Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

sao

sao

vendég

• fórumtag
  • 189 posts
Stoki:
A kék mindenképp marad. De az ormányos is foglalkoztat, és van elég nagy telek, elfér rajta több bicaj is. :)
Meg még pár hete egy riksa-féleségen agyalok, itt az alföldön elsõkerékhajtással is mûködne, még arra is jó lehetne ez a meghajtási mód.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Piros lesz, Csilla piros! Ez csak a rozsda elleni fehér :)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts
...és SAO a tegnapi napból mit vittél magaddal haza ? Lesz lengõorrú, vagy marad a chopper ?
...

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

Az én telómon csak ez volt. Alakul a gép, sokasodnak a problémák, fogy a türelem. Már nagyon mennének! :)

Végül fehér lesz, nem úgy volt, hogy piros ? Nem túl hamar lett lefestve, vagy már csak apró problémák vannak ?
...

sao

sao

vendég

• fórumtag
  • 189 posts

...és figyelemfelkeltõ :)
A hõsök terén tartottunk egy ingyenes próbalehetõséget a jelentkezõknek. A meeting nemzetközivé vált! Egy olasz hölgy és egy (ismeretlen nemzetiségû, angolul beszélt) másik lány tesztelte a Chilit, sikerrel!!! Ehhez hozzávesszük még a szentendrei homokfúvót, -aki két percen belül szelídítette meg az új lengõorrút- kijelenthetem (idézve Lompit) ezt megint elbsztk! :)

Remélem Sao (még 70 kili várt rá éjszaka) és Benjami (Kistarcsára) is épségben hazaért! Adjatok majd hírt magatokról!

Hazaértünk rendben, Benjami-val még söröztünk egyet Kistarcsán, aztán mindketten hazafordultunk. Gondolom, azon az 1 km-en már csak nem ette meg a mókár :) .
A Gödöllõ-Valkó közti dombocska megkérdezte, szeretném-e tolni egy kicsit a binyót, hát nem bírtam ellenálni a kérésnek, aztán már jobb volt.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Feltöltött kép
Az én telómon csak ez volt. Alakul a gép, sokasodnak a problémák, fogy a türelem. Már nagyon mennének! :)

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Várom ;)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Köszönöm az elismerõ szavakat, kis gyakorlással talán meg is élek belõle! :)
Most viszont szedem a cuccom, mert jön Motyoo és meglátogatjuk Szélvészéket. Festik a tandem trike-ot! Majd hozok képeket!

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

. De az esés akkor is haláli.:) Egy ilyet visszafelé én is majdnem megcsináltam a lágymányosi híd alatt.

Ne haragudj , Stoki, de ilyet biztosan nem. Ezeket a kecses mozdulatokat tanítani sem lehet ! Az egyetlen rekus vidi ami a feleségem tetszését is elnyerte. Gratula az operatõrnek, és a mutatvány kivitelezõjének ! Könnyesre röhögtem magam. Azt viszont sajnálom hogy jómagam nem lehettem ott, biztos jó buli volt.

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 posts

pcsongor!
Egyenlõre csak elméletileg, de jövõ hétvége rendben! Viszek két gépet az Elephantot meg a Chilit... :)

órrájt!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
A vékony gumi és a márvány burkolat kapcsolata nem a legbarátságosabb. A valódi ok, hogy a fiúk még hazafelé is szomjasak voltak...
... én meg béna... A hagyományteremtõ esés a "Python videón" van visszafelé lejátszva.

Akármikor mentünk ki a Hõsök terére csoportosan, mindig volt jelentkezõ (már csak ezért is érdemes eltölteni ott egy félórácskát).
A Chili a fényezést megkapja (némi korrekció még szükségeltetik) de ez nem hinném, hogy hatással lesz az idegenforgalomra! :)
Viszont abban biztos vagyok, hogy hatással lesz egy-két (Gödöllõn, Kistarcsán, Seregélyesen és esetleg a Jászságban is) tavasszal elõkerülõ gép kialakítására, geometriájára, megoldásaira. Azok szebbek, jobbak, könnyebbek lesznek! :)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts
akkor ezek szerint hamar elléptetek ti is és a Hõsök terére vonultatok vissza ? Azt hittem ez még reggel volt, csak éppen nem néztem oda. Ha tudom, hogy ti is még sötétedés elõtt visszajöttök, akkor nem léptem volna el úgy gondoltam egyedül leszek ezzel a gondolatommal. De az esés akkor is haláli.:) Egy ilyet visszafelé én is majdnem megcsináltam a lágymányosi híd alatt. Poros volt az út és majdnem kiment az én lábam is az éppen megcsúszó kerék miatti csúszásnál. De második próbálkozásra már megtapadt a cipõ. Úgy látszik valami olyan csillag állás volt akkor, hogy gravitációs erõket valami megbolondította. Valakinek sikerült ellenállnia valakinek nem. ;)

Chili-nek már csak egy jó fényezés kell és egy idegenforgalmi látvány lesz, amiért ezrek fognak országunkba jönni.;)
...

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
...és figyelemfelkeltõ :)
A hõsök terén tartottunk egy ingyenes próbalehetõséget a jelentkezõknek. A meeting nemzetközivé vált! Egy olasz hölgy és egy (ismeretlen nemzetiségû, angolul beszélt) másik lány tesztelte a Chilit, sikerrel!!! Ehhez hozzávesszük még a szentendrei homokfúvót, -aki két percen belül szelídítette meg az új lengõorrút- kijelenthetem (idézve Lompit) ezt megint elbsztk! :)

Remélem Sao (még 70 kili várt rá éjszaka) és Benjami (Kistarcsára) is épségben hazaért! Adjatok majd hírt magatokról!

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts

Köszönjük a médiaanyagot. Az esés haláli.:) Nem is tudtam, hogy volt ilyen esemény.

mert gyorsan elsiettél ezért maradtál le róla pedig élõben sokkal jobb volt
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Utólag lett beszerkesztve... :) Filmtrükk! Én soha nem esem el! Na az a liternyi fröccs, azért segített... :)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts
Köszönjük a médiaanyagot. Az esés haláli.:) Nem is tudtam, hogy volt ilyen esemény.
...

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Ezek szerint hazaértetek! Hogy sikerült a tekerés?
Egy holnapi guruláshoz lenne jelenetkezõ? Rövidebb, 2-3 órás kis körre gondoltam, ha Szélvészéknek van kedve csatlakozni (már ha lesz kihez....), én szívesen meggusztálnám a Hosszú Jármûvet is. Találka leghamarabb 11 kor! :)

addig felébredek.... Dobj egy sms-t :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Nálam ezek vannak. :) Nem jutottunk el a Fellegvárba, de még Visegrádra sem! Ettõl függetlenül jó buli volt! :)http://www.youtube.com/watch?v=0QKk0-ZzkDIhttp://www.youtube.com/watch?v=oietPUv0i5g

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
pcsongor!
Egyenlõre csak elméletileg, de jövõ hétvége rendben! Viszek két gépet az Elephantot meg a Chilit... :)

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 posts

Szélvész,

megnéztem az Ambringában egy gyári trájkon a kerékösszetartást. 15mm.

Nem tudom melyik volt az,de akkor nincsen jól beállítva. 5mm az etalon a gyártók szerint.