Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Ritkán szólsz, de akkor bölcsen! :)

Végre összeraktam az ipari hulladékot, meg volt az év elsõ tekerése. Vagy 35 km... Izomlázam van! Maxi gáz! :) Holnap újra megpróbálom.
Erre az évre fehér lett.

Gratula! Szép lett!
Kíváncsi vagyok h milyen lesz az ipari hulladék újrahasznosítása.
:)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
szerintem meg senki nem tudja neked pontosan mi is kéne balux kornányrud igen tág fogalom ha nemtévedek.
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Balux

Balux

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Összegezve tehát csavar, FBS és palmatex javallott, ezek közül csak az elõbbi volt hirtelen itthon, úgyhogy a ülésrögzítéssel odaszorítottam 2 helyen egy-egy csíkot, ez egyébként nekem nem is jutott eszembe, viszont így nem teljes hosszában tapad rá a ventisit úgyhogy csak az idõ fogja eldönteni elég-e ez ahhoz, hogy a helyén maradjon menet közben.
Persze egy felsõ-kormányrúd még mindig hiányzik ahhoz, hogy ez megtörténjen ... :)

Köszönöm a válaszokat.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

;1153224']Én is szívesen kipróbálnám.

Amúgy meg a szõrös pin@ a retró, nem ez a reklám!

Ritkán szólsz, de akkor bölcsen! :)

Végre összeraktam az ipari hulladékot, meg volt az év elsõ tekerése. Vagy 35 km... Izomlázam van! Maxi gáz! :) Holnap újra megpróbálom.
Erre az évre fehér lett.

Nekem is öntapis az ülés felöli és Palmatex a ventisit oldalán. Nekem a festett felületen jól ragadt, de több fajta minõség létezik.

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

amit én próbáltam az két centi széles volt gyárilag öntapadós, de nem sokáig bírta. elcsúszkált aztán meg elengedte. akkor próbáltam a kétoldalas barkács ragasztószalagot. eredmény ugyanaz. Papának a verziójára szavaznék, FBS nem hazudik, megfogja rendesen. csak ne kezdje fel a szélét semmi, mert ha megindul akkor félõ hogy egy az egyben lepereg a mûgyantáról.

Öntapadós tépõzárak nekem se sokáig bírták. Nálam most normál tépõzár van palmatex-szel felragasztva, bírja.

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
én az ülés és csomagtartó rögzítõ csavarok alá raktam a sima tépõzárat.
Feltöltött kép
fent hosszúra hagytam-le kellene vágni-,de ha van egy kis idõm nem kozmetikázok inkább tekerek...:D
toljad neki!!!

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
a legtutib az 1.5 furo és felvarod jopár hejen
képek

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Gyõrben a cipõkellékesnél lehet venni öntapadós tépõzárat talán 200 Ft/m nem egy nagy kiadás.

amit én próbáltam az két centi széles volt gyárilag öntapadós, de nem sokáig bírta. elcsúszkált aztán meg elengedte. akkor próbáltam a kétoldalas barkács ragasztószalagot. eredmény ugyanaz. Papának a verziójára szavaznék, FBS nem hazudik, megfogja rendesen. csak ne kezdje fel a szélét semmi, mert ha megindul akkor félõ hogy egy az egyben lepereg a mûgyantáról.

Piho

Piho

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Köszi, Igen, az öntapadós nekem is eszembe jutott, csak már van itthon a nem öntapadós változat :(

FBS magamtól sosem jutna eszembe, mert az inkább csak tömít mint ragaszt, nem? Bírja a kiképzést, nem jön föl a szalag?

Gyõrben a cipõkellékesnél lehet venni öntapadós tépõzárat talán 200 Ft/m nem egy nagy kiadás.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

FBS magamtól sosem jutna eszembe, mert az inkább csak tömít mint ragaszt, nem? Bírja a kiképzést, nem jön föl a szalag?

Jó lesz.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Mi a f*sz kerül ezen ennyibe?

Az ár 3 részbõl tevõdik össze: Gyári ár, szállítási költség, árrés.
A gyári honlapon 50 euró az ár. Ebbõl az Ambringa kap valamennyi viszonteladói kedvezményt, és ha ugyanannyiért árulja mint a gyár, akkor abba a kedvezménybe bele kell férni a szállításnak és az árrésnek... ja, és ne feledjük, hogy Magyarországon 27% az ÁFA, így az ÁFA különbség is benne van az árban.

Magas az ár nagyon. De nem az Ambringa keresi rajta agyon magát. Legtöbbet a magyar állam keresi rajta, ha elkel egy ilyen tasak.

Balux

Balux

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Köszi, Igen, az öntapadós nekem is eszembe jutott, csak már van itthon a nem öntapadós változat :(

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Ti mivel ragasztanátok fel egy tépõzár csíkot az üvegszál ülésre?

FBS-sel. Fog amennyire kell, de nyom nélkül eltávolítható, ha úgy adódik.

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Ezt pedig már lehet kérdeztem, de nincs valakinek egy elfekvõ felsõ kormányhoz való stucnija vagy stucni hosszabbítója?

A rövidáru boltban lehet kapni öntapadós hátú tépõzárat. (Ne mondd meg, hogy rekuhoz lesz...)
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Én már úgy érzem megbékéltem azzal, hogy rekuhoz semmi sem olcsó. Mégis néha még sikerül kiakadnom, amikor nyilvánvalóan irreális árral találkozom. Radical Design GPS kistáska - Fekvõbicikli, fekvõkerékpár, rekumbens

Szemléletváltásra van szükséged!

15'193Ft bruttó ár / 47nap szállítási határidõ = 323,26Ft/nap => 2üveg sör ára!

Vazze nem ér meg neked egy ilyen jó kis tasi 2 üveg sört? :mad:
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

Balux

Balux

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Ezt pedig már lehet kérdeztem, de nincs valakinek egy elfekvõ felsõ kormányhoz való stucnija vagy stucni hosszabbítója?

Zéta

Zéta

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
Én már úgy érzem megbékéltem azzal, hogy rekuhoz semmi sem olcsó. Mégis néha még sikerül kiakadnom, amikor nyilvánvalóan irreális árral találkozom. Radical Design GPS kistáska - Fekvõbicikli, fekvõkerékpár, rekumbens
"Az élet szép. Viszonylag." /Vavyan Fable/

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

Mielõtt nagyon nekiesnél a fûrésszel, pakolj bele pár kilométert, az szokott segíteni! :) Lehet, hogy csak meg kell tanulni a kezelését, vezetését. Sajnos egyikõnknek sincs tapasztalata ezzel a rendszerrel - a negatív utánfutással is csak nekem, meg Lompinak - A hátsókerék kormányzásról találsz némi anyagot itt, talán segíthet... Mindenképpen írd meg a tapasztalataidat! A negatív utánfutás, önmagában kihívás! :) Szívesen kipróbálnám! Látatlanban én is rosszabbra számítottam, de a filmen egészen jól kezeled.

Én is szívesen kipróbálnám.

Amúgy meg a szõrös pin@ a retró, nem ez a reklám!
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás

Ezzel én is így vagyok. Belenézek a tükörbe és azt mondom: Retró!
:o

na ezen jot röhögtem gondolj bele hogy meglepödnél ha a 20 ével ezelötti arcod nézne visza egyik reggel :)
képek

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Nem jól látod, Tibi !
PC-s trükkel van odavetítve a danyil, ettõl lett olyan retró érzésed.
Imádom ezt a kifejezést. Ami kopott, verzett, törött , eladhatatlan vagy simán csak fos, arra manapság mindenre rá lehet mondani. A fürdõszobánk szét van verve (víz, kazán, stb), és az asszony barátnõje mikor benézett csak annyit mondott: retró.

Ezzel én is így vagyok. Belenézek a tükörbe és azt mondom: Retró!
:o