program ajánlat:Kerékpáros nap, felhívom a figyelmeteket a "minden ami kerékpár" fejezetre
Gratula, jöhet lassan a következõ

nagy-csomagos túra esetén lehet hogy a hátsó rugóstag lomha lesz, mert nagy a "holtsúly" vagy minek mondják a hátsó részen.

program ajánlat:Kerékpáros nap, felhívom a figyelmeteket a "minden ami kerékpár" fejezetre
Szerintem nem a lánc elhagyása ebben a projectben a nagy ötlet. Valójában a rendszer önmagában egy fokozatmentes váltó is egyben. Bár a filmeken végig követhetõek a különbözõ pozíciók, de mûködés közben nem mutatják be!?Azok a görgõk amik a másodlagos "hajtókarokon" vagy inkább húzókarokon vannak, változtatják a pozícióikat ezzel az áttételt. Az is látható, hogy az üléscsõ mögötti huzalok szabályozzák. No én ezt nézném meg mûködés közben
http://www.youtube.com/watch?v=9IIvolyXHJkazért kíváncsi lennék egy hátsó kerékcserére.
Sok hasonló bowdenwes vagy huzalos megoldással találkoztam már a neten. Remélem, ez sikeres lesz!
Gyerekek seholsem vagyunk a hajtomû távolság álitás terén
Ez kérlekszépen homemade SPD! A szöges bakancs kapaszkodik a fapedálba. -szerintem...Gyerekek seholsem vagyunk a hajtomû távolság álitás terén
![]()
Embörek!
Mikor van (lesz - volt) a szeptemberi balatonkerülés?
Ne quid nimis!
Artificem commendam opus.