Miwan ilenbe nyomod

@Levi: DE
mikor feltöltöttem egy pillanatra elgondolkoztam rajta, hogy vajon fel lehet e ismerni a helyet, de aztán meggyõztem magam, hogy tuti senki nem fogja és mégis
)
Hol voltál és mivel? Nem láttalak. Amúgy minden hétköznap onnan indulok haza a munkahelyrõl.
Hol voltál és mivel? Nem láttalak. Amúgy minden hétköznap onnan indulok haza a munkahelyrõl.;1159729']Beni! Láttalak ma a Kancsó Pongrác útnál, integettem is, de nem vettél észre.
Végre valahára téli álmából fõnixmadárként feltámadt a gépem. A tavaly tropára vert 20as elsõ kerék helyére 26os került, így persze megváltozott a geometria, amit egy új, nagyobb taggal hoztam egyenesbe, így viszont már alig ért le a lábam, amit az alsó helyett egy felsõ kormány oldott meg (Lompi féle), ami miatt persze újra kellett bowdenezni az egészet, de az amúgy sem ártott már. Nem mondom, hogy az átalakítás minden pontját láttam elõre, de minden pillanatát élveztem, fõleg a (közel-) végeredményt, hogy végre mûködik és jobb mint valaha volt =)
Mindig is utáltam, hogy ennyire diplomatikus és konfliktus kerülõ vagy!
Komolyan mondom, unalmasabb lenne nélkülem a fórum!
...
Szerintem csak a gyári Bacchetta a jó reku.
Az is csak akkor, ha Lompi-féle villa van benne.
És ha sárga.
És ha az enyém
Elsõ bringámon nem volt csak polyfoam, majd lett rá recusit dupla rétegben a kettõ között ég és föld a különbség a recusit javára.Ülésfüggõ ! Az én ülésem szivacs nélkül kényelmesebb, csak a szellõzés miatt tettem fel a szimpla ACS-t. Dupla réteggel már nem ott támaszt ahol kellene. Nyilván ez a "gyártó" hibája, mentségemre szolgáljon, hogy amikor az ülést készítettem, még semmilyen szivacsom sem volt és úgy igazítottam a támlát formára. Mindig tanul az ember.
Nem igazán emlékszem, milyen is volt elõtte. Van képed róla?Végre valahára téli álmából fõnixmadárként feltámadt a gépem.
Ülésfüggõ ! Az én ülésem szivacs nélkül kényelmesebb, csak a szellõzés miatt tettem fel a szimpla ACS-t. Dupla réteggel már nem ott támaszt ahol kellene. Nyilván ez a "gyártó" hibája, mentségemre szolgáljon, hogy amikor az ülést készítettem, még semmilyen szivacsom sem volt és úgy igazítottam a támlát formára. Mindig tanul az ember.Ha põrén ülöd meg a paripát nyilvánvaló, hogy törni-nyomni fogja a hátad. Tenned kell rá szellõzõs ülésbetétet, olyat amilyet a rekusok használnak. A szivacsot nem javaslom, csatakos leszel tõle.
.....úgy érzem eleve nem szabadott volna kiírni a Holy Homemade/Szent Lengõorrú Topicotokba egy gyári kerékpár nevét..
Ami a "közismert tényeket" illeti, ha lehet, szeretném finomítani:
-A kisebb keréknek, kisebb a komfortja a magyar utakon, azonos gumi azonos nyomáson történõ használata esetén, csillapítatlan keréknél.
-A kisebb kerék gördülési ellenállása nagyobb, légellenállása kisebb, kerületi sebessége nagyobb, lendülete kisebb, könnyebben gyorsítható, mérési eredmények gyakorlatilag nem fellelhetõek, vagy ha igen, a mérési hiba kategóriát nyaldossák, szajkózásra viszont kíválóan alkalmasak.
-A kisebb felnivel strapabíróbb, és merevebb kerék építhetõ, a nagyobb kerék merevsége nagyobb mértékben csökken oldalirányú igénybevételnél (kanyarstabilitása, iránytartása elmarad a kisebb keréktõl), de ezeket a tényeket titkolni illik, mert a nagy keréknek kell gyõznie mindenáron.
-A kisebb kerék miatt cipelni kell a plusz belsõt. (Hogy a 20"-os villa és a 26" villa közötti súlykülönbség bõven kiadja azt a kb. 130-140g-ot, amit egy 20"-as belsõ képvisel, az senkit sem érdekel ugye. A külsõ gumi mérete miatti súlycsökkenését pedig inkább szóba se hozom, mégiscsak tudományos alapon vizsgálódunk.)
...Magam részérõl a kis elsõ kereket pedig nem a hajtómûmagasság miatt tartom jónak, hanem a kis átlépési magasság, és az alacsonyabbra helyezhetõ üléspozíció miatt. Emberi mivoltom miatt félek a magasban. Így aztán nem értem, miért kell savazni a kis elsõ kereket, megtérni úgysem fogok, s aki hasonlóan gondolkodik, az sem, de azért véleményem/kérdésem lehet, gyári bringa tulajként is, ugye?