leejt.

Üdv Ok

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
A rekus berkekben közismert házaspár az Enns-völgyi kerékpárúton járt:

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Feleségem esküszik az Alkcema nevû kenõcsre. Úgy tudom, csak receptre kapható.

Köszi Zéta ! Csak Dartsos kollega átkozott meg, hogy száradjon le a keze annak aki megpróbálta lenyúlni a fagyizósbicikliét, de ahogy tüntetem elfele az ellenem szóló bizonyítékokat, úgy indol meg a vérkeringés a mancsomban. Tisztelt bíró úr, tisztelt esküdtszék, tiszta udvar, rendes ház! Továbbra is fenntartom a vallomásom, miszerint nem én öltem meg a szemtanút, hanem kocogás közben, öngyilkossági szándékból ötméterrõl lõtte tarkón önmagát.

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

lengõorrú trike másképp

Én továbbra sem tudom ezt a gépet megemészteni. Ha beletaposol a pedálba, kifordítod az elsõ kereket, nem? Semmi sem akarja egyenesben tartani, minél jobban ki akar fordulni ahogy nyomod. Na sebaj, mi viszont jól csináljuk :)

Zéta

Zéta

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

Apropó! Ekcémára nem tudtok valami jó jó kenõcsöt ?
:)

Feleségem esküszik az Alkcema nevû kenõcsre. Úgy tudom, csak receptre kapható.
"Az élet szép. Viszonylag." /Vavyan Fable/

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Elsõ kerék hajtással az a gáz, hogy a 100+ kilómat egy emelkedõn nehezen tudnám feltornázni, mert valószínûleg kipörögne a meghajtott kerék.

Üdv a (beton)pillangó súlycsoportban ! ;)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
Sokadix nemvaloszinü hogy 100kg nál kipörögne phyton is 100 fölött van és simán megy visegrádra is azpedig nemcsak bukkano :)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás

lengõorrú trike másképp

:-)
Valami hasonlót, csak hátsó kerék meghajtással, el tudnék viselni... Motorban is a choppereket szeretem(-ném ;-) ).
Elsõ kerék hajtással az a gáz, hogy a 100+ kilómat egy emelkedõn nehezen tudnám feltornázni, mert valószínûleg kipörögne a meghajtott kerék.

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás
lengõorrú trike másképp
Posted Image

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás

Találtam egy tavalyi videót. Talán érdekes lehet. Feltettem a Tube-ra.http://www.youtube.com/watch?v=28HCrppexI0

kár hogy az s kanyart nem adja vissza a video:)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Találtam egy tavalyi videót. Talán érdekes lehet. Feltettem a Tube-ra.

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 hozzászólás

Milyen furcsa ! Én is akkortájt jártam arrafelé ! Volt ott egy srác, elhagyta a bringájának a lakatkulcsát, hát megpróbáltam segíteni neki , mert én ilyen nagyon rendes ember vagyok. A zseberõvágóm ami alig 2kg és mindíg ott figyeg a kulcscsomómon, sajnos nem vitte. Jött arra egy egyenruhás figura megkérdezte mi az nálam, hát megmondtam: kínai körömcsipesz, ócó kici. Úgy döntöttünk hazamegyünk a fürészért, de hogy addig nehogy valaki elhajtson vele, a srác elkérte a szalonnásbicskámat és állított a guminyomáson. Lehet pirmitív vagyok, de ez a megoldás magamtól nem jutott eszembe.

:D
Tudtam hogy te voltál :D
Amúgy nagy valószinüséggel tudom ki volt vagy ki adta a drótot hogy ott figyel magában egy keró, szóval nem fogja megúszni. :)

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Egy kicsit off lesz, de a lakat igenis nagyon fontos :)

Helszin: Debrecen, Fácánkakas sörkert elõtti kresz tábla Idõ: 2010.06.24 20-22 óra között
És ha már elvinni nemtudták, fogták és kiszurták a hátsó gumim hogy száradjon le a keze annak aki csinálta.
Szóval lehet kuka lesz a lakatom, de a biciklim megmaradt.

Milyen furcsa ! Én is akkortájt jártam arrafelé ! Volt ott egy srác, elhagyta a bringájának a lakatkulcsát, hát megpróbáltam segíteni neki , mert én ilyen nagyon rendes ember vagyok. A zseberõvágóm ami alig 2kg és mindíg ott figyeg a kulcscsomómon, sajnos nem vitte. Jött arra egy egyenruhás figura megkérdezte mi az nálam, hát megmondtam: kínai körömcsipesz, ócó kici. Úgy döntöttünk hazamegyünk a fürészért, de hogy addig nehogy valaki elhajtson vele, a srác elkérte a szalonnásbicskámat és állított a guminyomáson. Lehet pirmitív vagyok, de ez a megoldás magamtól nem jutott eszembe.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Egy kicsit off lesz, de a lakat igenis nagyon fontos

Na, ez a lakat már megkereste az árát! Én a városi bicajomat (kb. 10 éve raktam össze) soha nem zárom. Az úgy van kitalálva, hogy ne akarják ellopni.
- No alumínium!
- No sebváltó!
- No teleszkóp!
- No márkanév!
Eddig bevált az elgondolás. Ja, és provokatívan ott hagyom mindenütt, jól láthatóan.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

dybiii

dybiii

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás

... a lengõorrúra nem izgul rá. Menni nem tudd vele, tolni meg nem fogja.

Lehet ezt csak akkor fogja megtudni, ha már levágta a lakatot :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Hát nem, csak a téli cruiserem, amivel kocsmázni szoktam menni, de ezis ér kb 80 ezret...Avid elsõ fék, single track meg Rhyno Lite felni, 3 sebes agyváltó, Suntour elsõ teló, szóval ezsem egy olcsó bicikli ha közelebbrõl megnézi az ember. :)

Biztosan nem olcsó... Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a lengõorrúra nem izgul rá. Menni nem tudd vele, tolni meg nem fogja.