A kék mindenképp marad. De az ormányos is foglalkoztat, és van elég nagy telek, elfér rajta több bicaj is.

Meg még pár hete egy riksa-féleségen agyalok, itt az alföldön elsõkerékhajtással is mûködne, még arra is jó lehetne ez a meghajtási mód.
Az én telómon csak ez volt. Alakul a gép, sokasodnak a problémák, fogy a türelem. Már nagyon mennének!
...és figyelemfelkeltõ
A hõsök terén tartottunk egy ingyenes próbalehetõséget a jelentkezõknek. A meeting nemzetközivé vált! Egy olasz hölgy és egy (ismeretlen nemzetiségû, angolul beszélt) másik lány tesztelte a Chilit, sikerrel!!! Ehhez hozzávesszük még a szentendrei homokfúvót, -aki két percen belül szelídítette meg az új lengõorrút- kijelenthetem (idézve Lompit) ezt megint elbsztk!
Remélem Sao (még 70 kili várt rá éjszaka) és Benjami (Kistarcsára) is épségben hazaért! Adjatok majd hírt magatokról!
. De az esés akkor is haláli.
Egy ilyet visszafelé én is majdnem megcsináltam a lágymányosi híd alatt.
pcsongor!
Egyenlõre csak elméletileg, de jövõ hétvége rendben! Viszek két gépet az Elephantot meg a Chilit...
Köszönjük a médiaanyagot. Az esés haláli.
Nem is tudtam, hogy volt ilyen esemény.
Ezek szerint hazaértetek! Hogy sikerült a tekerés?
Egy holnapi guruláshoz lenne jelenetkezõ? Rövidebb, 2-3 órás kis körre gondoltam, ha Szélvészéknek van kedve csatlakozni (már ha lesz kihez....), én szívesen meggusztálnám a Hosszú Jármûvet is. Találka leghamarabb 11 kor!
Szélvész,
megnéztem az Ambringában egy gyári trájkon a kerékösszetartást. 15mm.