Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
Papa !
Csinos a nejed...;), viszont ha jól látom, akkor karira vegyél neki egy olyan cipellõt amiben nem veszi fel az aerodinamikai poziciót a lábfeje pedálon. Bár jobban belegondolva, ha így teker a belsõ sávban mégse vegyél neki, mert akkor már csak a versenypálya marad számára.
...

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
:cool2:
Feltöltött kép

És hova tüntél a képrõl? Csak nem Te fotóztál? Csak az ülés látszik... :(

Feltöltött kép

Ez a kedvenc képem! Egyenzászló, mosoly, felhõtlen boldogság! Reklámozni lehetne vele a fekvõbringás feelinget!

Feltöltött kép

Õ meg egy nagyon veszélyes arc! :P

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Hát akkor kövezzetek meg

Ok! Miért is? :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Ifjú hitvesem autópálya belsõ sávban:
http://lh5.ggpht.com...34/s576/062.jpg
:D

Ilyen tempó mellett, ott a helye! :)

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

És, hol a képtár?

bocs, itt látható Picasa Webalbumok - István - rekus dolgok
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Három ipari hulladék és mind a három fronthajtású...

Hát akkor kövezzetek meg, én most egy RWD-t szeretnék. Igaz nem magamnak, hanem az Alpha helyett. Ugyanaz, csak egyszerûbben.
Feltöltött kép

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Ifjú hitvesem autópálya belsõ sávban:
http://lh5.ggpht.com...34/s576/062.jpg
:D
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
mind háhom home made látom az én munkám is ott volt:)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Vazze Tomi! Ez a Toxy clone vagy (késõbb Green Spyce) még mindig qrvajól nézz ki! :) Bár belepiszkáltunk, de nem tudtuk elrontani!

Tibi jó gazdája lett! Öröm az ilyen embernek tovább passzolni egy gépet. Ti meg elég feltûnõek vagytok ott a tömegben, nem csoda, hogy megtalált benneteket a kamera. :) Három ipari hulladék és mind a három fronthajtású...
Biztosan jó buli volt!

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Na, Lonpi bá, megint sikerült rosszul összerakni egy biciklit !
Ne félj a kritikálmasszon mi is az kaptuk ívet. Jó hogy hárman ( és még este belebotlottam egy ismeretlen srácba) is voltunk, mert igy legalább nem csak engem néztek hülyének. Igaz, idõnként iszonyatul lelassult a tömeg, akadt némi gondunk az egyensúllyal , de azért jó buli volt. Áprilisban ugyanitt ! Akkor pedig ( lekopogom)minimum 2-vel többen leszünk fekvõvel. ;)
Feltöltött kép
Feltöltött kép
És az ismeretlen kollega:
Feltöltött kép

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Saját gyártmányú elsõ villa?! Klassz! Kicsit Speculoos feeling, bár a karnist lehagytátok ;)
Szép, gratula!!!

Én csak tervezgetek, rajzolgatok. A váz elkészítése (mint mindig) Lompi munkája.
Nem titkolt a Francia-Belga behatás, jól látod! Már régóta ki akartam(tuk) próbálni, most jó lehetõség volt ennél a váznál alkalmazni.
Feltöltött kép
(Sok sörömbe fog kerülni, de) jelenleg is bizonytalan vagyok a kerékmérettel és a fékkel kapcsolatban. Esetleg mégis csak outi a könnyebb féknyergekkel? Azt gondolom, hogy (bár kevés még a tapasztalat) a jelenlegi megoldás határértéken van. A biztonsági tartalék megszerzésének érdekében valamirõl majd le kell mondanunk. A könnyû villáról vagy a tárcsafékrõl vagy az állíthatóságról...

Az is szép eredmény egy tárcsafékes, acélkormányos géptõl! Villaszög? Utánfutás?

.. én sem mértem, bár belinkeltem a múlt héten egy képet, azon be volt rajzolva...
Feltöltött kép
:) de, majd lemérem!

Pithon most a következõ criticalmass-ra gyúr?
próba volt már?
az országúti csövek hogy dolgoznak? nem rugalmas?
egyébként tetszik:)

Muszáj még egyet csinálni, nehogy féloldalas legyek. :) Egyébként benne voltam a TV-ben, pedig most nem is voltam a CM-en!? :)
Ahogy Lompi is írta Monti csövek (Tange, 1-es falvastagsággal). A gerinc végül is 1,5-ös lett, én azt is 1-esbõl szerettem volna, de Lompi vigyázz a testi épségemre... Abszolút jó döntés volt! Mind e mellett a vékonyabb csöveket nem lehetett volna ilyen szépen ívre hajlítani.
A hátsó támvilla, elsõvillaként történõ alkalmazását bátran javaslom azoknak, akik könnyû vázat szeretnének, de csak a outi féknyergekkel és merev, fix bekötésekkel! Az outi nyergek a villanyakra adják tovább terhelést, a tárcsa meg a villaszárra... ráadásul itt még állítható is a rendszer. A csavarkötések és forgáspontok tovább gyengítik az egységet.
Feltöltött kép
Bár egy könnyû gépet szerettünk volna, de a forma kedvéért beáldoztunk pár dekát. "Z" váz, acél "M" kormány, tárcsafék... Szóval ne lepõdjetek meg, ha tavasszal mégis outi kerekek meg fékek vagy a jelenlegi szett meg egy merevebb villa vagy V fék lesz rajta. Majd kiderül, de az biztos, hogy a súly nem fog növekedni! (mert a mérés elõtt majd leszerelem a világítást, meg a pedálokat, meg Ventisitet, meg a kulacstartót... Az talán elég lesz! :)

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

kép magáért beszél
kép

Saját gyártmányú elsõ villa?! Klassz! Kicsit Speculoos feeling, bár a karnist lehagytátok ;)
Szép, gratula!!!

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
villa szög 60' utánfutást nem mértemle . Viszont 40 et tekertem vele erölködés nélkül:)
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

14 lett:)

Az is szép eredmény egy tárcsafékes, acélkormányos géptõl! Villaszög? Utánfutás?
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás

http://lh6.ggpht.com...PE/HPIM6520.JPG több kép is van a képtárban

És, hol a képtár?

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
kicsit tulszaladtunk a 12kg on 14 lett:) amugy mtb váz csövek rugalmas kicsit a villa fékezéskor de nem gáz 7km van benne és jolesz ugy tünik
képek

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
srtingbike rtl híradóban fél 7-kor !!!!

Pithon most a következõ criticalmass-ra gyúr?
próba volt már?
az országúti csövek hogy dolgoznak? nem rugalmas?

egyébként tetszik ;)
:):)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
kép magáért beszél Feltöltött kép
kép
képek

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás

már vannak gondolataim a tél meg elég hosszú...

bizony bizon elég hoszú :) énmeg ha beleguzok sok reku fog még napvilágot látni remélem. :)
képek

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Gratula, jöhet lassan a következõ ;)

nagy-csomagos túra esetén lehet hogy a hátsó rugóstag lomha lesz, mert nagy a "holtsúly" vagy minek mondják a hátsó részen. ;)

képzeld mentünk a Critical Mass-on Benjamival a tömegben és valaki mögöttünk azt mondta Benjami bringájára,(az õvé még nincsen olyan állapotban mint az enyém) hogy nézd már ez meg házi gyártmányú! Benjami mondta, hogy a másik is az. Ezen elcsodálkozott a fickó és azt mondta, hogy lehet de nem látszik rajta, amúgy köszönöm az elismerést, a rugóstag pedig majd csak már jövõre lesz letesztelve csomagokkal, sátorral,
következõ? már vannak gondolataim a tél meg elég hosszú...
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár