Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Ja, én a Pesti csatlakozást úgy gondoltam hogy Pest - Hercegszántó útvonalat megtenni. :)

ha az útvonal az 51-esen megy végig akkor sok szerencsét mert szükség lesz rá. nem egy forgalommentes szakasz. hercegszántó határátkelõ és nem kicsi.

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Ja, én a Pesti csatlakozást úgy gondoltam hogy Pest - Hercegszántó útvonalat megtenni. :)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
...ha dél pesten becsatlakozom, akkor mennyit tudok veletek tekerni Budapesten ? Kb. 5 kilométert. Akkor inkább alszom egy jót...:)
...

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

mert én dél pesti vagyok és ahhoz, hogy csatlakozni tudjak elõször fel kellene tekernem északra hajnalok hajnalán.:/

Hol van az megírva hogy csak Észak Pesten lehet csatlakozni? Észak Pestre érkezik persze a túra Dunakeszi után, de Dél Pesten lesz elhagyva a város. A térképen az a Soroksári út és Fõ utca eléggé dél Pesten van.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
naná az tuti jóóóóóóóóóóó:)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
Sok. Fõleg úgy, hogy még nem is forrt kellõképpen össze...:/, de sok sört iszom az segít...:)
...

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
ugyanmár stoki miaz a hat hét gipsz. ;)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
...én gondoltam rá, csak úgy számoltam a kiírás alapján, hogy elég korán érne a csapat Budapestre. A korán kelés meg mostanában a halálom...Nem beszélve arról, hogy nekem pont fordítva lenne jó, mert én dél pesti vagyok és ahhoz, hogy csatlakozni tudjak elõször fel kellene tekernem északra hajnalok hajnalán.:/

(ja és most egy balaton kerülés is maga lenne a halál, 6 hete nem ültem bringán.../gipsz/ és a menethez csak Budapestre gondoltam csatlakozni, több most nincs bennem 130 kilométernél...)
...

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Lehet akár Pesten is csatlakozni, akkor kb. annyi mint egy Balaton kerülés, nulla szintkülömbséggel.

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
...érdekelni érdekel, de erre erõsen fel kell készülni ez nem egy kispályás menet lesz...úgyhogy majd egyszer mindenképpen...
...

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Urak egy csoportos túra szombaton vagy vasárnap?

Elvileg most hétvégén lesz a Balatonkerülés (ha el nem mossa az esõ). más program miatt ide sem tudok menni, viszont október 9-én (szombat) hajnalban lesz a RAH 2010 túra: Rekumbens - Annyira Más Bringa: RAH 2010
Ez nem érdekel valakit?

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Ne quid nimis!

:):):)

filótanátom mondta néha:
Artificem commendam opus.
:)

Nekem csak annyit, de sûrûn, hogy "ülj le egyes..."
...

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

...Ígérem, többé nem fordul elõ! :)

..

Ne quid nimis!

:):):)

filótanátom mondta néha:
Artificem commendam opus.

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

A Szélvész-tandem színét meg biztosan Csilla határozta meg... :)

Könnyû volt rábeszélnie (általában egy követ fújunk)

De micsoda szörnyszülöttek vannak ott a háttérben? Dupla vállas teló outi fékkel?!

Az egy mozgássérültek számára készült kerekesszék elsõ adaptervillája, hogy ne csak közvetlenül a kereket tudják forgatni, hanem áttétellel egy elõl lévõ harmadik kereket hajtanak. Rendesen lehet vele vállra gyúrni. 2005-ben 6 hétig hajtottam egy könnyû "igazán macsós" sport változatot.

Lud képei
Ezt sikerrel teljesítettük, de aztán...
Túrák 2005-ben

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Bocsánat, bocsánat, maxima mea culpa! A mûvészi szabadságot sértettem meg! Ígérem, többé nem fordul elõ! :)

Lompinak átadom (ha nem olvasná), megérdemli az elismerést!

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Komolyan gondoltam, alsókormányt neki! :)

Neeeeeeem
pont az egyedi jegyeit radíroztad ki >:/ :) irgum meg burgum attól olyan dinamikus - bikás :) :)
azért csináltam olyanra amilyen mert így tetszik :) ha a rajzodat akarnám végeredménynek akkor eleve elsõre is úgy alakítottam volna, mostanság már ritkábban szabom újra az ipari hulladékokat ;) :) :)

:P

Lompi meg nagy mágus le a kalappal, gratula a géphez jól alakul :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Komolyan gondoltam, alsókormányt neki! :)
Feltöltött kép

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

nem tétlenkedünk ám

és piros lesz :)

:) stipi-stopi! hamarabb mondtam! :) Bár ez olyan lesz, mint a bika szeme! És "Z" váz? pedig nem is beszéltünk össze!

Motyoonak igaza van, ehhez speciel passzolna az alsó kormány! (csak már elvicceli) Talán praktikusabb is lenne vele... Pinkben? :)

A Szélvész-tandem színét meg biztosan Csilla határozta meg... :) De micsoda szörnyszülöttek vannak ott a háttérben? Dupla vállas teló outi fékkel?!

A Chili-vörös munkálat folytatódott nélkülem is. Lompi az egyik cigiszünetben összedobta az elejét.
Feltöltött kép Feltöltött kép

Mindenhol zajlik az élet! Ezt szeretem! :)

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
a két felsõcsõ

Feltöltött kép

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

nem tétlenkedünk ám
...és piros lesz :)

mi sem ;)
Feltöltött kép

Úgy tûnik h jó lesz a hajlítás és...
ha nem haragszol a mienk is piros lesz, de igyekszünk majd más árnyalatot találni