Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Tudtommal most semmi ilyen nem lesz.

Ha ilyen nem lesz akkor legyen olyan.
Konkrétan arra gondoltam, hogy, ha a Hõsök terén a buli nem lesz megtartva lengõorrú hiány miatt akkor legyen holnap (hétfõn) egy másik alternatíva azon sporik számára akik ki akarják használni a jó idõ adta lehetõséget és tekernének egyet társaságban. A túrát el is neveztem "Három Sziget Túrá-nak". Vagyis találkoznánk a Jászai Mari téren és átgurulnánk a Margit-szigeten, majd onnan megcélozva a budai oldalt bemennénk a Hajógyári-szigetre a gyalogos hídon és kijönnénk a K-hídon. A szigeten persze lehetne egy kicsit barangolni is. Utána továbbhaladnánk a Római part felé és az Északi Összekötõ Vasúti-hídon keresztül bemennénk a Népszigetre és ha még lenne kedvünk akkor tovább mennénk Pest "Római" partjára (amit szerintem kevesen ismernek) az Újpesti csónakházak felé.
Lazulós túra 0 méter szintkülönbséggel. Sörözés sem kizárt.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
Zokra in Russian! :DFeltöltött kép
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás
Elnezest kerek mindenkitol akinek megigertem, hogy talalkozunk.
Kozbejott egy kis utazas, elmegyek megnezni tenyleg buzlik e valami Daniaban... :)

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Lompi mester legutóbbi alkotása, a "kezdõk" számára is könnyen használható Chili a holnapi nap folyamán, és apróbb átalakításokat követõen szétszedésre kerül. Ezzel a géppel csak egy hónap múlva és már festve, végleges formájában találkozhatsz.

Lenne itt egy másik gép, az össztelós elefántom, ez is méretre szabható és lengõorrú... A szombatom már foglalt, de a hosszú hétvége következõ napjai még szabadok. A hétfõ Levinek is jó, ott is lenne egy gép outi alapokon. Más javaslatom nincs :(. Van még ilyen Debrecenben, Gödöllõn, Seregélyesen, Szekszárdon - és folyamatosan bõvül a lista :) - de nem hinném, hogy lejönnének a Hõsök terére. Esetleg Motyoo a recúgbensel?

Egyeztessünk! Emlékezetem szerint Szélvész Tanár Úrral személyes kapcsolatban állsz, megfelelõ referenciák esetén tudom nélkülözni az össztelóst pár napra.

Hétfõ kora délután én is rá tudok érni kicsit, kb. 2-5-ig.

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Csak arra gondoltam, hogy ha lenne 1 olyan összeröffenés, mint amikor dolgoztam, akkor kitekernék bámészkodni én is. A Tanár Úrral még nem találkoztam, csak közös Mesterünk van, akire már nagyon várok.

Ami késik nem múlik ;)

Akad még a garázsban lengõorrú! Holnap reggel ugyan elutazom de szerda este jövök, utána egyeztethetünk.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Tudtommal most semmi ilyen nem lesz.

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Csak arra gondoltam, hogy ha lenne 1 olyan összeröffenés, mint amikor dolgoztam, akkor kitekernék bámészkodni én is. A Tanár Úrral még nem találkoztam, csak közös Mesterünk van, akire már nagyon várok.

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
jaja

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
1500€ akart lenni gondolom
képek

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás

Ezt Viktornak (Wariator) találtam! :)

amikor megszületett a terv a fejembe keresgéltem hasonlót a neten,akkor találtam rá,de az má régen volt
amúgy 1500 ójró
jah és az enyém könnyebb
[IMG][img]http://kephost.hu/image-AD32_4CCB1BB1.jpg[/img][/IMG]

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Ezt Viktornak (Wariator) találtam! :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Na, most akkor, mikor kell kitekerni a Hõsök terére, ha + akarok csodálni közelebbrõl 1 lengõorrut?

Lompi mester legutóbbi alkotása, a "kezdõk" számára is könnyen használható Chili a holnapi nap folyamán, és apróbb átalakításokat követõen szétszedésre kerül. Ezzel a géppel csak egy hónap múlva és már festve, végleges formájában találkozhatsz.

Lenne itt egy másik gép, az össztelós elefántom, ez is méretre szabható és lengõorrú... A szombatom már foglalt, de a hosszú hétvége következõ napjai még szabadok. A hétfõ Levinek is jó, ott is lenne egy gép outi alapokon. Más javaslatom nincs :(. Van még ilyen Debrecenben, Gödöllõn, Seregélyesen, Szekszárdon - és folyamatosan bõvül a lista :) - de nem hinném, hogy lejönnének a Hõsök terére. Esetleg Motyoo a recúgbensel?

Egyeztessünk! Emlékezetem szerint Szélvész Tanár Úrral személyes kapcsolatban állsz, megfelelõ referenciák esetén tudom nélkülözni az össztelóst pár napra.

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Na, most akkor, mikor kell kitekerni a Hõsök terére, ha + akarok csodálni közelebbrõl 1 lengõorrut?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Holnap korán reggel kimegyek seregélyesre. Levinek jó egy tekerésre a hétfõ.
Ha ezek közül bármelyik érdekel valakit vagy esetleg van javaslat, akkor jelentkezzen!

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
küldtem mailt
képek

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Lompi!

1 1/8-ados villanyakam van.Ehhez fejcsõved van-e?Holnap szabin vok.összeszedem ami van+ méh telep-donor keresés-és elmegyek a FERRO PONT-ba(vastelep) megnézem a fejcsõhõz tudok-e rendelni vmilyen csõvet.

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
milyen jót elszórakozunk ezen a témán,pedig lehet hogy nem is vicces.A tagnak valoszinûleg elég erõs bélgörcsei lehetnek.Így legalább nem kell emelgetnie...:)
megy,mint egy kismozdony közben pöffékel:)

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

ssssszupermeeeeeen
:) :)

vagy inkább fejjelafalnak?...

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

...ezt a magzatelhajtó stílust akkor se értem..:)

ssssszupermeeeeeen
:) :)

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
...ezt a magzatelhajtó stílust akkor se értem..:)