.. a nyaki gerinctörés esélye igen nagy...
mostanság nálam is mocorog a bogár, mert az ülések felsõ éle pont nyakszirtnél éri a fejem és belegondolva csúnyákat tudna mûvelni. úgyhogy valszeg eszkábálok egy félmegoldást rá.

.. a nyaki gerinctörés esélye igen nagy...
- - a fejtámla csak extrém döntött ülésnél szükséges, az elephanton is felesleges. Lehet vissza sem rakom a festés után.
TöröltemLompi!
Próbáltam privátot küldeni neked, de azt írja hogy megtelt a fiókod...törölnél egy pár üzenetet?
Köszönöm
PéCsé
Sziasztok!
Mostanában kezdenék egy tadpole(elõl 2, hátul 1 kerék) tipusú trike épitésében és tanácsot szeretnék kérni, hogy melyik fajta kormányzási mód a jobb megoldás.
A direkt kormányzást egyxszerübb kivitelezni, de próbáltam már olyat, és elég érzékeny a kézmozdulatokra és megszokást igényel az egyenesbentartás.
Úgy tudom az indirekt kormányzás nem annyira érzékeny és könnyebb vele egyenesben tartani a vasat, viszint a kiviteléze bonyolultabbnak tünik, meg elég kevés tervet találok a neten. Esetleg valakinek nincs elfekvõben valami tervszerüsége?Egyébként ülés alatti kormányzásra gondoltam.
Vagy elsõre inkább maradjak az egyszerübb direkt kormányzásnál?
Elõre is kösz a segitséget!
Pcsongor az Elephantot akarja kipróbálni, de a Chilivel állítólag könnyebb menni... Marad az össztelós!