Jelentkezz be Regisztrálj

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)
Posted 2010. September 20. - 09:56

rengeteg súlyt spórolhatnál, ha a kormányt a Sylviohoz hasonlóan oldanád meg.
Posted 2010. September 20. - 08:54

Posted 2010. September 19. - 23:26

Posted 2010. September 19. - 23:06

Még a gyári levegõs Suntour, lockkolható. Hátul meg a German A.Python:
milyen a tag a szpíd missönben?
Posted 2010. September 19. - 22:59

Posted 2010. September 19. - 21:37

jaaaaaaaaaaa én meg már azt hittem hogy valami komoly...
)))
(azért chili, mert ilyesmi lesz a színe is, 8 baros gumik, kevlár ülés stb. ??? )
Az ülés Tomitól van, azért ennyire nem vagyok grammániás!

...és igen, a színe chili vörös (a tervek szerint), de addig még le is kell futnia pár kilométert. (még az ösztelóst sem festettem le.

... a nevet a hajtókarok adták, az Chili...
Posted 2010. September 19. - 21:31

Posted 2010. September 19. - 21:25

(azért chili, mert ilyesmi lesz a színe is, 8 baros gumik, kevlár ülés stb. ??? )
Posted 2010. September 19. - 21:15

Ha lesz elegendõ sör és türelem, akkor ismét egy reku. Semmi forradalmi, semmi olyan ami eddig nem lett volna... Sõt még több alkatrész kerül át a normál vázból. Az elsõ villa szárai mennek hátra. Az elsõ villa tengelyére a hátsó támvilla kerül. Én a gerincet is az eredeti váz Tange csöveibõl szerettem volna, de Lompi (jogosan) nem hagyta. Ahogyan azt már korábban említettem, most egy egyszerû, puritán és macsó gépet szeretnék. Semmi sallang, semmi agyváltó és hightech világítás meg túra komfort
csak egy Highracer...

A hajtómû állítás marad, minden más fix. Azért lesz ezen is csámcsogni való. Ha sikerül (szintén Lompi javaslatára) a hátsó fékhez vörösréz fékcsõ fut majd végig a vázon a kormánnyaktól...

A neve pedig CHILI.

Posted 2010. September 19. - 20:50

Posted 2010. September 19. - 20:41

Posted 2010. September 19. - 20:37

Elindult az új project!, de Lompi kérésére csak ennyit láthattok!
.
Pizzát süttök ???

Posted 2010. September 19. - 17:42

Nem kell valakinek egy speed mission váz occsóért? A kerekeken, váltókon és fékeken kívül minden rajta van.

Elindult az új project!

Motyoo! A kerót egy pár téli hónapon keresztül tároltam az erre a célra kapható ponyva alatt. Meggyõzõdésem, hogy nagy mértékben gyorsítja az amortizációt. Ami az addigi használattól nem rozsdásodott, utána biztosan megjelent rajta. Ponyva nélkül jobb volt, igaz hogy megázott, de legalább ki is száradt.
A hidraulikus hátsófékem meg berohadt, mondjuk arra jó lett volna (vagy mind kettõ berohad)... Egész évben egyszer sem vettem elõ a gépet és kint ázott az erkély falán. A keró táskám meg kölcsön adtam...
Posted 2010. September 19. - 15:59

Sajna nem én vagyok az utsó lakó a gangon, van még egy nénike - szerencsére jól viseli a bringabarikádot...
Bõvebben?Ponyvával próbálkoztam, de semmire sem jó. (talán csak arra, hogy ne lásd a bicajt)
Posted 2010. September 19. - 09:32

Esetleg lehetne neki bérelni egy minigarzont, szép hosszú combú bejárónõvel, aki a bringát (is) polírozná.
Olyan nekem is kell! Az sem baj, ha a bringát elhanyagolja!

Ponyvával próbálkoztam, de semmire sem jó. (talán csak arra, hogy ne lásd a bicajt) Van egy bicaj szállító táskám, abban tároltam a montit. Annak már egyszerûbb helyet találni a lakásban.
Kikapod a két kereket a vázból, a kormányt 90'-al elfordítod és már bele is fér.
Nem kell valakinek egy speed mission váz occsóért? A kerekeken, váltókon és fékeken kívül minden rajta van.
Posted 2010. September 19. - 09:05

Posted 2010. September 18. - 23:11

...szerintem használható a ponyva, akkor ha van alatta egy váz és át tud szellõzni. Ha készítesz a ponyva alá egy olyat vázat, ami alakra úgy néz ki,mint a Clark Ádám téri alagút és erre ráhúzol egy ponyvát, akkor szerintem lesz benne elegendõ huzat arra, hogy ne páljon be az alatta tárolt bringa. A szerkezetet vékony laposvasból, vagy fából és végtelenített menetszárból tudnám elképzelni elkészíteni. Ha az egyik végén egy pár kereket is kap, akkor a függõlegesen be(le)állított bringa fölé lehetne tolni/húzni. Biciklire szerintem nem lenne ez jó módszer, de fekvõknél el tudnám képzelni ezt a fajta tárolást. Persze fekvõknél is akkor, ha a gangon te vagy az utolsó lakó.
Posted 2010. September 18. - 20:51

köszi, megrendeltem! A biztonság kedvéért vettem egy hódot is.
pedig a nyufi jobb volt.

Posted 2010. September 18. - 20:44

Pythonnak
Sisakhuzat - Jólláthatósági zöld UV smiley
...van itt többféle színben...
Köszi, megrendeltem! A biztonság kedvéért vettem egy hódot is.

Posted 2010. September 18. - 19:59

Nem tudok linkelni, de nézzétek +: Index Kerékpáros Fórum>Teherszállító kerékpárok 2647es beszólás!
HA JOL SEJTEM EZ AZ