Jelentkezz be Regisztrálj

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)
Írta 2010. szeptember 18. - 19:42

cimsor egér jobb gomb klikk másol utána itt a SZÖVEG IRÁSNÁL SZINTÉN JOBB EGÉR GOMB BEILESZTÉS.
Írta 2010. szeptember 18. - 19:30

Írta 2010. szeptember 18. - 19:18

Ugyan nem tõlem kérdezted de itt lészen a Sony parkolója: Route: Sony parkoló | Bikemap.net
Köszi szépen. Bár idõközben változott a program, és dolgoztam, így az esõ miatt sem evett a fene.
Írta 2010. szeptember 18. - 18:29

Írta 2010. szeptember 18. - 10:55

Egy kérdés az Urakhoz: kezdem megunni, hogy süti a nap és esi az esõ a bringákat állandóan. Talán emlékeztek a gangos képekre, pl.
Gondoltam a legegyszerûbb megoldás egy bicikli ponyva, vettem is egy ilyet:
De ez egy rakás sz@r, gyárilag szakadt volt és már csak attól tovább szakad, ha ránézek, gyenge nylonból van.
Szívem szerint rendes ponyvával takarnám le a kerókat, mert a nylont, zacskót ha cibálja a szél az nagyon hangos és idegesítõ tud lenne.
A kérdések tehát:
-van-e jobb ötletetek a ponyvás megoldásnál? A ponyva egyik szélét felerõsíteném a falra, és csinálnék egy gumi rögzítést a járólapokhoz.
-ha ponyva, akkor hol érdemes megvenni?
-ha nem ponyva, akkor milyen anyag? Olyan kellene, ami vízálló és nem szakad szakad nagyon könnyen. És lehetõleg nem túl drága.
Köszi!
Ahoj!
Szerintem sem a ponyva sem a nylon nem jó, még rosszabb mintha az esõn lenne. belülrõl a legkisebb nyirkosságtól bepárásodik, és az életben nem szárad meg alatta a gép, szellõzése semmi. Egy gepidám egy tél alatt rozsdaboglya lett alatta. Akkor már jobb a féleresz, ami a közvetlen esõtõl, és naptól óvja. Az én bringáim (és mostmár a többi családtagé is) a szobában van. Az asszony néha ,mikor kerülgetni kell még motyog egy kicsit, de már megszokta. Az erkélyen tönkrement biciklit látta, úgyhogy azt már szóba se hozza. Egy ideig azért nyaggatott hogy rakjam ki a lezárt! folyosóra, de mióta a szomszédéknak egy este elvitték az összes bicikliét, azóta ezt sem erõlteti. (Vazze, hogy a fenébe birkózik meg a lelkiismeretével, aki elveszi egy kisgyerek bicikliét! Igaz, hogy egy legyet is sajnálok agyonütni, de az ilyen taplónak saját kezûleg tapposnám ki a belét és még aludni is tudnék utánna, mert az ilyen nem ember)
Írta 2010. szeptember 18. - 08:50

Írta 2010. szeptember 17. - 22:35

Egy kérdés az Urakhoz: kezdem megunni, hogy süti a nap és esi az esõ a bringákat állandóan.
Remete sex! Esõ VERI, nap SZÍVJA!

Írta 2010. szeptember 17. - 22:29

Köszi!
Ha jól nézem, akkor itt igazából a fórum aktív, a többi az outdated.
Nem akarom halálhírét kelteni, de azt hiszem tavalyelõtt volt egy hír... Csak azt nem tudom, hogy róla szólt, vagy tõle jött?

De az nekem is feltûnt, hogy pár éve már nem aktív. Minden esetre képeket keresni ez is egy jó fórum. Zockra is rendszeresen megemlíti, de franciául (sem) tudok.
Na de ezek után inkább egy vidámabb képpel zárnám...
Írta 2010. szeptember 17. - 22:03

-ha nem ponyva, akkor milyen anyag? Olyan kellene, ami vízálló és nem szakad szakad nagyon könnyen. És lehetõleg nem túl drága.
Köszi!
itt nézelõdtél már?
Ponyva.lap.hu
pl: AUTFELSZERELS WEBRUHZ
Írta 2010. szeptember 17. - 21:50

Gondoltam a legegyszerûbb megoldás egy bicikli ponyva, vettem is egy ilyet:

De ez egy rakás sz@r, gyárilag szakadt volt és már csak attól tovább szakad, ha ránézek, gyenge nylonból van.
Szívem szerint rendes ponyvával takarnám le a kerókat, mert a nylont, zacskót ha cibálja a szél az nagyon hangos és idegesítõ tud lenne.
A kérdések tehát:
-van-e jobb ötletetek a ponyvás megoldásnál? A ponyva egyik szélét felerõsíteném a falra, és csinálnék egy gumi rögzítést a járólapokhoz.
Köszi!
Írta 2010. szeptember 17. - 21:33

Motyoo! Itt van Laurent elérhetõsége. (Le Forum du Vélorizontal)
Köszi!
Ha jól nézem, akkor itt igazából a fórum aktív, a többi az outdated.
Írta 2010. szeptember 17. - 20:16

Írta 2010. szeptember 17. - 19:55

Írta 2010. szeptember 17. - 19:37

Írta 2010. szeptember 17. - 18:07

Írta 2010. szeptember 17. - 17:31

Írta 2010. szeptember 17. - 15:58

Írta 2010. szeptember 17. - 12:48

Bocsi, becsapott a szemem. Mellé tettem egy vonalzót, és tényleg egyenes.
Vagy a monitorod görbe, biztos épp kiegyenesíti a hullámos villa képét

Írta 2010. szeptember 17. - 09:48

a villa nem hulámos csak a képen az árnyék miatt lácik ugy:)
Bocsi, becsapott a szemem. Mellé tettem egy vonalzót, és tényleg egyenes.

Írta 2010. szeptember 17. - 07:11

Merre van a Sony parkoló?
Én valószínûleg Mogyoródon csatlakozom a csapathoz, ne keress a Sony-nál!