Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Békéscsabán van ilyen,de ezzel a témával kapcsolatban végképp komolytalan tudok lenni:)

és van hozzá periszkópos szemüveg is? :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

csak érdekessége miatt:YouTube - Semaine VPH 2007, ça démarre mindenkinek más jön be

Mindig is elmebetegnek tartottam a Zontal-t, ahogyan mások számára mi is azok vagyunk... :)
A féllengõkaros, átütõagyas utánfutó viszont fincsa. Ha egyszer szükségem lesz ilyenre, akkor ez lesz a minta.

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás
[quote name='motyoo']ezt a hátsó felfüggesztést figyuzzátok (nekem legalábbis új)
Most jöttem rá honnan koppintották ;)

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Békéscsabán van ilyen,de ezzel a témával kapcsolatban végképp komolytalan tudok lenni:)

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás
csak érdekessége miatt:YouTube - Semaine VPH 2007, ça démarre mindenkinek más jön be
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás

hallottam olyat, hogy a hátsó rugós bicikli pl. azért sem jó, mert nem lehet pl. a bótba menni vele, hova pakoljon?

:)hát igen,egy jó púposan megrakott kaska paradicsom egy nagyobb huplinál lehet hogy betöröl:)

sao

sao

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás

ezt a hátsó felfüggesztést figyuzzátok (nekem legalábbis új)

Te, ezt hogy kiszámolták, (monnyuk, azért fizetik õket, hogy kiszámolják :) )hogy az a felsõ merevítõke (vezetõke) PONT annyit, PONT abban az ívben mozduljon... ha (mondjuk) eltörne, a lukakat biztos arrébb fúrnám, akár csak pár mm-el is, oszt oda a jó rugózás.
De így gyárilag biztos tuti. Így városi biciklin is lehet hátsó rugó, és olyan amihez normál csomagtartót is lehet rógzíteni, és nem remeg a teljes méretû sárvédõ.
Mondjuk, a csomagtartót megpakolva már nem olyan igazán kerékkímélõ, hiába a jó rugany, de attól független tetszik, és már mástól is hallottam olyat, hogy a hátsó rugós bicikli pl. azért sem jó, mert nem lehet pl. a bótba menni vele, hova pakoljon? Neki ezt már el lehetne adni.

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás
ezt a hátsó felfüggesztést figyuzzátok (nekem legalábbis új)
Feltöltött kép

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
maradjál :)

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Én most 60 centin vok,meredekebb ûlés mellett lehet pár centivel magasabb,de a 60nál maradnék.

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
emailt kaptál(Péceli téma)?szarakodik a gépem nem látom az elküldöttek között

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Python!
Mifelénk mikor leszel legközelebb az agy miatt.
A chilinek milyen magas az ülés poziciója.
:)a csomitáska témához hozzászólva:minek költeni a sok pízt ha ócsóbb a gumipók:)én is 110 l-es fekete szemeteszsákba pakolok és gumipók:)

- november közepéig valamikor... Majd egyeztetünk.
- 52. Ventisit comfort-al 55. tengelytáv 120, homlokcsõszög 60". Vedd figyelembe, hogy 28-as kerék esetén több paraméter is változik!
- a Szputnyik meg a Fecske is legurul a hegyrõl, mégis egy Magellanra pattansz.

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Python!
Mifelénk mikor leszel legközelebb az agy miatt.
A chilinek milyen magas az ülés poziciója.
:)a csomitáska témához hozzászólva:minek költeni a sok pízt ha ócsóbb a gumipók:)én is 110 l-es fekete szemeteszsákba pakolok és gumipók:)

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

- A gazdaságosságban LEVI a király! :)
- A TWbents-et én is néztem, de nem mertem pénzt adni
- ez a lovas cucc képen jól néz ki, de majd a személyes találkozó eldönti. Én magam (ha lehet) meg kockáztatom azt az ötezret. Ha beválik, mehettek ti si a bótba! :)
- áttételesen ide tartozik: Levi talált valami menyecskét, aki az M5-ös táskámat lemásolja és igény szerinti anyagból, mintával és átalakításokkal legyártja. Ha jól emlékszem, Levi valamilyen sör reklámot tartalmazó ponyvából készítteti!

Ha már így szóba kerültem :) :

Aki gazdaságos "táskákra" vágyik, az tanulmányozza szorgosan az avataromat, igény szerint el tudom küldeni a nagyméretû változatot is :). Na de komolyra fordítva a szót:
A menyecskét asszony találta, az elképzeléseinket már meg is osztottuk vele: összesen kb. 50 literes ülés oldalára csomagtartó nélkül is rakható molinóból készült táska hevederekkel az oldalán (matracnak, hálózsáknak stb...). Nem M5 koppintás lesz, próbáltunk gondolkodni is (na nem sokat). Azt ígérte, hogy a jövõ héten áll neki foglalkozni a dologgal, ha kész lesz a prototípus, akkor kipróbáljuk (+ megnézitek ha akarjátok), aztán ha beválik, akkor minden további nélkül tudja "gyártani". Árat még nem tudok, de ha meglesz, szólok. A csaj molinókból, vagy mûbõrbõl dolgozik, én magamnak egy sörös molinóból készült táskát tudnék elképzelni. Molinó esetén csak színvilágot lehet választani, a minta olyan lesz, amilyet találnak.

cangira Itt a cég honlapja
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

van itt egy érdekesség amit egy lovas oldalon találtam és passzol a táska témához:Feltöltött kép
az ára sem valami húzós és vízhatlannak mondják, itt bukkantam rá:Nyeregtska bann alak (vzll) - Paint Horse Lovasbolt

Köszi a linket! Találkoztam ezzel is, de itt egy pár már tíz fölött van. Persze ez még mindig egy elviselhetõbb összeg az M5 bruttó 175 EU. árához képest. Van benne fantázia, de nekem csak egy kisebb kell a hasitasi helyett. Talán másoknak. Többünket is érint a táska téma.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Naná, hogy érdekel! Miután láttam élõben nálad ;)
A recúgbensen (és az elõzõ bringáimon) a pénztárcám választotta a táskát, nem én... ergo speckó fekvõs táskák nyista.

Ezért ajánlottam az Author táskát. Bár nem spec reku kiegészítõ, de gyönyörûen besimul az ülés mögé, tényleg! És... olcsó... Viszont a TW-Bents táskától nem vagyok elájulva, sosem láttam még ilyen nehezen pakolható tatyót... jó lenne erre vmi alternatíva!

- A gazdaságosságban LEVI a király! :)
- A TWbents-et én is néztem, de nem mertem pénzt adni
- ez a lovas cucc képen jól néz ki, de majd a személyes találkozó eldönti. Én magam (ha lehet) meg kockáztatom azt az ötezret. Ha beválik, mehettek ti si a bótba! :)
- áttételesen ide tartozik: Levi talált valami menyecskét, aki az M5-ös táskámat lemásolja és igény szerinti anyagból, mintával és átalakításokkal legyártja. Ha jól emlékszem, Levi valamilyen sör reklámot tartalmazó ponyvából készítteti!

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás
van itt egy érdekesség amit egy lovas oldalon találtam és passzol a táska témához:Feltöltött kép
az ára sem valami húzós és vízhatlannak mondják, itt bukkantam rá:Nyeregtska bann alak (vzll) - Paint Horse Lovasbolt
képtár

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Amennyiben valakit még érdekel, jelezze.

Naná, hogy érdekel! Miután láttam élõben nálad ;)
A recúgbensen (és az elõzõ bringáimon) a pénztárcám választotta a táskát, nem én... ergo speckó fekvõs táskák nyista.

Tudatosan keresem azokat a megoldásokat, amikkel gazdaságosan helyettesíthetõek speciális reku alkatrészek, kiegészítõk.

Ezért ajánlottam az Author táskát. Bár nem spec reku kiegészítõ, de gyönyörûen besimul az ülés mögé, tényleg! És... olcsó... Viszont a TW-Bents táskától nem vagyok elájulva, sosem láttam még ilyen nehezen pakolható tatyót... jó lenne erre vmi alternatíva!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Nem rossz, nem rossz!

Én két táskát szoktam váltogatni, egy Author A-N411-et, a TW-Bents üléstáskát meg MSX 55

Nem rossz, nem rossz! de Hófehérke százszor szebb nálad! :)
Rekun lehetõség van az alacsony súlypont megtartására, még csomagtartós túrák esetén is...
A normál kerékpárokra tervezett táskák ennek a paraméternek nem minden esetben felelnek meg, ez kitûnõen látszik a Recúgbensen. Az ösztelós elefántomon háromszög váztáska van az ülés alatt, az még ki is néz valahogy, de szívesebben használnék az állandóan hordott cuccaim számára egy mobilabb, gyorsan leszedhetõ-feldobható táskát. A speciálisan rekukra tervezettek meg méregdrágák. A kisméretû üléstáskák 100 euro körül mozognak. (A TW bents csak ötezer, ezzel arányos minõséggel). A nagyobbak árát le sem merem írni!
Tudatosan keresem azokat a megoldásokat, amikkel gazdaságosan helyettesíthetõek speciális reku alkatrészek, kiegészítõk.
... és akkor visszatérnék az eredeti témához...
Feltöltött kép
Lehet, hogy csak én látok ebben fantáziát, de holnap megkérdezem rendelhetõ-e? Amennyiben valakit még érdekel, jelezze.

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás
pcsongor-nak ment privát üzi
képtár