Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts

;1060115']Akinek kell rekus oldaltáska (kb. 50 liter), az rendelhet az info@cangira.hu címen Jozitól, Fenyõ Adrira lehet hivatkozni. Kb. 2 hét, míg elkészül, lehet színvilágot választani (reklám-molinóból van), mindezt 10 000-ért. Nálunk és Lompinál már van ilyen, jelentkezzen bátran aki meg akarja nézni.

Itt vannak képek: Picasa Web Albums - Adrienn Fenyõ - Cangira tasi
Feltöltött kép
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
oké és köszi nameg egéségetekre
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts

levi lekel flexelni a másik oldalt is szinbe a papucsal és egy jó kemény jukasztoval üsd meg ugy hogy a másik oldalát alátámasztod egy krovával
amugy meg ha nem jönneki egykét sör melett tuti kirájos menetet tudunk bele varázsolni

Ok, akkor valamikor tél végén meg fogunk jelenni pár sörrel :). Ja, Boldog Szülinapot! Iszunk az egészségedre.

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts
Akinek kell rekus oldaltáska (kb. 50 liter), az rendelhet az info@cangira.hu címen Jozitól, Fenyõ Adrira lehet hivatkozni. Kb. 2 hét, míg elkészül, lehet színvilágot választani (reklám-molinóból van), mindezt 10 000-ért. Nálunk és Lompinál már van ilyen, jelentkezzen bátran aki meg akarja nézni.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
levi lekel flexelni a másik oldalt is szinbe a papucsal és egy jó kemény jukasztoval üsd meg ugy hogy a másik oldalát alátámasztod egy krovával
amugy meg ha nem jönneki egykét sör melett tuti kirájos menetet tudunk bele varázsolni
képek

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
Hü wazze offrod tura vot a foralt borig? :)
képek

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts

Fúrkálni ne is próbáld, kemény mint az üveg. Egyetlen esélyed arra hogy a menet még menthetõ legyen, hogy a beletört darabot megpróbálod egyenesen kiütni, úgy hogy a menetfúró darabot próbálod közben a furatban összetörni egy kemény! dolnival. (ha nincs, akkor köszörülj el egy nagyobb fúrót kúposra, lényeg hogy kemény legyen) Ilyenkor nem kocotatni, hanem ütni kell ! Túloldalt tarts rá egy nagykalapáccsal aládúcolt lehetõ legkisebb krovafejjel, egyrészt hogy húzása legyen, másrészt hogy ne hajoljon se aváz, se a fül. Fontos ! szemüveget vegyél a mûvelethez, mert ha a menetfúró vagy a dolni hegye törik, a szilánk csúnya dolgokat tud mûvelni. Kb 60 % esélyed van, hogy a menetet utána meg használhatóvá tudod tenni. (Ha ügyes vagy)

Elsõ kétségbeesésemben ki akartam fúrni, de hamar rájöttem, hogy ez nem fog menni. Egyelõre úgy oldottam meg a problémát, hogy bennehagytam a csonkot, és fúrtam egy másik lyukat.
Mi az a dolni? Lehet, hogy valamikor majd megpróbálom kiütni. Amúgy egy csomagtartónak való 5-ös menetrõl van szó. ha tönkremegy a menet, akkor fölfúrom, és anyával rögzítem a csavart, vagy fölfúrom, és megpróbálok nem beletörni egy 6-os menetfúrót :).

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Gödön jó volt a forralt bor.... (ittunk mindenki egészségére)
Feltöltött kép
Vác felé meg az út...
Feltöltött kép

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

;1060064']Jut eszembe, van egy kis problémám. Sikerült beletörnöm a menetfúrót a hátsókerekesem villapapucsába. Van valakinek ötlete, hogyan lehetne azt onnan kiszedni?

Fúrkálni ne is próbáld, kemény mint az üveg. Egyetlen esélyed arra hogy a menet még menthetõ legyen, hogy a beletört darabot megpróbálod egyenesen kiütni, úgy hogy a menetfúró darabot próbálod közben a furatban összetörni egy kemény! dolnival. (ha nincs, akkor köszörülj el egy nagyobb fúrót kúposra, lényeg hogy kemény legyen) Ilyenkor nem kocotatni, hanem ütni kell ! Túloldalt tarts rá egy nagykalapáccsal aládúcolt lehetõ legkisebb krovafejjel, egyrészt hogy húzása legyen, másrészt hogy ne hajoljon se aváz, se a fül. Fontos ! szemüveget vegyél a mûvelethez, mert ha a menetfúró vagy a dolni hegye törik, a szilánk csúnya dolgokat tud mûvelni. Kb 60 % esélyed van, hogy a menetet utána meg használhatóvá tudod tenni. (Ha ügyes vagy)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts
Kép nincs, de úgy néz ki, hogy a hegye kilóg pár mm-t, másik oldalon meg tövig beletört. Próbáltam fúróval, de 10 perc alatt nem haladtam vele semmit, ráadásul a fúrószár éle is eltompult.

Ja Python! Igyatok a mi egészségünkre is!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

;1060064']Jut eszembe, van egy kis problémám. Sikerült beletörnöm a menetfúrót a hátsókerekesem villapapucsába. Van valakinek ötlete, hogyan lehetne azt onnan kiszedni?

Fúróval :)

Isu, Benji meg én, Gödön isszuk a forralt bort, de gondolunk rátok is. :)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
ügyes gyerek vagy de talán megoldhato ezis :)
kép van?
képek

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts
Jut eszembe, van egy kis problémám. Sikerült beletörnöm a menetfúrót a hátsókerekesem villapapucsába. Van valakinek ötlete, hogyan lehetne azt onnan kiszedni?

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts

Jó napot mindenkinek!

A meghívás kapcsán akkor itt válaszolok:
Hasszan vagyok, a hetvenes évekbõl, van egy Python-Lompi féle lengõorrúm Szélvésztõl, és köszönöm, nem vettem sértésnek a nem normálist, lehet benne valami. Igen, igyekszem vigyázni a gépre, tõlem keresztségben a Sanyi nevet kapta, utalva az elõzõ gazdájára, és azért, mert ez adta magát a fejemben, így mûködik, õ már Sanyi. A múlt héten mondjuk estem vele egy oltári nagyot, jellemzõ módon a kormány közepére szerelt lámpa tetején lévõ sérülésbõl következtettem a 360 fokos fordulóra, de árokban landoltunk, szerencsésen, leporoltuk magunkat és nyomtuk tovább.
4-5 éve már csak kerékpárral közlekedem, igaz, néha kirándulok az MZ-mmel, és lovagolni is szoktam, de a motorizált hajtástól egy idõ után elfog a rosszérzés, azt hiszem, én már csak önerõbõl szeretek közlekedni.
A bicaj kapcsán két további megjegyzés: 1. Azt vettem észre, a lengõorrúm a "normál" bringákhoz képest sokkal hamarabb jelzi azt, ha meglazul valamilyen csavar rajta. Egybõl elmegy az a feszes, jó vele menni érzés, mert én irányítom és tudom, merre megy, rosszízû, laza hatást ad egybõl, innen tudom, hogy át kell nézni, van valami gond. Ahhoz tudnám hasonlítani, ahogy a normál bringákon elreped, eltörik a váz, nem jó érzés, de már tudom, hogy a csavarokat kell átnézni.
A másik, hogy a beidézett levélben nem volt benne, de a jégbordákon szánkózás kiegyenesedve, letett lábakkal történik, a jégen úgyis csúszik a cipõ is, úgy az igazi...

Üdv: Hasszan

Üdv a klubban!

Mazsival mi is budaörsiek vagyunk, úgyhogy ha gondolod, majd szólj ha mész tekerni, aztán mehetnénk együtt. Persze csak majd ha jó idõ lesz.

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Lompi!

holnap megyek-kész a lista:)

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

Van az a szitu, amikor olcsóbb és hasznosabb újat építeni, mint toldozni és foldozni a régit. Ez tipikusan az az eset. :( Bátran darabold fel, vágd szét. Maradj meg az alsó kormánynál, a homlokcsõnél, a régi villáknál, ülésnél stb. és rakd össze újra. Mindened megvan ahhoz, hogy egy jó gépet építs... :)
Esetleg érdemes lenne Lompival is együtmûködnöd. Az már egyszer bevált! :)

Szóról szóra ez a tervem - legalábbis ami a Lompival együttmûködést illeti. A szétdarabolásról (vagyis annak mértékérõl) még gyõzködöm magam...

Normogo

Normogo

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Igazad van, ez a hétvége már túlzsúfolt ;-)
Jövõ hét hideg és havazás, de februárban csak lesz egy szép napos hétvége, amikor van legalább néhány órám.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
hasszan gyere ha gondolod
képek

hasszan

hasszan

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
Oh, kiváló, jó ezt látni.
Természetesen benne vagyok bármiben, fõleg egy közös gurulásban, csak idõ kérdése... Meg Lompihoz is el szeretnék jutni valamikor, ha fogad.
Nem, azok a csavarok hamar kaptak olyan anyát, amelyik nem csavarodik ki.
A minap az ülés alsó tartókonzolon (a kis csõ alul, amelyik az ülést fogja hátulról) lévõ csavarok lazultak ki, és azonnal tudtam, hogy baj van, például.
Még egy dolog: Az ülés két fa oldalába fúrt lukak fogják a csomagtartóm szárát az ülés oldaláról. Szépen tartanak, nincs bajuk.
Hasszan

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Üdv a klubban, jó hogy jelentkeztél! :) Remélem, a nem túl távoli jövõben személyesen is megismerhetünk.
Természetesen jó lesz újra látni az elsõ Lompikót is...
A meglazuló csavarok nem a homlokcsõ elõt lévõ két csavar? Az már másképpen készül...

A kezdet valhogy így indult:
Feltöltött kép
... és komoly szerepe volt a fertõzés terjesztésében...
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép