Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás

érdekes az elsõ felfüggesztés:
British Human Power Club Magazine Extra
Gondolom csak pályagépekre alkalmas ;) :)

hát ezzel nem igen kéne feltekerni a margitszigeti feljáron :) valoban csak kis ivü pájákra valo
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Így is kell! Fõ a fokozatosság! Elõször csak távolról szemléld! :)

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Késõn keltem, és nem volt idõ, sem Budáról a Jászaira tekerni, sem a tel.számodat visszakeresni. Ugyan gondoltam rá, hogy szembe m1ek, aztán mégis lentrõl integettem(de nem figyeltetek:-) ).

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Sajnálom, hogy mégse találkoztunk, de Ti tértetek el a tervtõl! Mivel esélytelen volt, hogy 10re odaérjek, 1enesen a hajógyári gyaloghídhoz tekertem. Innen figyeltem, ahogy a 3 fekvõbringás szépen sorban gurul le az Árpád hídról... . Itt aztán el is vesztettem a fonalat és a lehetõséget, hogy találkozzunk, mert oda már nem értetek el. Na, mind1! Jövõ 7en?;)

Mivel nem jöttél, így a magunk kedvére formáltuk az útvonalat. Ha jelzed hogy máshol találkozunk, igazodtunk volna hozzád. Elefánt szelidítés így is volt, de annak most Isuka volt a szereplõje. A megszokott recept itt is mûködött, nagy tér kell a kezdõknek. A keró elõször úgy is arra megy amerre akar, majd kis idõ elteltével már arra amerre a vezetõ szeretné. :) A túra belenyúlt az estébe és kellemes volt! Köszönöm a társaságot!

Amennyiben a jövõhét vége is olyan kellemes lesz mint a mostani, akkor kár lenne nem összehozni egy találkozót. Az lenne az ideális, ha minnél több féle és eltérõ koncepció szerinti gép jönne össze, amit természetesen ki is lehetne próbálni!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Függõcsapszeges kormányzás és kerékfelfüggesztés. Régóta izgatja a fantáziám, de bonyolult a gyártás és a méretezés.
A motorkerékpároknál a Bimota Tesi (2D, 3D), Wyrus és a Yamaha omega vázas túragépében alkalmaz(ták)zák.
Feltöltött kép

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
Sinbiciklis talán nem ártott volna felirni phyton számát és akkor bizti nem kerültétek el volna egymást.;)
képek

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
m1E=Isuka001;1034823]10-kor a Jászai Mari tér és a Szent István körút sarkánál a XIII.-ik kerületi oldalon.[/QUOTE]

Sajnálom, hogy mégse találkoztunk, de Ti tértetek el a tervtõl! Mivel esélytelen volt, hogy 10re odaérjek, 1enesen a hajógyári gyaloghídhoz tekertem. Innen figyeltem, ahogy a 3 fekvõbringás szépen sorban gurul le az Árpád hídról... . Itt aztán el is vesztettem a fonalat és a lehetõséget, hogy találkozzunk, mert oda már nem értetek el. Na, mind1! Jövõ 7en?;)

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Akkor most végül is hol és mikor? Valami egyértelmû és jól belátható helyet határozzatok meg.

10-kor a Jászai Mari tér és a Szent István körút sarkánál a XIII.-ik kerületi oldalon.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Akkor most végül is hol és mikor? Valami egyértelmû és jól belátható helyet határozzatok meg.

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

A vágányok fel vannak szedve, a játszótér építési terület, de ezek nem lehetnek kifogások

A kutyafáját hát persze, hídépítés. Na, mindenesetre valahol ott megtaláljuk egymást. Akkor eddig négyen leszünk. Még valaki?
képtár

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás

Hátha Sinbiciklis arra sinbiciklizik és akkor már négyen leszünk.

A vágányok fel vannak szedve, a játszótér építési terület, de ezek nem lehetnek kifogások

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás
Hátha Sinbiciklis arra sinbiciklizik és akkor már négyen leszünk.
képtár

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

bármi jó, egyenlõre ketten vagyunk

Az a kettõ az már három :D

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
bármi jó, egyenlõre ketten vagyunk

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Elsõsorban bármiféle jelentkezõ és érdeklõdés hiányában nem valósult meg a találkozó.
Engem érdekel a holnapi tekerés! Mikor legyen a találkozó?

Elsõ körben 10 órára gondoltam és a Pozsonyi út ahol véget ér van egy játszó tér, ott taliznánk. Természetesen be lehet iktatni egy Hõsök terét is. Rugalmasság mindenek felett.
képtár

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
nem sokára jön a mikulás vajom min ? :D
Feltöltött kép
hát persze hogy homemade lengöoru rekun :) :D már edz is
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
"GYEREKU" ez jóóóóóó! Tetszik!

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Zokra in Russian! :D

Jó állású! Én meg elbattam a " gyerekunak" a vázát, úgyhogy flex. Egyenes vonalú vázat akartam 20-26-os kerekekkel, de túl nagy lett (50 cm) az ülésmagasság . Újratervezés indul....

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Elsõsorban bármiféle jelentkezõ és érdeklõdés hiányában nem valósult meg a találkozó.
Engem érdekel a holnapi tekerés! Mikor legyen a találkozó?