Készítettünk egy videót az elsõ rekumbensemrõl, hogy legyen bizonyítékom, ez is egy többé-kevésbé mûködõ konstrukció.
Mielõtt nagyon nekiesnél a fûrésszel, pakolj bele pár kilométert, az szokott segíteni!

Készítettünk egy videót az elsõ rekumbensemrõl, hogy legyen bizonyítékom, ez is egy többé-kevésbé mûködõ konstrukció.
én ma toltam 66km-tert! nagyon szép idõ volt!! az idén már 700 km körül járok. húzzatok bele!!!!
3-as út, Mogyoródi út sarok. Ami megy be Szilasligetbe.
Szombat, 9.00.
Mindenki welcome! Kb. 100 km, 1000m emelkedés.
Sziasztok,arpikachu vagyok Szegedrõl,régebbi képeim láthatók itt: Flickr: arpikatrix's Photostream
ez meg egy régi blog,úgy láttam,szerepelt már itt is,de most új életet fogok lehelni bele. velocikreactive
No,a bemutatkozás után elõ is adnám,hogy segítségre lenne szükségem:Egy tervezett kerékpáros kiállításhoz lenne szükségem a Kerékpárok családfája Mike Burrows szerint címû ábrára,ami a szerzõ Bicycle design címû könyvében jelent meg.Megvan ez nekem,csak nem emlékszem kinek adtam kölcsön,Tom2tõl úgy emlékszem visszakaptam már.Jó lehet beszkennelve is,ha valakinek megvan.Köszönöm,szép napot
Lompi!
5000 után van métere a csõnek és meg kell venni a 6 métert,megyek át szembe guberálni inkább.
Az elsõ próbámhoz képest duplájára növeltem az erõkar méretét, így már meg lehet tartani egyensúlyban. Persze közúton még így is életveszélyes lenne, de talán ha a tengelytávot kicsit megnövelném (most 95 cm), egy „új” hátsó taghoz nem kell sok minden, meg ott van a homlokcsõ szög is (67 fok), bár azzal nem tudom mit csináljak, hogy stabilabb legyen.
Ha valaki erre jár és szeretné, nyugodtan kipróbálhatja.
Bocs a video minõségéért:), még nincs sok gyakorlata a kameraman-nak, én is kacsáztam össze-vissza az úton, õ meg röhögött, miközben a felvételt készítette:). Azért itt is köszönöm neki...
Király! Hol legyen a tali?
én ma toltam 66km-tert! nagyon szép idõ volt!! az idén már 700 km körül járok. húzzatok bele!!!!
Szombat javaslat:
Kerepes-Fót-Dunakeszi-Vác-Rád-Acsa-Galgamácsa-Veresegyház-Gödöllõ-Kerepes
találkozó: 9.00
Hogy tetszik?
Részemrõl rendben lenne és a szombati napot tudom erre javasolni. A vasárnap sajnos nekem nem megfelelõ. Útvonal terved van-e már? Valkó és társait a múlt szombaton abszolváltuk egy 100 kilométeres túra keretében.
Szombat javaslat:
Kerepes-Fót-Dunakeszi-Vác-Rád-Acsa-Galgamácsa-Veresegyház-Gödöllõ-Kerepes
találkozó: 9.00
Hogy tetszik?
Köszönöm.Nem értem, miért nem hiszed el nekem, hogy belémkötöttek (nem szoktam sem bliccelni, sem oktalanul szapulni állami szolgáltatókat, okkal viszont bármit bármikor), de megkerestem Neked, íme:
Forrás: http://www.mav-start...a4_09_11_15.pdf
De nincs jelentõsége, mert most már ez van:
http://www.mav-start..._01_tol_mod.pdf