Gratulalok!Gyorsan telt az ido a varakozas ideje alatt,vagy nagyon szamoltad a napokat?En is lerendeltem Attila-nal egy Fujin,hat mit mondjak,nagyon szamoltam a napokat,MAIG,mivel a mai nap kaptam atelefont,hogy megerkezett:)))!!Ha minden ok,akkor szombaton mi is ott leszunk a turan,es egyben haza is viszem(tul messze lakom,azert nem tudok vele hazaig mereszkedni mint pl.Te).
Dual drive a meghajtas?Megmaradt meg a Sachs minoseg?Ugye sima a valtas?
Jo utat es remelhetoleg szombaton meg beszelgethetunk,ha eljossz.
Köszi, s viszont gratulálok a Fujinhoz! Pöpec gép lehet, de jó minõségû utainkon én sajnálnám... Milyen kormányt választottál hozzá?
Csak az elsõ hét volt kritikus, nyakig vagyunk melóval, idõm se lett volna nagyon tekerni. Meg egyébként is, rendelés elõtt is tisztában voltam vele, hogy a kiszemelt gép amolyan mostohagyermek a Hase-nál, a használati útmutatóban pl. felhívják a figyelmet, hogy a mellékelt zászlót szereljük fel és használjuk a
trike-on, illetve a hátsó kerék típusáról többesszámban írnak... Kettwiesel kopipészt.

Szóval türelemmel vártam.
>A "mélypont" a Magyar Kerékpárosklub portálján található videón látottaktól jött el nálam, a végén ugyanis feltûnik egy márkatárs, háromkerekûvel, na itt könnybe lábadt a szemem, hogy miért nincs még itt. 
<
Szombaton sajnos nem tudok menni. Nektek viszont jó idõt kívánok!
A DualDrive agyváltó picit hangos, egyébként pontos, jól mûködik - igaz csak elindulásnál, és combos emelkedõnél használom. Errõl jut eszembe: az Árpád híd - Margit híd között lévõ
bringás felüljárón bármiféle nehézség nélkül át tudtam menni, ami engem mondjuk meglepett. Meg az is, hogy a turisták a Duna-menti bringaúton engem kezdtek fényképezni, mikor rájuk csöngettem...
2 Sala: Nem tudom, melyikünknek írtad a színes problémát, én spec. csak megemlítettem, hogy kár, hogy 100€ az alaptól eltérõ szín, mert hát szinterezni úgyis kell nekik, egy Steintrikes-narancs meg jól mutatna ezen is.