Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Tanár úréknak nem esik útba a Tatai út környéke? Én Gazdagrét felöl nyomulok.

Mi - ha a trike is úgy akarja akkor - Rákospalotáról az Erzsébet királyné úton jövünk. Nekünk a Tatai út nem esik útba. A mai rövid próbakör reményt ad h 10-re ott leszünk. Videót viszünk.

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Tanár úréknak nem esik útba a Tatai út környéke? Én Gazdagrét felöl nyomulok.

Python!
Ma B.örs-Õrmezõ köz5t láttam 1 Hase triket. Elöl 16"os agydinamó, középen Símanó8 agyváltó. A lényeg: a csávó jackieje, a vállától a háta közepéig lát6ósági sárga! Lehet, hogy volt lámpája is, de ez a szin messzirõl órdított.

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás
en elmennek az Elephantert, de nem merem veszelyeztetni az en, es mas testi epseget :)
Esetleg valaki gyakorlottabb?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
A mai tekerést túlöltöztem és holnap még melegebb lesz.

Volna két lérdésem:
- jön-e valaki a Tatai - Frangepan sarokra, hogy kitekerjen az egyik kerómmal?
- ha nem, akkor az Elephantot vigyem?

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

levi mértnem kérdeztél énmár eztaz iskolát is kijártam:)

Gondoltam játszok egy kicsit azzal a lámpával, ha már ilyen hosszú a tél. A probléma az volt, hogy az áramkorlátozó ellenállat elfüstölt, nem bírta a másfél wattot. Majd jövõ héten veszek egy normálisat, úgyis kell kondit vennem a hátsóba, így - hogy stílszerû legyek - egy füst alatt elintézem a kettõt :)
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

A nyomaték barátaim, az az óriási nyomaték! Nem lett volna szabad Csillát edzeni hagyni! :)

Mit gondoltatok, miért akartam én tandemet? :D

Ja, és bocs a piros színért, de nem tiltottátok le! :)

Ha neked nem égõ h mi is piros géppel jelenünk meg, minket biztosan nem zavar. Pláne ha marad a fehér alapozó - szerintem egy évig biztosan. Hosszú tesztidõszaknak nézünk elébe.

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Nekem vasárnap 3ra, már mindenféle jármûteszt nélkül is kórházban kell lennem, de addig még... igyexem pontos lenni

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Melyik? A hátsó? Hogyan történt?
8)

Elõször egy régi monti kereket dobtunk be próbára, de azon az Antitól kapott használt lánc persze nagyon ugrott (de legalább hazajöttünk vele, közben hol ez hol az esett szét, 3km kb. 1óra :D)
hátul csak a nagy lánckerekeket tudtuk használni.

2. Fiam régi 630x32-es outi kerekét raktam be, (nagyon jól nézett ki, igazi speed gép feeling :D), azon nem volt olyan kopott a racsni, egész jól lehetett vele menni (akkor próbáltunk kimenni a Hõsök terére, de szétesett az ülésrögzítés a keresztirányú úthibákon), alighanem akkor görbült el a hátsó tengely, egyszerû menetes racsnis agy, ami valaha megjárta a Grossglockner utat is ;), de úgy látszik h kettõnk súlya a pesti utakon már sok volt neki

Az új kerék, duplán szegecselt duplafalú, sapin küllõkkel remélem bírni fogja. Az Sram agyváltó fogaskereke nem kompatibilis a shimano láncokkal ezért ugrott (úgy emlékszem h Pythoné a pont, mármint h mérni kell, a fogkiosztásban 1/10mm eltérés van) most noname, DE! shimano kompatibilis lánckerék van fenn. Az ülésrögzítéset kell még megerõsíteni, meg a láncvezetéseket finomítani aztán jöhet a teszt

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

;1038243']Holnap legénybúcsúra megyek, vasárnap meg józanodni fogok.

- Gyertek józanodni a Hõsök terére! 20 fokot ígérnek, lazázunk, napozunk, dumcsizunk egy kicsit. biztos vagyok abban, hogy nagy tekerés nem lesz! :)

Ezzel fel is vázolnám a kialakult programmot. Holnap (szombat) 11.30 körül találkozom a XIII-ban egy barátommal és a lakásomtól indulunk tekerni. Még nem tudjuk hova. Tempót tervezünk, ehhez lehet csatlakozni.

Vasárnap 10-kor Hõsök tere a feljebb már felvázolt programmokkal. Az összegyûlt résztvevõk szavazatai alapján tervezett útvonal, vagy helyben. Amennyiben az össztelós Feltöltött kép és a Feltöltött kép is szeretnétek kipróbálni, akkor valaki jöjjön a lakásomhoz legkésõbb 9.45-re mert egyenlõre egy seggel csak egy lovat tudok megülni.

8)

A nyomaték barátaim, az az óriási nyomaték! Nem lett volna szabad Csillát edzeni hagyni! :) Ja, és bocs a piros színért, de nem tiltottátok le! :)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
levi mértnem kérdeztél énmár eztaz iskolát is kijártam:)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás
Most voltam lámpát tesztelni. Python adott LEDes elemlámpát, azt alakítottam át agydinamósra. Egy darabig egész jól világított, de kiderült, hogy füsttel mûködött, az meg elszállt belõle :). Mehetek füstöt venni...

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

... elgörbült a keréktengely...
:)

8)

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás
Holnap legénybúcsúra megyek, vasárnap meg józanodni fogok.

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Ja, videónk van!

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Ígérni még nem merem, de nagyon szívesen mennénk. Szombaton nem érünk rá, de ha vasárnap reggel sikerül összebarkácsolni a trike-ot akkor megpróbálunk eljutni odáig. Néhány hete már megpróbáltuk, de akkor nem sikerült, szétesett az ülésrögzítés, aztán elgörbült a keréktengely, aztán a lánckeréken ugrott a lánc.... de most már egy kicsit bizakodóbbak vagyunk.
:)

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás
Én is ráérek mindkét nap, délután vannak programjaim, a 10 órás tali az jól hangzik.
Mondjuk ha akarjuk látni a Recúgbenst, akkor a vasárnap, megpróbálok nem borzaskodni :)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Mi legyen a hétvégi találkozóval? Sinbiciklis, Pcsongor? Mások?
Szombat vagy vasárnap? (Motyoonak csak a vasárnap jó, nekem mindkét nap) Hõsök 10.00 gondolom nem túl korai...
Ki jönne? Kit érdekel? Jó lenne összehozni ismét egy nagy teszt-találkozót. Esetleg ha van valakinek videjója... :)

Én már hetek óta és jó pár hétig dolgozom hétvégén éjjel-nappal, sajna én sem tudok menni, ha van egy kis szabadidõ a családra és a kertre megy (pedig mennék).
...

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Szombat vagy vasárnap? (Motyoonak csak a vasárnap jó, nekem mindkét nap) Hõsök 10.00 gondolom nem túl korai...
Ki jönne? Kit érdekel? Jó lenne összehozni ismét egy nagy teszt-találkozót. Esetleg ha van valakinek videjója... :)

Ha ma sikerül összerakni a gépet (ma lettek meg a cuccok hozzá) akkor elvileg én is megyek a lengõorrúval. Az idõ ma nagyon jó, remélem a hétvégén még kitart.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Nálam családi program lesz egész hétvégén. Pedig gyönyörû idõt jósolnak...
:(
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás