Csinos a nejed...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 03:26
Posted 2010. September 26. - 19:22
Papa !
Csinos a nejed...
, viszont ha jól látom, akkor karira vegyél neki egy olyan cipellõt amiben nem veszi fel az aerodinamikai poziciót a lábfeje pedálon. Bár jobban belegondolva, ha így teker a belsõ sávban mégse vegyél neki, mert akkor már csak a versenypálya marad számára.
Csinos a nejed...
...
Posted 2010. September 26. - 18:15
:cool2:
És hova tüntél a képrõl? Csak nem Te fotóztál? Csak az ülés látszik...

Ez a kedvenc képem! Egyenzászló, mosoly, felhõtlen boldogság! Reklámozni lehetne vele a fekvõbringás feelinget!

Õ meg egy nagyon veszélyes arc!
És hova tüntél a képrõl? Csak nem Te fotóztál? Csak az ülés látszik...
Ez a kedvenc képem! Egyenzászló, mosoly, felhõtlen boldogság! Reklámozni lehetne vele a fekvõbringás feelinget!
Õ meg egy nagyon veszélyes arc!
Posted 2010. September 26. - 18:06
Posted 2010. September 26. - 18:02
Ifjú hitvesem autópálya belsõ sávban:
http://lh5.ggpht.com...34/s576/062.jpg
Ilyen tempó mellett, ott a helye!
Posted 2010. September 26. - 17:51
Posted 2010. September 26. - 17:47
Posted 2010. September 26. - 16:26
Posted 2010. September 26. - 15:49
Posted 2010. September 26. - 13:47
Vazze Tomi! Ez a Toxy clone vagy (késõbb Green Spyce) még mindig qrvajól nézz ki!
Bár belepiszkáltunk, de nem tudtuk elrontani!
Tibi jó gazdája lett! Öröm az ilyen embernek tovább passzolni egy gépet. Ti meg elég feltûnõek vagytok ott a tömegben, nem csoda, hogy megtalált benneteket a kamera.
Három ipari hulladék és mind a három fronthajtású...
Biztosan jó buli volt!
Tibi jó gazdája lett! Öröm az ilyen embernek tovább passzolni egy gépet. Ti meg elég feltûnõek vagytok ott a tömegben, nem csoda, hogy megtalált benneteket a kamera.
Biztosan jó buli volt!
Posted 2010. September 26. - 13:31
Na, Lonpi bá, megint sikerült rosszul összerakni egy biciklit !
Ne félj a kritikálmasszon mi is az kaptuk ívet. Jó hogy hárman ( és még este belebotlottam egy ismeretlen srácba) is voltunk, mert igy legalább nem csak engem néztek hülyének. Igaz, idõnként iszonyatul lelassult a tömeg, akadt némi gondunk az egyensúllyal , de azért jó buli volt. Áprilisban ugyanitt ! Akkor pedig ( lekopogom)minimum 2-vel többen leszünk fekvõvel.

És az ismeretlen kollega:
Ne félj a kritikálmasszon mi is az kaptuk ívet. Jó hogy hárman ( és még este belebotlottam egy ismeretlen srácba) is voltunk, mert igy legalább nem csak engem néztek hülyének. Igaz, idõnként iszonyatul lelassult a tömeg, akadt némi gondunk az egyensúllyal , de azért jó buli volt. Áprilisban ugyanitt ! Akkor pedig ( lekopogom)minimum 2-vel többen leszünk fekvõvel.
És az ismeretlen kollega:
Posted 2010. September 26. - 13:31
Saját gyártmányú elsõ villa?! Klassz! Kicsit Speculoos feeling, bár a karnist lehagytátok
Szép, gratula!!!
Én csak tervezgetek, rajzolgatok. A váz elkészítése (mint mindig) Lompi munkája.
Nem titkolt a Francia-Belga behatás, jól látod! Már régóta ki akartam(tuk) próbálni, most jó lehetõség volt ennél a váznál alkalmazni.

(Sok sörömbe fog kerülni, de) jelenleg is bizonytalan vagyok a kerékmérettel és a fékkel kapcsolatban. Esetleg mégis csak outi a könnyebb féknyergekkel? Azt gondolom, hogy (bár kevés még a tapasztalat) a jelenlegi megoldás határértéken van. A biztonsági tartalék megszerzésének érdekében valamirõl majd le kell mondanunk. A könnyû villáról vagy a tárcsafékrõl vagy az állíthatóságról...
.. én sem mértem, bár belinkeltem a múlt héten egy képet, azon be volt rajzolva...Az is szép eredmény egy tárcsafékes, acélkormányos géptõl! Villaszög? Utánfutás?

Muszáj még egyet csinálni, nehogy féloldalas legyek.Pithon most a következõ criticalmass-ra gyúr?
próba volt már?
az országúti csövek hogy dolgoznak? nem rugalmas?
egyébként tetszik:)
Ahogy Lompi is írta Monti csövek (Tange, 1-es falvastagsággal). A gerinc végül is 1,5-ös lett, én azt is 1-esbõl szerettem volna, de Lompi vigyázz a testi épségemre... Abszolút jó döntés volt! Mind e mellett a vékonyabb csöveket nem lehetett volna ilyen szépen ívre hajlítani.
A hátsó támvilla, elsõvillaként történõ alkalmazását bátran javaslom azoknak, akik könnyû vázat szeretnének, de csak a outi féknyergekkel és merev, fix bekötésekkel! Az outi nyergek a villanyakra adják tovább terhelést, a tárcsa meg a villaszárra... ráadásul itt még állítható is a rendszer. A csavarkötések és forgáspontok tovább gyengítik az egységet.

Bár egy könnyû gépet szerettünk volna, de a forma kedvéért beáldoztunk pár dekát. "Z" váz, acél "M" kormány, tárcsafék... Szóval ne lepõdjetek meg, ha tavasszal mégis outi kerekek meg fékek vagy a jelenlegi szett meg egy merevebb villa vagy V fék lesz rajta. Majd kiderül, de az biztos, hogy a súly nem fog növekedni! (mert a mérés elõtt majd leszerelem a világítást, meg a pedálokat, meg Ventisitet, meg a kulacstartót... Az talán elég lesz!
Posted 2010. September 26. - 07:48
villa szög 60' utánfutást nem mértemle . Viszont 40 et tekertem vele erölködés nélkül:)
Posted 2010. September 26. - 05:47
Az is szép eredmény egy tárcsafékes, acélkormányos géptõl! Villaszög? Utánfutás?14 lett:)
Posted 2010. September 25. - 20:29
Posted 2010. September 25. - 19:31
kicsit tulszaladtunk a 12kg on 14 lett:) amugy mtb váz csövek rugalmas kicsit a villa fékezéskor de nem gáz 7km van benne és jolesz ugy tünik
Posted 2010. September 25. - 17:49
srtingbike rtl híradóban fél 7-kor !!!!
Pithon most a következõ criticalmass-ra gyúr?
próba volt már?
egyébként tetszik
:)
Pithon most a következõ criticalmass-ra gyúr?
próba volt már?
egyébként tetszik
Posted 2010. September 25. - 17:11
Posted 2010. September 24. - 21:39
már vannak gondolataim a tél meg elég hosszú...
bizony bizon elég hoszú
Posted 2010. September 24. - 20:36
Gratula, jöhet lassan a következõ
nagy-csomagos túra esetén lehet hogy a hátsó rugóstag lomha lesz, mert nagy a "holtsúly" vagy minek mondják a hátsó részen.
képzeld mentünk a Critical Mass-on Benjamival a tömegben és valaki mögöttünk azt mondta Benjami bringájára,(az õvé még nincsen olyan állapotban mint az enyém) hogy nézd már ez meg házi gyártmányú! Benjami mondta, hogy a másik is az. Ezen elcsodálkozott a fickó és azt mondta, hogy lehet de nem látszik rajta, amúgy köszönöm az elismerést, a rugóstag pedig majd csak már jövõre lesz letesztelve csomagokkal, sátorral,
következõ? már vannak gondolataim a tél meg elég hosszú...

Sign In
Create Account

Back to top